Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. június 08. - 15:42

Szep szin ez a candyblue:)
Pest meg geci jo volt
Ma setater?! Tom waits/william burroughs/robert wilson fele zene-the black rider..erdekes lehet
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. június 08. - 15:18

Azért az árokugró bajnokságon úgy érzem idén is erõs lesz a mezõny

Ja, és ha valakinek nem menne a fishingonorfû-s jegyvásárlás, akkor még itt is lehet venni online.
Ez ugyanaz a cég, csak más felület van fölébaszva. Nekem pl. most nem jön be az másik oldalon semmi. De a Heaven Street 286 le van foglalva, a jegyem kinyomtatva, már csak párat kell aludni, és jajj....
Írta 2009. június 08. - 14:59

Az még aznapi bebaszós borulás lenne!

Bor, Audi sima ügy!

Zene meg:
Ami ilyen,
vagy ilyen,
esetleg eféle,
akkor simán jöhet!

Autózás közben mostanába a könnyebben emészthetõ rap, vocal trance, meg ilyemiket hallgatok szívesen.
És mivel mindig autóban ülök...
Zene-milliomos vagy?

Mert akkor írj sokmindenfélét DVD-re aztán viszek neked lemezt, meg nedût cserébe!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. június 08. - 14:41

Én úgy döntöttem, ha már van ez ilyen közel, akkor menni kell minden nap. Ha már úgyis kimennék minden nap, akkor meg simán sátrazás.
Az igazi az lenne, ha bringát is vinnék, de az csak csúnya másnapos pusztulást eredményezne

Írta 2009. június 08. - 14:36

Mégis mik?
Zenebona mindig jöhet!
Az a baj, hogy a 3 nap nekem sok, választani viszont nem tudok.
Bár amolyan meló miatt úgyis ott kell lennem néha, de majd laza melóra alakítjuk.
Csak neked kell szállás?
Mert még lehet, hogy tudunk okoskodni, bár már nagyon last minute.
Vagy Wuff hogy jön a képbe?

ÚGy jött képbe, hogy Jorci mondta... Elméletileg Borija még péntek este nem lesz ott és AW már szombaton nem

Az áhármat legalább kipróbálnánk ás hoznál vmi jóféle borot

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. június 08. - 14:07

Zenebona mindig jöhet!

Az a baj, hogy a 3 nap nekem sok, választani viszont nem tudok.
Bár amolyan meló miatt úgyis ott kell lennem néha, de majd laza melóra alakítjuk.
Csak neked kell szállás?
Mert még lehet, hogy tudunk okoskodni, bár már nagyon last minute.
Vagy Wuff hogy jön a képbe?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. június 08. - 13:15

Kölyök, kõ vmi zenebona megint?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. június 08. - 12:21

Írta 2009. június 08. - 12:12

Írta 2009. június 08. - 12:11

Meg is vettem.

Írta 2009. június 08. - 11:56

Már sajna Péc, kellett bort hordani, meg könyvelõhöz menni.
Most meg kéne kaja!!!
Délután meg ride, mert buzi egy hét lesz ez.
Mindenki szabadságon, szedán, csütörtökön az irodában kell majd ülnöm, mert annyira nem lesz ember.
Fuck.
És még Pest is valamikor.
De az így nagyon sûrû lesz...
Írta 2009. június 08. - 11:29

Mert valamelyik hülye azt mondta: Gyõzzön a jobbik!
Írta 2009. június 08. - 11:04

Akkor most melyik???
Na most már nem írja ki, de akkor is hétfõn ilyet???
Tuti reggel Gabesz megvoodoo-zott a parkolóban

Írta 2009. június 08. - 09:32

Majd 12 körül érek rá...
Csak vigyázz, én is így kedztem, én is lent estem el a sorompó felett, és egy hét múlva kezdett fájni a törött bordám:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. június 08. - 09:12

Itt vagy Villányban?
Kell várnom papírokra, mielõtt tiplizek vissza Pécsre.
Addig egy fröccs? :afro:
Jó az idõ!
Mossak autót, mert összebasztam már...?!

Menjünk csapatni, leszarom, hogy fáj a hátam!
Hétvégén meg lehet, hogy mennem kell Alsóörsre, Harley D. fesztiválra a sok szakállas büdös bõrszerkós pöcsköszörûhöz.
Este meg akkor Sétatér?
Meglesném én is!

Írta 2009. június 08. - 08:21

Ihletet kaptam Hill cuccától. Ilyen lesz a Bogarak mez is.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. június 07. - 23:24

Írta 2009. június 07. - 23:10

Írta 2009. június 07. - 19:48

Az állatkert király volt,de a gorillákat sajnáltam! Mintha emberek lettek volna az üvegfal mögött! A tekintetük az kemény volt! 3d-s mozi jó volt,fõleg a t-rexes! Minõségben azt hittem profibb! farkasokat nem néztem meg,mert hülye voltam! Elkezdtek vonyítani! Súllyos!!
Holnap legyen jó idõ aztán tekerek,meg megnézzük milyen kaják vannak a sétatéren!

Otthon édes otthon!
Írta 2009. június 07. - 19:46