Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. July 16. - 20:16

Posted 2009. July 16. - 19:41

vihart akarok és minusz 10 fokot baszki
bazze olyan fejfájás jött ma rám, hogy atyaég. most már egész jó.
hidas és mecseknádasd között elég durva baleset volt

Tomi báázz én már lassan nem bírom követni, hogy hova mész, mer annyi fele

bátaszék-bonyhád szakaszon mi volt éjjel?
Posted 2009. July 16. - 19:37

Posted 2009. July 16. - 18:43

Posted 2009. July 16. - 10:08

Bár ma este lesz pl. Machine Head...
És az ingyenjegy ott is megvan

Posted 2009. July 16. - 06:56

Tokajba asszem most nem megyünk
Mér nem? Ne legyél lúzer:D!
Émmeg erre gerjedtem ma reggel:
Szép napot! Ma lehûlés jön, igazi kellemes idõ várható!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. July 16. - 02:47

Efott nagy királyság!
Csapolt Kozel mindenütt, de van dobozos Pilsner is!

Persze megint alig ittam, mert haza is kellett vezetni.
Kaukázust persze lekéstük, de kis Irie Maffia, után Magashegyi Underground (ûberjófejek!), aztán HS7 (ûberhülyék, nagyonjózene, sokugrálás), majd Omega (földönfekve csillagokat nézve

Hazafele a Bátaszék-Bonyhád út izgi volt, így éjszaka

Tokajba asszem most nem megyünk

Posted 2009. July 15. - 20:51

Listen to the sound of my voice ..
You can check it on out, it's the weapon of choice..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. July 15. - 20:02

na megvolt a socom test ride.. szimpi a masina, bár nem fordul úgy mint a sundi. a elnök elcsalt a katlanba és ott is jól teljseített.
kokknak kivételesn igazat kell adjak, de csak részben. tehát a 888 nehéz ebbe. na . kimondtam.
viszont azért c sak részben mer ugye az uj evo cartrige 888 600 grammal könynebb, szal fox-weight.
igazábol ez a boxxert kivánja. annyira kecses filigrán gép, suhan a levegõben ,meg a földön is.
sínátugrás elsõre gondolkodás nélkül. nagy wallie szintén.
a manuált meg úgy gurulja hogy szinte beleáll és ugy kell visszarángatni két kreékre. persze ez azért a roconak is közoönhetõ.
na jüvan befejezem az ömlegnést.
végére a negatívum.. a kábelelvezetést nagyon nem gondolták át. és nagyon finoman fogalmaztam.
másfél hónapja nem ültem bringán //--.. ez már nagyon hiányzott..
holnap ujra tábla
Posted 2009. July 15. - 18:16

Tegnap 23 óra elõtt picivel indultam neki egy gyors városi körnek, de még így is rendesen leizzadtam mire haazértem, pedig az aszfalt akkor már hûsnek hatott.:lick:
Citadellánál engedély nélkül felhúztak nyárelején egy kiülõs placcot, napközben zárva is van, de mellettük elsuhanva láttam h. éjszaka azért nyitás van és szépen elüzemelget...
Fent a várban a hotel hilton mellett meg alig öltözött fiatal lányok ismerkednek singleplayerekkel...furán hatott abban a milliõben - ez mégsem a Thököly út
Posted 2009. July 15. - 15:49

ma is meleg van bakker és
ez a vicc de régi

K ü l ö n ö s e n v e s z é l y e s v a d v a d á s z a t a
holnap meló broááááááááááááááááááááááá..........................
Posted 2009. July 15. - 08:44

Posted 2009. July 15. - 00:17

De ismétlem, jelenleg csak haveri státuszban vagyunk. Igaz, kb. 5 napja szinte folyamatosan együtt lógunk, de egyenlõre ennyi

Holnap délután/este meg Efott Baján

Posted 2009. July 14. - 23:32

- Szóval, célba vettem a szarvast. A megfelelõ pillanatban meghúztam a ravaszt. Oda mentem hozzá, és azon töprengtem, hogyan vigyem el. Megfogtam a két lábát és a nyakamba tettem.
..Ekkor bejönnek a szobába és szólnak az öregnek, hogy telefonja van. Az öreg befejezte a telefonálást, majd visszament a gyerekekhez..
- Na, hol is tartottam?
- Ott, hogy a két lábát a nyakadba tetted.
- Ja igen, .. és csak nyaltam, csak nyaltam...
Posted 2009. July 14. - 22:03

összeálta a socom, holnap lefottozom.. mentem vele a setétben egy karikát... hát .. holnap még rámegy,, lánxtányér csere élböl és a roccot is be kell hozzá lõni mer pattanik
mairibor tuti részemrõl ha esik ha fooy
Posted 2009. July 14. - 20:48

csajom ugye tudakozós, azt egy faszi ma azt kérdezte, hogy ha barackmagor rak a fitymája mögé, akkor mikor kell azt szüretelni

fõnököm reggel megtolt egy kombi corollátt (kb 7-8évest), aminek nem nyílt ki utána a hátsó ajtaja, úgy megszorult. fõnök sx4-én meg berepedt a lökhárító azt kész.
mind a 2 kamionosnak nagy mákja volt, fõleg annak amelyik kirepült:
http://www.langlovag...ia/3487_0.shtml
na jég témához anniyt hogy haverom ugyanilyen mint enyém suzukija osszevissza horpadt.. egnyémen semmi nyoma, pedig telibe kaptam a 6-oson.. rejytély
akár pár száz méterenként is változik a jég mérete, ezért. apám is pont abban a jégesõben jött haza, és az övén semmi nem látszik, kollégájának meg pont ilyen vectrája van és azon 40-50 horpadás van + szélvédõn repedések.
Posted 2009. July 14. - 20:45

De ilyenkor nem lehet sátrazni.
Kell a tuti pihenés.
És full komolyan mondom, hogy jövõre benne vagyok!
Mentünk Kírával Remete rétre bringákkal, kutyákkal.
Komoly kiscsaládos program volt.
Csinálhatnánk ilyet össznépiben...
Bár nem tudom, hogy Õ fingott ki jobban, vagy Zorka.

Persze Csúzli megint futott még egy kimómétert a kocsi után, de így sem lett komoly fáradtság. Hihetetlen.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. July 14. - 18:15

még ki is jönnénk valami emberi összegböl
nev. diíj? mennyi
Posted 2009. July 14. - 16:32

videók faszák...
ma iszonyatot szívtam a blackberry-vel nem egyszerû a frissítés rajta...majdnem elveszett az összes telszám meg sms meg naptárbejegyzés stb. de kb. 5643256 újraindítás után sikerült mindent visszaállítani

Posted 2009. July 14. - 15:00