Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Shosh: mit nyomsz Villányban majd? Bakter leszel?

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
orfû megvót megin, lefelé lapistól annyira szép volt a táj hogy baszódtam is egyet gyorsan.
aztán lent a pályán meg a katlankiugrást benéztem és majnem reccs.
lent összefutottam Szabiékkel meg a srácokkal-akiknek-nemtudom-a-nevét és mitha a kokk audilyát láttam vón a bótná.

aztán mentem még egy toronyát ott meg a rezidens prezindent volt. mentünk másodikra egy vyzmosást.. kirájy volt.

azt találtam ki hogy a versenyre leviszek minden eladó cuccomat sé kibazsom a suzuki hátuálját, aztán vásár hadszoljon-.

egyes helyeken ugy mondják a "le kellene menni a srandra"-t hogy tónvónjó
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kössz Marcsi!
Nekem nem lehet, mert már fater vagyok!

Fater gépe meg nagyon klassz. Nekemiskellene!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
S: grat!
Villány jó hely!
És mostantól neked is munkaköri kötelességed lesz a piázás... :D
Csak majd ne a saját cégtõl nyomjad. :P

Apudnak meg sok hátszelet és faszás a gép! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Kaptál hetijegyet. Örüljél, de ez felelõséggel jár, mert most mindennap el kell menned ;)

jejeje, intéztem szabit holnapra!!!!! úgyhogy ma újfent elengedhetem magam. ellenben hátiputiban küldöm majd, mert a faszom se' megy már haza 10 óra meló után. csak péntek este nem tudok menni, mert délután húzás dombóvárra, este 7kor meg indul a gyaloglás vissza a tv toronyig (a térdem egyébként jobban van). kicsit alszom majd, aztán este pen-finálé.

de most még éhes vagyok meg ricsi is, úgyhogy még bevonulunk sztem banyába vmi finomra, aztán rocknroll.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
dugnám
PUNCI
na

lassan indulni kell
hujujj
asszem a 4 sör meghatároz
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
he

http://puruttya.blog...kozott_korommel

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah, jó lett ez a vacsi, bár pár dolgot asszem kicsit elsóztam, mert közben... :tank:
Jó volt a "gyári" magyaros husi, de a rozmaringos, majorannás, borsos tarja, hát az ááááá! :D
Na ilyen volt e.
Kicsit összeszedem magam, és indulok a szolnoki reggae zenészek baszására. Meg mindnen ilyenre. Bár elég fáradt vagyok. Na majd iszok zöld teát is, hogy szegény szervezetem utolsó tartalékait is kipörgessem ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

a helyszínen kiderült, hogy tudnak nekem villantani ingyen karszalagot (nemtom kinek milyen jár, ez rózsaszín)

Kaptál hetijegyet. Örüljél, de ez felelõséggel jár, mert most mindennap el kell menned ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A vacsorához elõ kell készülni. A húst megfûszerezni, állni hagyni. A hagymát is besóztam, meg mindjárt megcsinálom a salátát, mert annak is jobb, ha kicsit összeérnek az ízei ;)

Jajj, a mai este lesz pihenõs. Copy Con, Zagar, Kiscsillag, PASO... Sok-sok ugrálás :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hol van még a vacsora bazdmeg:D...

Kokka! Májustól bandázunk Villányban! Meló után tekerés:D!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Húh, basszátok meg olyan fáradtság van a lábaimban, mintha letekertem volna tegnap 100km-t és persze csak felfelé mentünk :D

De vettem 4 szelet tarját, és 4 féle fûszerezéssel kisütöm õket. Meg jó kis salátát is összecsapok hozzá. Szóval jó kis vacsorát gyártok hamarosan...

Csak kéne egyet aludni is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://subba.blog.hu...k_tovabbi_elete

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Jaja kerestunk titeket,de gondolruk h a 3 rosszarcunak nem lesz baja :)

Ludditak nagyon komoly,sajnalom h kihagytam..

Kene hatra valami gumi..otlet?! Mostani tiszta vk csak oldalt van minta:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
meglepõen hüvös van.

Dusán milyen oilt kapott a villa?

szombaton mikortól meddig lesz felszállítás?

régen volt csajszi:

Feltöltött kép

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Zap, csak a nyelvezet miatt, uccsó mondat..

SHo, enyém is tolja bár lightosan gepida akármivel.

kranked is crackin'

a villám meg ugy mozog az uj olajjal hogy azonnal le is veszem piactérröl :)
I don't care how it pedals

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
ja és valami ocsmányság történt a térdemmel és szépen bedagadt reggelre. ha hajlítom kurvára fáj, tekerni is alig tudok. így lesz ám csak kihívás a holnap éjszakai 40+ km gyalogtúra... :/

adri az imént mutatott egy fotót, miszerint danit a nyakamba vettem belgán vagy elõtte. és így már derengett is a dolog, meg hogy odajött egy szekuritis kétajtós és kettéválasztott minket. ünneprontó.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ûûûû mi is voltunk tegnap!!! hát állat volt. de én a ludittákat is elkaptam, g.ci jó volt az is. meg a kajás sátorban egy fúvószenekar+hangosbeszélõ rage against the machine-t nyomott, csak úgy spontán. fúdejóvót
szombaton újra támadunk

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
belga akkora volt, mint 6 másik nekifutásból!!!!!! adrinál jól bevodkáztunk, majd a helyszínen kiderült, hogy tudnak nekem villantani ingyen karszalagot (nemtom kinek milyen jár, ez rózsaszín) ahhoz még ingyen koktél is járt. én egy long island izébigyót kaptam és páros lábbal rúgott fejbe. belgán a második sorban métereseket ugráltam és ahogy tüdõbõl kifért úgy üvöltöttem a szöveget. egy-két-há fantasztikus volt. gyakorlatilag csak a taxira költöttem, fak jea.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Szombaton elvileg kijön a kölök Orfûre, akkor láthassa mindenki. Itthon egyelõre vagy kajál, vagy alszik, vagy kakál és fingik egyszerre. Nehéz olyan idõpontot mondani, amikor fel tud lépni a nagyközönség elõtt:)!

Úgy néz ki Apukám is csatlakozik a flottához:
http://www.scottusa....98/sportster_p3