Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te mirõl beszélsz? :D

A bányáról mindig eszembe jut, hogy egyszer rgen terbeztünk oda ugrálós - lecsapatós versenyt, aztán bevillant a RedBullRamPécs név.
Azt nagyon meg kéne csinálni! ;)
A RedBullnak tuti tetszene...

Na majd egyszer.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mozsafsiknak üzenem...

Vmelyik hétvégén meg lehet nézni a bányát? Elsõ körben érdekes lehet a történet, már ami képeket találtam róla, az alapján. De vmi ottani emberrel kellene diskurálni, hogy mennyire nagyon nem akarják a történetet, vagy épp akarják...! Meg hogy milyen jellegû megmozdulást lehetne ott csinálni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fahély, akkor kb arra tekerhettél, amerre kutyáztunk.
Az jó hely! ;)

Ma már sajnos meló, úgyhogy Orfû nem játszik, meg azért annyira nem jó a pálya, hogy minden nap lemenjek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

ez nem lehet rossz

ufc-s sráccal boxoltam egyszer sima edzés-ökölvívás volt, a tag 8-10 kiloval könnyebb volt mint én ..
hát hogyismondjam:D érdekes volt

valamint még aztat szeretném elmondani hogy holnap f2 kor megyek orfût kocsival, egy hely még van ha valaki ráér
I don't care how it pedals

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
eebasztam--nem Lámpásvölgybe, hanem Gesztenyésbe.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ehh én is végre eljutottam 1 fasza kis körre: Kisrét, Rábay fa, Z+, K+(Zo-opcionálisan-ez a ligtabb DH verzió- egyébbkét ide vissza is toltam), Lámpásvölgybe érkezés iszonyaaat kiszáradt patakmedres droppos DH-val.+medvehagyxmával
Tettye meg le van zárva, azzal a címszóval, hogy magánterület:-(
Zap: üvöltöttem, de nem vooltál otthon...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
azért elég gáz, hogy a kocsit gyakorlatilag tecán kívül nem lehet máshol otthagyni, hogy ne fossak a feltöréstõl..

mi vöröshegyre gyaloglottunk fel. égertetõ fölött senkivel nem találkoztunk, lefelé keresztnek jöttünk. bringával jobb mint gyalog na :)

holnap reggel meg munkaügyi kp-ba kell mennem beregisztrálni magam, különben a mecsextremes meló is ugrik. aztán tüdõszûrés, orvosi, kullancs elleni oltás...põ. szopóálarcot bekészítettem.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Nagyon szép: http://www.surosa.co...itzz_One_02.jpg

Ez meg gyönyörû: http://www.ticwatche...3707_medium.jpg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
térdem még midnig nem jó..alig tudok kuplungolni..:(
ujabbik hautós csahos film meg jó,egész jó autók voltak benne :)

ez nem lehet rossz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az nem bögre, hanem ilyen müzlis tál, és abban lila hagymasaláta volt :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Csalogató! És a bocsis bögrédben mi volt?:)

Én meg nyomattam egy Székely-Hunyadi-Mandulás-Bányász út- Lapis-Rotari-Zöldháromszög kört és gecci jó volt! Másfél óra! Ilyeneket kéne menni meló után minden nap,kicsit variálni, gecinagy combom lenne és kisebb hasam!:) Aztán meg találkoztam Riskáékkal tettyén, majd Gabesz hívott,hogy igyak nála egy sört,de mire odaértem, sör ohne!:D Úgyhogy ittam itthon,ettem kacsát erdeigyümölcs mártással! Most szarok-fürdök és ennyi! Holnap egy új nap!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jah, kéne berakni a kocsiba mondjuk egy jól kinézõ aktatáskát, abban egy olyan bombát amit ha elvisz a kocsitól mondjuk 50 méterre akkor akkorát robban, hogy leszedi a csávókám kezét, lábát.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi meg mentünk délután egy:
Dömörkapu - Kisrét (eddig voltak orkok) - Kantavár - föl a romokhoz - le a forráshoz - követtük a forrás vizét majdnem Borbála telepig - onnan visszamásztunk Dömörkapuhoz.

Kicsit több volt, mint 2 óra, de változatos és a forrástól gyönyörû!

Délután meg jó sokat csapattunk Orfûn, jó sokan.
Kellett volna jobb szervezés, meg nagyobb felszállító autó! ;)
De ilyet csinálhatnánk más pályákon is, akár valahol messzebb.

Bazs+Rocs kitartottak és gyúrtak, hogy jó tologatók legyenek! :D

Muterék meg fellelkesültek, hogy múltkor mentünk Kantavárra, úgyhogy elmentek és fel is törték az autójukat. :(
Zsernyák mondták, hogy tavasz - kirajzás és több tucat kocsit nyomnak fel naponta, sehol nem szbad ott hagyni, mégha full üres sem.
Fasza.
Hogy rohadna le a buzik keze!

Ma nem kell álomba ringatni!

Edit: Bab, ebbõl nem sokat értettem.
Mit kéne vinni/hozni?
Kicsit pontosabb és több infót! ;)
Amúgy vagy holnap este, vagy szerda hajnal.
Ja és még nem is 100%.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akkor azt már ne is mondjam, hogy ilyen szalonnás, sonkás, hagymás, medvehagymás rántottát ettem utána itthon? :D
Nem akartalak hívni, mert ha ráértél volna, akkor úgyis szólsz.
Most gondolkodtam rajta, hogy még begurulok a városba, de ez a zivatar veszély elvette a kedvemet. Meg eléggé lehûlt a levegõ is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Pálosok, TV-torony, Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Remete, Vörös-hegy, keresztnél le, a végén a meredeken le, fel Farkas forrás, Jakab-hegy, Kõvágószõlõs, Cserkút, Pécs.

Te áruló! :D:D
Ilyet nem szabad menni, mert ilyet tilos! Fõleg jóidõben és nélkülem. :)

Aktuális civil

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
hey!

Kokka,mikor mész Pestre szerdán(délelõttadná),hova,mettõl meddig leszel ott,mit mondjak a srácnak...?:)
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
hát igen, kb oylan 13kg-os 14 cm mozgásu gépre van a orfûi pálya..
vagy akár merevre..
de azé jo lesz az! legálbb van verseny végre..

maribor cam.. érdemes a "radvanje" száraz lejtõit megtekinteni, ugyanis az a bikepark része!!
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én most jöttem meg.
Pálosok, TV-torony, Kis-Tubes, Nagy-Tubes, Lapis, Remete, Vörös-hegy, keresztnél le, a végén a meredeken le, fel Farkas forrás, Jakab-hegy, Kõvágószõlõs, Cserkút, Pécs.
Kifingottam, de jól esett. Általában felfelé is tekertem, meg lefelé is, hogy jó legyen :D

Amúgy szerintem most nem volt valami sok túrista. Legalábbis amerre én jártam csak 1-2 lézengett.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mi most indulunk orfûre!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ajjjajjj...
És más nem jön?
Mert doboz lenne csak.
De jó lenne együtt menni.
Mikoról lesz autód?
Vagy Atus, Gabesz, akárki?