Mondjuk azt mondják Pozsonyban kicsit szar idõ volt. Pénteken én is paráztam, hogy olyan idõben hogy fogjuk bírni, de vasárnap már kifejezetten untam a kurva meleget

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
mindegyiknek kurva jó alakja van (mondjuk mentek is síbotokkal fel a hegyre!), nagy mellek, és elég gyakori mindezekhez a szép arc is.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Este 9agostonteri templom futas ha van ked,light masnapossag uzo kor ~7kilo 40 perc brutto futas viszonylag keves szintezeses,gyertr ha van kedvetek!!
Szuvesen i
rok edzes tervet is ha csak az hianyzik:)
Ja Attuuss ha adol kormanyt cserebe tok jok lennenk:)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.