Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. március 30. - 11:40
Így inkább megpróbálom még jobban kihasználni az idõmet és majd betervezem valahogy (sok más embernek is sikerül). Ha meg nem megy, akkor futok, Azt lehet este tízkor is.
Úgy tervezzük Vikivel, hogy elmegyek tekerni, õk meg majd felsétálnak a Szechkára, és ott randi, gyerekezés, söri-fagyi, és együtt haza. Igyekszünk úgy alakítani, hogy így legyen.
Hamma:
"A védett területek kivételével hazánkban még nem tiltott gyûjtése. A természetes hazai medvehagyma állomány védelméért érdemes egy-egy tõrõl csak a levelek felét leszedni, mert így a hagyma virágozhat, és a magok elszórása is biztosított marad."
Az tény, hogy tavaly nem láttam már az Ifákat, meg a kisebbségi szedõbrigádokat Remete-rét és Lapis környékén.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. március 30. - 11:20
Nem csak este fogok tekerni menni:)!
Kabbe:-)))))
Tilos a medvehagymát szedni? ...valami rémlik... nem volt v.mi ilyesmi rendelet v.mikor?
Írta 2009. március 30. - 11:04
Los Colorados - Hot & cold
Amúgy ez az eredeti:
Katy Perry - Hot'n'cold
Vigyázat ebben még bringa is van!
Ja, és tényleg kell szedni a vad fokhagymát, mert az élettanilag több szempontból is hasznos. Amikor leszeded frissítõ testmozgást végzel. A benne gyárilag eltárolt kemikáliák segítik a nanorobotok mûködését, valamint a rost tartalma könnyû székelést biztosít elegendõ mennyiség elfogyasztása után.
Írta 2009. március 30. - 11:03
Reggelit--na mesélj-hátha én is tudom hasznosítani. Minden jó ötletre vevõ vagyok.
Nem csak este fogok tekerni menni:)!
Írta 2009. március 30. - 10:31
Jó reggelit!
Köszi, de más terveim vannak.
Reggelit--na mesélj-hátha én is tudom hasznosítani. Minden jó ötletre vevõ vagyok.
Írta 2009. március 30. - 10:23
Most már tényleg elmegyek valamikor medvehagymát szedni...
buszokkal én mindig vigyázok
Írta 2009. március 30. - 10:17
Írta 2009. március 30. - 09:43
Már megvolt a reggeli ultrahang! Voltunk vásárcsarnokban is, van minden finom házi cucc. Durva, hogy csak 300 Ft a 400 g-os házi tejföl... és marha finom.
1,5 liter házi tej 270 Ft, a Tecsóban meg 1 literes szlovák tej 165, a MIZO literes meg 275.
Xen! Tényleg jókat ugratgacc! Gratula! És egyél medvehagymát amíg van! Simán bedobod a salátába és kész. Vagy akármibe jó! Jókis házi zsíros kenyérre:)!
Okké Tibi! Köszi, de más terveim vannak! És tényleg nem vagy öreg!
Hozé lámpinyont nem szeretnék, eddig azt élveztem az éjszakaiban, hogy nem látok mindent rendesen! Bár nappal sem:D!
Szép napot mindenkinek!
Írta 2009. március 30. - 07:27
már frankón mellette voltam a petõfinél, amikor bazinagy gázfröccsel elindul, de olyannyira, hogy engem átszorít a belsõ sávba. nézek fel, õ is néz rám és inti, hogy elnézést. hát kösz mr.húsztonna.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2009. március 30. - 03:00
Írta 2009. március 29. - 23:57
este jóó volt
kéd kedvenc cideó..akár mi is lehetnék
háttéerben a földesarcúú!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. március 29. - 23:51
Írta 2009. március 29. - 22:56
Elküldöm mailben az infókatSzóval hova utaljak? Éééééérted... mert azt én nem t'om. Lámpa kell. Pont.
Írta 2009. március 29. - 22:39
Wuff eltûnt és elvileg azé a lámpa, aki elõször elviszi.
Szal még meg lehet verekedni érte!
Csak ha valaki akarja, fizesse már ki Hozénak!
Éljen! Megkerültem... beszippantott vmi tér-idõ kapu vagy ilyesmi, de utolsó ujjbeggyel még elkaptam a szélét és visszarántottam magamat.
Szóval hova utaljak? Éééééérted... mert azt én nem t'om. Lámpa kell. Pont.
Írta 2009. március 29. - 22:28
Nem sokat gyakorlok, néha kinézek, jobbára hegyrõl jövet, szóval pff.
Medvehagymát még az életben nem ettem.
Írta 2009. március 29. - 21:05
Chloe egész jól néz ki.
Wuff eltûnt és elvileg azé a lámpa, aki elõször elviszi.
Szal még meg lehet verekedni érte!
Csak ha valaki akarja, fizesse már ki Hozénak!
Aztán én is sétltam nagyot a kutyákkal. Rettenet király volt, hogy fél 7-kor még nem sötétben kellett sétálnom...
Jó lesz ez!
Holnap Pest, és lehet, hogy csak kedden jövök haza, akkor meg húzok le VIllányba, aztán ott is alszom, mert kedden lesz az elsõ egyetemi buli, amit szerveztem.
Durva lesz.
Ja és megyek holnap IKEÁba!
Akinek kell valami, hívjon!
Kicsit késõn szóltam, tudom, de ezért viszek is sok-sok lóvét, szal hozom ami kell!
5-kor kelés.
Bööö...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. március 29. - 20:59
Te meg öreg vagy!
Annyira nem is--még jár a szocpol 1 pár hónapig:-) És jobb, ha beszerzel egy Hozélámpát, mert csak este lesz idõd tekernimennni:-) vagy inkább:-(
Nyomni kell-nincs megállás-hajt a gyerök.
Írta 2009. március 29. - 20:17
...és kóstoló te paraszt??:-)))))
Te meg öreg vagy!
Írta 2009. március 29. - 19:16
Tibi nagyon belejöttél!
Xénium ekkorákat vállalsz! Suttyomban nyomod egész nap, a következõ képen majd flairt ugrasz;)!
Megnéztük Golyóval a Pántya pályát! Tetszett neki!
Medvehagymás pogácsát enné tecánál!
Írta 2009. március 29. - 19:04
Camenbert-rel, medvehagymával töltött csirkemell rántva, én nyertem!
Ez az autómosás nem volt jó ötlet!
...és kóstoló te paraszt??:-)))))
Nem is esett csak xsepergett, ami le sem ért a földre az erdõben gesztenyésnél.
TúrásDHsok--oda kell mennünk következõ éccakain!!!!
Fug: szarbaszó baszásszar?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére