Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. July 11. - 21:49

Na még ilyet, csak sûrübben mint havi rendszerességgel.
Dzsóéjjt
Posted 2009. July 11. - 21:27

type o slow deep and hard kamaszkorom meghatározó albuma volt, csak aztán elnyelt az elektrtonika
Posted 2009. July 11. - 19:57

Odadobnám az ilyet a Type O Negativenak... szórakozásra...
Lemostam és kimostam az autót. Szidjatok nyugodtan!
És úsztam is, hiszen tegnap elmaradt. Kellene menni montizni is, de valahogy jobban vonz az országút és az olvadó aszfalt. Igazi purgatórium.
Edinának boldogságot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. July 11. - 19:12

megboldogult rocker koromban még a Napalm death dobosa kapta meg a labelt, hogy "a világ leggyorsabb kezû dobosa"
"you suffer but why?" meg a világ legrövidebb track-je.
Posted 2009. July 11. - 18:54

Posted 2009. July 11. - 12:23

Posted 2009. July 11. - 10:48

Posted 2009. July 11. - 10:40

Posted 2009. July 11. - 10:10

mekkorát aludtam baszki
Tomi remélem bedörrentettél a takaró alá

ma már télleg leomsom a kocsit, amióta megvettem folyamat esett és már tiszta rittyó
tekerni holnap mindenképp mennék! ma csajoméknál lesz családi mizéria

Posted 2009. July 11. - 08:53

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. July 11. - 04:34

lenyeg hogy sose fraziscsatazz valkivel aki ebbol el es nem csak hobbibol regel..jooejt 8tol melo
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. July 10. - 20:23

Rák project részletei?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. July 10. - 20:17

ma este lassú és gyors bpm hullám pulzál a testre,nincs szükség túl sok cashre,max egy ezresre,hogy igyad torkod nedvesre,ez nem egy mese: Acid,Foka,R-nold,Wálfa hitetik el veled,hogy pörgõ-forgó lemezeik randomszerû egymásutánja boogie-ra késztetik a lábaid a "fekete" zenék széles skálájan mozogva. A helyszín a RÁK , Pécs , písz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. July 10. - 19:25

nnna fasza...
faszé' faszolsz fasszopó faszfej, faszkivan, faszomba... nem minden faszfej faszari,
de minden faszari fasz faszfej.
akinek pinája van, az még lehet egy fasz,
de akinek fasza van, az nem egy pina.
tömörebben:
a pina az pina
a fasz meg csak egy fasz.

Posted 2009. July 10. - 19:05

Az idõt meg leszarom.
Ez kész:
http://index.hu/tudo...mire_gondolunk/
Ennek meg nem értem a lényegét.
De szerintem õk sem!

http://index.hu/tech...a_rubik-gombot/
Ez meg tetszik:

És ez is:

Posted 2009. July 10. - 17:32

ja meg álljon ö9ssze addig a bik.
Kranjska Gora télleg nincs közel.)
Posted 2009. July 10. - 16:54

Salánal viszont játszhat egy B verzió, mert lehet, hogy megint jönne Pucccer Pestrõl és akkor ha összejön, becsatlakozhatna hozzá.
Jó nagy team lesz, ha minden összejön!

Posted 2009. July 10. - 16:24

Sala gépe is jöhet velem, csak kereket kell kiszedni.
últkor 5 nagy gép fért be.
Szal jó lesz!

Honnan lett hírtelen matricája?
Vagy akkor eddig miért nem volt?
Már mentünk többször...
Vagy nem nézzük most meg ezt:
http://www.bikepark....?lang=slovenian
Jókat írnak róla!
Néha kell kis változatosság.
És Maribor mellett van.
Posted 2009. July 10. - 15:58

autojával meek, mer van matricája
de memjünk minéle többen
a sokk busjing még nem készült el, de a hátsó kerekem mán egben van .. klattyog szépen a rignlé.
Posted 2009. July 10. - 15:43

kkok, ja maribor játszhat jövú hétvégén, de pantieaux is jön illetve én megyek az vele most mer van matréjcájá.
maj kiötöljük valahogy
Hogy mi van?
Ki az a pantieaux?
Néha Te is nagyon elMáriósodsz.

marzo letaszít mindenkit 2010 ben!
LOOOOOOOOL! :no:
Akkor szombat lefixálva, Salával tervezve!
Ez nem az a Pollackos idõ, pedig késõbb lett volna kedv.
És engem is nagyon csábítanak Soundra.
Dilemma.