holnap még meglátás
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. július 04. - 14:11
Írta 2009. július 04. - 14:04
kicsit ugy érzem magam mint a másnaposok c filmben
holnapra valami viz emlleti téma? végre nem melozo
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. július 04. - 13:10
Írta 2009. július 04. - 13:10
nálunk meg családi party picurkáknak, szóval mindjárt tele lesz a ház 1-2 évesekkel...
csapatás? bár punnyadék vagyok a melegtõl...
Írta 2009. július 04. - 11:51
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. július 04. - 11:19
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2009. július 04. - 11:14
Hát én meg a pizsama fölsõt felhúztam alulra. Pedig emlékszem mindenre! Némelyik csajnak a nevére is!
Írta 2009. július 04. - 10:53
ellenben szejje reped a fejem
bazdmeg es egyajkerems zsle van az agyamvan...fuujj
Írta 2009. július 04. - 10:36
Bazz, és most jut eszembe, hogy tegnap még vissza akartam menni a munkahelyre befejezni a valamit...
Most mehetek le a cuccaimért.
Írta 2009. július 04. - 10:17
Írta 2009. július 04. - 09:25
Vagy nézz be a Gubacsosba
Amúgy emlékszem az egyik csaj nevére, és meg is találtam iwiw-en. Jó-e vagyok-e? Ejj.... De bebasztam...
Behehe, ezeket a képeket fotózta ott valaki
Írta 2009. július 04. - 09:17
Azért ez a délután 4-kor elkezdeni bebaszni, az elég meleg!
Villánykövesdi kocsmából kellett kihozni a palkonyai fõvadászt a haverjával.
Na én már ott bebasztam.
A vizet se tudja így senki meginni, mint ezek a pálinka-sör kombót!
Aztán Csalogány sem volt rossz, csak sok volt a köcsög!
A legnagyobb Nedi volt, aki a végére megkattant és bebuzult és ha tudott volna egyenesen állni, meg célozni, talán meg is ütött volna.
De nem tudott!
Beöltözõknek respect!
Még rehab, aztán lemosom az Audit, aztán alszom még sokat, aztán lecsillezek sztem Orfûre.
De mocskos mód szarul vagyok még mindig, pedig sokáig tartott ezt leírni.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. július 04. - 03:28
Írta 2009. július 04. - 03:24
Van 5 emial címem, de nem udom melyik fiú és melyik lány
izgalom gedick.
most nem tudom mit mondjak. Az elõbb beszéltem egy csjjal, hogy jövõ héten nézünk együtt sorozatot. Ehehe.
Írta 2009. július 04. - 03:10
Ez kéremszépen nem igaz!
Fesssed az ördögöt a falra. ejj. mindazonáltal kibebaszottt büszke vagyok h Márinnyó elõtt írok ide hajnalok hajnalán. mindenkinek ajánlott kör a Chacha. Tessék menni. Ejj. Longisland nem kellett volna azt mondom.
Írta 2009. július 04. - 00:11
de kibebaszottul elfáradtam a héten.
én meg örülök, hogy nem 1.6ossal vettem a fókát, ezzel az 1.8al pont jó. orfûrõl hazafele elég jót csapattam vele, futómûve eszméletlenül ott van. vettem volna 2literest is, ha nem lett volna mind automata. de ha rajtam múlna 1.8 lenne az alapmotor ezekbe, kell az.
Írta 2009. július 03. - 23:28
Csak kevés a pina. De L_L kimoderálja úgyis. De úgy tûnik saját magát is kimoderálta innen. Bár ha ezt elolvassa, akkor biztos ideírja, hogy ez nem igaz. Bocs srácok
Ez kéremszépen nem igaz!
Kötelezõ!
ez meg beteg.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. július 03. - 20:41
cooper tesztben 2500 méter az húzós? továbbá 40 méter 6,20 mp? és 250 m 45,00mp?
2000et kb 8 perc alatt futom...
amúgy meg partizzatok én pihizek!
Attus kösz az infot, még meglátás!
Írta 2009. július 03. - 19:39
egy z1 sportot vettem egy kis senkiházi majomtól, isten háta mögötti falubol
nem mondta hogy sérült a becsúszó, meg hogy szar a csillapitása, meg hogy össze van baszva a láb
42 ropi, ér vagy 25öt.
és a köcsögje azt hiszi hgoy nem érem utol, azért mer Pécs messze van.
kis nyikaj huszkörüli fasszjancsi
és ahogy hallottam mást is aátbaszott.
az ilyenek egyszercsak nagyon rábasznak.
Csak két dolog, bár tényleg semmi közöm a dologhoz.
1. Ha kértél volna tõle jobb, nagyobb, részletesebb képet a villáról akkor már a külseje alapján sem vetted volna meg.
2. Írd be ide, hogy más is tanuljon belõle.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére