Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Bevonszoltam magam. De minek? Iszonyat punnyadás van csak itt is...
Mondjuk azt mondják Pozsonyban kicsit szar idõ volt. Pénteken én is paráztam, hogy olyan idõben hogy fogjuk bírni, de vasárnap már kifejezetten untam a kurva meleget :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Olyan 15e-bõl kijön az egy napos kör. Ebben pályabérlet, benzinköltség, meg egy kajálás lenne benne. Persze ehhez még hozzá jöhetnek az autópálya díjak, de autópálya nélkül is ki lehet jutni ;)

Most megyek a munkahelyre pihenni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Akkor velcome home edzett sporttársaim:-))) ...majd egyszer én is eljutok 1 ilyen helyre....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ami infót találtam a pálya hosszáról, mind azt írja, hogy 4km körüli. Szóval akkor legyen 5 :D
100km DH-zás, összesen 15km szintkülönbség lefele??? Hmmm :D

Ide csorog fel az a pár kép, amit leginkább csak a felvonóról készítettem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
"Sex is not the answer. Sex is the question. Yes is the answer"

jaja nem gáz mi is csak kocogtunk inkább..

sorry de maribor nekem strono..jott hirtelen közbe valami.. :( :(

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
tomi nédd meg a googlimapsal, hátha ki lehet találni valahogy a hosszát
amikor mi voltunk, a freeride el volt hanyagolva, gaz meg minden, szétmosva szal maradt a a wocup dh:D
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ahhoz is kelleni fog, hidd el ;)
Ja, és ezentúl valószínû, hogy inkább 1 napos körre megyünk. Ez a 3 nap eléggé odabasz. Holnap tuti nem akarok bringára ülni. Esetleg kedden mehet egy éjszakai, de elég rottyon vagyok :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
gyúrok inkább egy össztelósra ;)

kicsit égés :D

http://puruttya.blog...tya_ez_mar_veri

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tudja valaki, hogy kb. milyen hosszú a maribori freeride pálya? 5km, 10km, 15km? Mert igazából fingom sincs...
Jóvan Magoo gyere legközelebb, de addig gyúrjál alkarra, felkarra, combra, ujjakra, kb. mindenre. Merevfarúval ez gecikemény móka ;)

Ja, és ha jól emlékszem Gige-n (Kiskorpád után Kadarkút elõtt) láttunk olyat, hogy én majdnem megálltam epret venni. Két jól fejlett csaj (olyan 16 körüliek lehettek) szép nagy mellekkel, pöttyös labdával játszottak az út mellett. De bazz ennek akkora erotikus töltése volt, hogy ááááá! :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

mindegyiknek kurva jó alakja van (mondjuk mentek is síbotokkal fel a hegyre!), nagy mellek, és elég gyakori mindezekhez a szép arc is.

a fasznak vittetek bringát :D :afro:

ejj no, legközelebb én is jövök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Igen Peaty!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
két hét mulva ottan leszünk mink is

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hûtejóég!
Túléltük Maribort :D
A 3 nap alatt 20 kört mentünk. Pénteken 5, szombaton 8, ma meg 7. A kezeim görcsben, a lábaim alig mozognak, a szám fülig ér :D
Ma megsajnáltam valami srácot (Matko) tolta lefelé defektesen a bringát, hát segítettem rajta gumileszedéssel (kézzel le és fel ;) ), 2db folttal, meg pumpálással. Hát hálás is volt mint állat. Azt mondta nagyon rendes ember vagyok :D
Szombatom 2-t is estem egyet pofára, majd utána rögtön kiestem a pályáról. Mondjuk kb. a legdurvább részen. De no para!
Csak 2x kerestünk más pályát, végülis találtunk ezt-azt, de nekem most tökéletesen elég volt a freeride pálya. Kb. tudom már fejbõl, de még lehetne fejlõdni rajta rendesen...
És egyik este se basztunk be, mert nem bírtunk. Ricsi tegnap este egy sörtõl bealudt, én csak 2ig jutottam. 10kor lefeküdtünk, és 8kor bírtunk úgy kimászni, hogy ájájjájj! Az elsõ körök azok nagyon szarok voltak. Aztán az 5. után mindig nagyot kellett pihenni.
Egyszer esett, de az se volt vészes. Sok kép nincs, de majd felrakom azért...
Ja, és bazmeg ezek a csajok! Kb. mindegyiknek kurva jó alakja van (mondjuk mentek is síbotokkal fel a hegyre!), nagy mellek, és elég gyakori mindezekhez a szép arc is. Ha még ittam is volna kicsit többet, háááát :D
Na jóvan, asszem megfürdök.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Bocs Mária, ez most késõn nekem!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://puruttya.blog...zundizo_malacok

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sajnos kölcsönzõ nincs, és arra fele termek sem bõvelkednek, de megnézheted az F3-at:

http://www.cylex-tud...pont-17586.html

;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás

Este 9agostonteri templom futas ha van ked,light masnapossag uzo kor ~7kilo 40 perc brutto futas viszonylag keves szintezeses,gyertr ha van kedvetek!!
Szuvesen i
rok edzes tervet is ha csak az hianyzik:)
Ja Attuuss ha adol kormanyt cserebe tok jok lennenk:)

Azt biztos nem! Ezt adom vissza,mert rövid,kipróbáltam! Azé kösz!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Sziasztok!

A debreceniek ide topikból néztem át egy kicsit.

Május 24-29-ig Pécsen leszek, és szeretném kicsit megismerni , hogy milyen a bringás élet felétek.

Kerót nem fogok tudni vinni, ezért jobbhíján egy-két spinninget is be kellene iktatnom a szilvás maratonig nálatok. A porcelángyár mellett lesz valahol a szállásom, tudtok ajánlani valami edzõtermet?

Tudom, hogy nyár van, dehát ez van. Vagy bringakölcsönzõ van arrafele?

Üdv: izom

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Napszúrást kaptam, leégtem, megvolt az elsõ orfûi úszás, Csúzli megismerte a vizet, viszketek, hámlok. :D

Ma nem kell majd elaltatni.

Olaszország meg fasza!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
dUB fX!