Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fel fogom rakni, de az otthon van.

Hidd el, ha leadsz az úszógumiból, meg kicsit erõsíted a keringési rendszered, akkor jobban fogsz menni ;)
Magamon is megéreztem, amikor leugrott 5 kiló, és kicsit erõsítettem. Ha sikerül 75 alá kúszni, akkor teljesen elégedett leszek. Csak most nincs mérlegem, szóval fingom sincs mennyi vagyok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Akkor állj neki otthon legalább felsõtestre edzeni. Pl. dobálgasd Nórikát, meg hintáztasd a kezedben úgy egy fél órát. Ezt naponta megcsinálod, akkor 1-2 hónap múlva tudsz majd rendesen haladni felfele is ;)
Bazz tényleg eltûnt...

Hát emelgetem én minden nap, hát hogy a fenébe ne tenném:-)..de attól a lábam még nem lesz erõs:-(

Tedd fel megint a képet...

Ja és KÉSZ a TIBI fejlámpa V1.6 "a" diversity-s prototípusa. Tesztelni kellene v.melyik íccaka!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Neked nem kell ;)
Nekem is küzd az 55 ló, ha 4 emberrel megyünk, de azért Orfûn a kis szerpentinen felfele csak az utolsó hajtûben kellett visszaváltani kettõbe ;)
Ennél azért csak erõsebb az 1.9TDI...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Szal kell nekem vagy nem a szuru?!
A telj.elegge karcsusofik ha tobben ulunk benne...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

De ha gyenge fos vagy és edzettlen akkor a világ összes kajája nem elég ahhoz, hogy kibírd teee...

Akkor állj neki otthon legalább felsõtestre edzeni. Pl. dobálgasd Nórikát, meg hintáztasd a kezedben úgy egy fél órát. Ezt naponta megcsinálod, akkor 1-2 hónap múlva tudsz majd rendesen haladni felfele is ;)

Dolgok, amikre ittas állapot miatt nem emlékszem:
#3563: Hazaérve kiteregettem.

Holnap akkor vasalni fogsz? :D

Te ez annyira elkopott, hogy már nem is látszik:-))) ....legalábbis itt a cégnél bennt...

Bazz tényleg eltûnt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Na itt a szaros XT

Te ez annyira elkopott, hogy már nem is látszik:-))) ....legalábbis itt a cégnél bennt...

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Dolgok, amikre ittas állapot miatt nem emlékszem:
#3563: Hazaérve kiteregettem.

(atyaúristen..)

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Hozni kell kaját, piát, szõlõcukrot, ha tudod, hogy gyenge vagy ;)
Meg esetleg elõtte magnézium...

De ha gyenge fos vagy és edzettlen akkor a világ összes kajája nem elég ahhoz, hogy kibírd teee...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

mi olyan 15-20 ezrenként cseréljük azt a szûrõt, de erõ van a kocsiba elég, szal akkor inkább nem direktszûrõzünk ha csak a hangjában lesz különbség.

megyek ma alpesi kötélpályázni, úgyhogy remélem nem lesz esõ, mer kb 1 óra mire kimászok onnan

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Pontosan.Viszont a légtömégmérõvel szerelt autók esetében(pl. A6) lerövidítik a mérõ élettertamát! Tehát igen szervízigényes! De ha komolyan nem károsodik, örökéletû! Én ilyet használok hozzá:
Feltöltött kép

Dusán cselekedete nyugodt emberre vall!:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kisebb ellenállást fejt ki, mint egy hagyományos légszûrõ, tehát több levegõt tud beszívni a motor. Ha több levegõt kap, tökéletesebb az égés, több üzemanyagot tud elégetni, és ebbõl lesz egy kis többlet erõ. A direktszûrõ hátránya, hogy foglalkozni kell vele. Tisztítani, meg olajozni kell viszonylag gyakran. Míg mondjuk egy sima papíros légszûrõt is kidobsz kb. 2x annyi idõ után (én mondjuk a 900Ft-os papírt kb. 5e km-ként cserélem, ami viszonylag gyakorinak számit).
Pl: Itt van egy használati útmutatás, meg ilyenek direkszûrõhöz.

Én nem dobálom direkt a telefonjaimat, inkább ráesek és így okozok bennük kárt :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
széjjetörtem a telefonom ripityomra, de jol esett.
I don't care how it pedals

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mit tud a diekrtszûrõ!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

Ez a Lego ez baromi jó :D

Mikrofonom van elég jó minõségû is ;) és mondjuk laptoppal már egész jót lehetne felvenni.
Zap nem érsz rá délelõtt valamikor a kis Asus-szal? :D

Benne vagyok! Tegyük fel Jutúbra!:D

Iszonyat kemény ez a Dirtösség!
Fürdetés komoly lehet; közben óriás sasolás:D! Katával megnézzük hogy mûködik ez!:)

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás

Olyan torkhangja van, hogy nem tudom meddig marad így! Nem gondoltam volna!:D

Durván höröghet!:cool2:

Húsvétkor a Ribacz Gábor Polo GTI-jével mentünk egy kört, a szûrõ abból is vadállatot csinált!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez a Lego ez baromi jó :D

Mikrofonom van elég jó minõségû is ;) és mondjuk laptoppal már egész jót lehetne felvenni.
Zap nem érsz rá délelõtt valamikor a kis Asus-szal? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fúúú Attú, készen vagy!
Legközelebb ti jöttök fürdetést nézni, az nagyon vicces!

A többieknek písz és üdv, lassan mehetünk tekerni, csak összekaparom magam!

Hehe:
http://dirtmag.co.uk...rt-1234986.html

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Semmit sem szabad kidobni(ami kerékpár cucc)!!

Hangot nem tudok felrakni,mert se mikrofonom,se fényképezõm!

Tehetsz fel Vectrára,de nem tudom érne e valamit? Nagy torokhang lesz tõle! Mikor gyorsítasz morogva harapja a levegõt! Én csak azért tettem rá, mert így kevésbé zsúfolt a motortér! Az a kemény, hogy ez motorra való, de mire erre rájöttem, hogy ekkora átmérõjû szûrõhöz hogy lehetne hozzájutni!? De megoldódott! Vectrára egyszerû!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát talán. De borzalmasan kotyog az egész. Meg van csavarodva a kanál is. De nem dobom ki, mert sose lehet tudni. Ideiglenesre mindig jól jöhet :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
városi gépre talán jó lesz még az a rozzant xt

nekem fogsort és láncot kéne vennem. az a rc elsõ tányér jó lesz, kicsit ugrál rajta a lánc, de szerintem azért mert szarrá van kopva. új lánccal jobb lesz

direkt szûrõt én is tudok rakni vectrára? és az amúgy mit csinál? csak jobb hangja lesz, vagy jobban is megy?