De ez már tuning, mert nem ugyanolyan az ülés, meg a markolat színe. Emlékszem, azok mindig cserebere tárgyai voltak...
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. május 29. - 08:06
De ez már tuning, mert nem ugyanolyan az ülés, meg a markolat színe. Emlékszem, azok mindig cserebere tárgyai voltak...
Aktuális civil
Írta 2009. május 29. - 06:53
megint annyit írtatok
TLD fasza, kéne!
BMX is cool, és tényleg olyan ülés volt rajta ilyen lyukas szar.
elmegyek föl...
Írta 2009. május 29. - 00:21
Animal Cannibals - Budapest Nyáron feat. Mc. Gõz & Buppa
HD-ben még jobb vala!
Csináljunk ilyet itten nyáron, vagy amúgy is ilyet csinálunk?
Írta 2009. május 29. - 00:00
Írta 2009. május 28. - 23:57
Mondjuk amikor mi mentünk akkor a pénteki bejött, a szombati kb., de picit jobb, a vasárnapi meg sokkal jobb lett, mint amit mondtak.
Aha, szóval a bugyimutogatós valakinek az ismerõse? Aha, telefonszám van? Aha, akkor mikor mutattok be neki? Aha, vagy akkor az Eszter mikor jön ide?
Amúgy sejtitek, hogy bebasztam again?
Csak így megint Újhegyen. Kis baráti társaság, kis falebontás, kis sör, kis defekt javítás, kis sztorizás, aztán haza.
Holnap majd asszen Est.
Szombat este meg megyünk Dunaújváros mellé. Pedig én Danubenewcity-t ismerem istenesen. Vagyis ismertem úgy a 90-es évek elején... ÁÁááááá, azok az évek! Akkor is minden csaj hülyének nézett. Lehet, tényleg velem van a baj... :chin:
Írta 2009. május 28. - 21:30
Tomy fejtsd meg milyen lesz az idõ szombaton mariborba!%
Írta 2009. május 28. - 21:24
Bontottam egy bort, nem is rossz, pedig egy alap. Be is basztam.
Hétvégén négynapos edzõtábor, holnap szabadság!
És Nyitott Pince Napok Villányban! Bormúzeumban sok akcióval!
És ez meg végre jól is néz ki.
http://www.troyleede...php?news_id=865
És térdvédõje is fasza, kíváncsi vagyok, milyen menet közben!
Apának sok boldogságot már holnapra elõre!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. május 28. - 20:11
ez, az ez: http://www.missbalat...elenTimeaTulay/
Véleményem szerint ez a legutóbbi pinaverseny bunda volt! Mindig a szõke csajnak volt a legkirívóbb ruhálya,meg egyedül neki volt ezüst nyaklánca, mindenki más fekete nyakörvben pózólt! 1 pl. többet nem tudok:http://www.bulvaros.hu/cikk/cwb346/
nem egy fontos dolog,csak gondoltam írok.
Lapierre gyanús:http://www.pinkbike....evamp-2009.html
Írta 2009. május 28. - 18:45
Dusán, hívtad az arcot, aki Mariborba gürizik?
Milyen idõ volt/van/lesz ott?
Megy a dilemma...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. május 28. - 17:37
a klipp után hatalmas buccake party lehetett ;-P
Írta 2009. május 28. - 14:16
Lecsupaszított Passat Syncro kisszékkel, nagy hanggal
Tényleg dolgozni kéne, de valahogy péntek hangulatom van
Írta 2009. május 28. - 13:44
Most folytathatom a lájtos nem megszakadós munkát.
Ja, és tegnap beszéltem egy volt munkatárssal, akinek múlt hétre ígérték a pénzét. Aztán hétfõn telefonált, és õ is ugyanazt tapasztalta, hogy rövid kicsöngés után azonnali kinyomás, vagy ahhoz hasonló dolog történt. De összefutott a buzi Ajtonnyal a városban, és kapott egy újabb ígértetet, hogy vagy péntek, vagy valamikor a jövõ héten... Hát kíváncsi leszek.
Írta 2009. május 28. - 11:27
olaszba amikr mentünk, az osztrákiai autópáéyán egy kb kétsáv széles kamion mögött mentüönk ami kb 7 méter magas is volt , az valami ylent szállitott.. meg még 3 utána
az volt a vicc, hogy 120-al suhant az épitmény elõttünk, meg két felvezetõ autó ami oylan fényárt bocsátott kifelé hogy vagy kurávra lemaradtunk vagy elõzgettük õket. a szemem majd kifolyt
az olaszok egyébként hihetelen épitkezéseket fooyltatnak autõpáyla terén. az a szó hogy monumentális, ott látszott mit is jelent igazán.. völgyek hegyek daznt medör, oylan betontömbök hogy még a gondolata is nehéz..
Írta 2009. május 28. - 11:02
Varga Zsuzsa - A lányok másra várnak
Varga Zsuzsa - Szállj ki a kocsimból
Varga Zsuzsa - Be Infected
Írta 2009. május 28. - 08:27
hát asszem azért az E51 nem egy kategória ezekkel...
De most ez a szifon mellé kéne játszósnak, vagymi?
jaja szerintem konkrétan gagyik az E bármi mellet..legalábbis tudásra biztosan..luna teccik..e51 meg emil wifi bõvithetõ stb..és ezüsben vagy bronz szinben nem is olyan csunya.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. május 28. - 07:08
ráadásul föl kellett kelnem, h megvárjam a munkásokat, de nemtom ilyen esõbe jönnek e. (én nem jönnék)
ez meg alagutat szállít:
http://www.langlovag...eria/3294.shtml
Írta 2009. május 28. - 00:50
Amúgy tegnap valamiért álmomban távolsági busszal mentem ami átment a piroson, meg sehol nem akart megállni, mert valahova 5 perc alatt akart odérni a sofõr. Aztán a sofõr késõbb felhívott, hogy megyünk-e buliba, mert elengedte a fõnöke
Írta 2009. május 28. - 00:14
holnap megjön az ebikeos csomag. rendeltem ilyet:
http://ebike.hu/term...ktvedelem/4659/
nem vagyok benne biztos, h olyan jó lesz mint a vulkanizálós változat, de kíváncsi voltam
Írta 2009. május 27. - 23:50
De most ez a szifon mellé kéne játszósnak, vagymi?
Írta 2009. május 27. - 23:37
jaja ugye ezt nehéz megálnni..bár nem pusztultma mert a birngát nems ajnáltam leidni..modnm eldobmi eldobmi baszájba hogy a oucsába már..:
szal ja 8600 nekemis jobban teccikm,de a 88meg fémbû van,e51 voplt már és wifi meg office meg mindet tud tul képpen..inkáébb le is ekszem..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére