Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. április 20. - 16:42
Persze bringával vagyok, de ha kell hazamegyek esõben is. Csak rühellek esõben tekerni.
Írta 2009. április 20. - 15:38
Az otthoni gépemen persze van szünetmentes
A hülye csomagunk meg vagy ücsörög a németeknél, vagy megint elfelejtették lehúzni a vonalkódot kifelé menet. Remélem azért szerdáig tényleg megjön.
Írta 2009. április 20. - 15:29
. Most elõkotortam a régi vinyóját a laptopnak, és arról beboot-ol, de semmi munkám sincs meg (illetve megvan), kevés a hely, nem lehet így dolgozni...
Kurvaélet na.
LAPTOP beszarik ettõl? ...nem kellene...vagy félreértek valamit..viszont akkor miért nem használsz izét(UPS)?
Írta 2009. április 20. - 15:01
Nah, szaros registry kibaszva, berakva egy régi, persze pár dolog most nem mûködik, de kb. leszarom mert a lényeg jónak tûnik.
na, most egy végsõ újraindítás, és talán ma még dolgozni is fogok...
Óh, jeah! Bek in bizbisz! Seggbebaszom kaktusszal azt aki még egyszer áramkimaradást okoz!
Amúgy nem értem miért jó 3x egymás után próbálkozni egy nyilvánvalóan zárlatos hálózati kábellal? Hátha elromlik benne a zárlat? Vagy kiég az összetapadt drót? Akkorákat durrant, mint Magoo a csilibab után...
Írta 2009. április 20. - 14:48
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2009. április 20. - 14:17
Itt volt pár konnektoros durrogtatás, párszor lebaszták a biztosítékot, és az eredménye, hogy összezavarodott az XP-m registry-je, és olyan fájlokat keres boot-oláskor amik nincsenek is. Most elõkotortam a régi vinyóját a laptopnak, és arról beboot-ol, de semmi munkám sincs meg (illetve megvan), kevés a hely, nem lehet így dolgozni...
Kurvaélet na.
Írta 2009. április 20. - 13:51
Ma mégegyszer lek ell zúznom Villányba, aztán onnan Pest, holnap haza, este borkóstolóra kell mennem bírálni, úgyhogy a szerda jó is lenne, de még nincs jegyem.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. április 20. - 12:03
Írta 2009. április 20. - 11:54
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. április 20. - 11:50
Szalon színpad:
Eszter és a GumiZsuzsi - Szép és Jó
Bauchklang - Rhythm of Time
Belga - Te mit parodizálsz
Irie Maffia - Hands In The Air
EHÖK színpad:
Ludditák - Moslékország
Csík zenekar-Lovasi András - Csillag vagy fecske
Korai Öröm - Paraszt
és még sokan mások
Írta 2009. április 20. - 11:40
bazz durván néz ki az elsõ tányérom, ha nincs fönnt a láncterelõ, akkor állványom behúzott fékkel kézzel átugrik a lánc. viszont sok éve vettem Tomitól egy stx rc hajtómûvet, amibõl csak a nagytányért használtam, szal van egy egész jó állapotú 32esem 4 furatos. pont jó a hussefelthez. yess
viszont szomszéd öccsénél van a hajtókar leszedõm, de ha hazaér megcsinálom. aztán megvárom amíg hátul is elkezd ugrani a lánc és akkor cserélem az egészet
Írta 2009. április 20. - 11:25
teló nélkül plazmává folynak a csontjaim?
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2009. április 20. - 10:58
Persze elõször megnézem mennyire basztam szét a belsõt. Ha csináltam rajta még 5-6 lyukat amikor próbáltam továbbmenni, akkor persze esélytelen. Kap majd pár nagy foltot, aztán jóvan.
Az dumál bele a nagyok dologába, aki már nem is jön az erdõbe gyorsgurulni, csak ilyen hülye országútizást csinál
Sõt a legdurvább, hogy még ma csináltatom meg a hátsó kerekemet. És hátsó váltó bowdenezést se cserélem ki. Inkább majd meghajtom a gépet.
Írta 2009. április 20. - 10:56
Aktuális civil
Írta 2009. április 20. - 10:54
Írta 2009. április 20. - 10:35
A fõnököm nagyon invitál, hogy menjek ma este Est Caféba a 80as évek nagy alternatív arcainak koncertjére...
És még mindig nem tudom hova keverhettem el a gumijavító készletem...
fizuemelésért cserébe beígérheted:-))
Felütést remélem nem akarsz ragaszgatni--megszívod havver
Írta 2009. április 20. - 10:31
Olyan jó kis kolbászos medvehagymás rántottával indítottam a napot, hogy csak na. Valamikor 1 órakor meg linux szakértõnek kell majd kiadnom magam. Azt mondták a lényeg, hogy szemüveges legyek
Asszem menni fog...
A fõnököm nagyon invitál, hogy menjek ma este Est Caféba a 80as évek nagy alternatív arcainak koncertjére...
És még mindig nem tudom hova keverhettem el a gumijavító készletem...
Írta 2009. április 20. - 10:18
http://index.hu/tudo..._energiaitalok/
Írta 2009. április 20. - 10:07
már bekészítettem másfél lityi vizet folyadékpótlásra
Írta 2009. április 20. - 09:26
http://www.badgerbadgerbadger.com/
eléggé kifingott az elsõ tányérom. tegnap hazafelé majdnem benmaradtam egy keresztezõdésben, mer annyira elfordult rajta a lánc. asszem ebbõl vmi átvariálás lesz
jó nagyot

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére