Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Holnap este iccakai garázdákodás a porban?
Találkoztam Ulmerrel is, esetleg jönne õ is. Kap majd tõlem kölcsönbe addig lámpát...
Gecimeleg van.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
friss apukák figyelmébe ajánlom :)

http://blog.puruttya...kvat_hasznalata

jah, mivel tegnap beszéltünk róla, megkérdeztem a kárszakértõt, h mi van ha sérül a bringa karambol közben (pl vonóhorgos bringatartón, vagy csak szimplán elcsapnak): a kötelezõnek fizetnie kell azt is, viszont nem az új értékét, hanem kiszámolják mennyit ér egy x éves alkatrész, azt mondta érdemes megõrizni minden számlát, mert azzal tudjuk bizonyítani, hogy valóban mennyit ért és így akár az új értékét is kifizethetik.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
leaszfaltozták az utcánkat, beszarás!

én is ma voltam villányba, rendõrök épp kamerával dolgoztak. páprád és vajszló között szoktam találkozni szinte minden hétfõn rendõrökkel.

ma reggel jelentettem a káromat a biztosítónál, és már meg is nézte, le is fotózta a kárszakértõ. én meg úgy voltam vele, hogy jó ha a héten jelentkezik, de így még jobb :) aszondta 100körül lesz + még ami szétszerelésnél kiderül.

Lory-B

Lory-B

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Üdv, és gratula a versenyhez no meg a gyõzteseknek! Áki kitartás és sose indulj el sör nélkül, kérdezd csak meg Gabeszékat hogyan közlekedtünk Schladmingban, pedig ott még nem is volt por! :)

A lényeg: van egy ilyenem eladó:
http://piacter.bikem...type=1&si=vp-56

Kipróbáltam, semmi baja csak eccerüen nem teccik.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

A zugügyvéd:)!
Hehe: http://dirtmountainb...-randoms-2.html

Az a csirke!!! Áááááá! Kurvaélet.

Rettegek, hogy mikor kapok munkát. Mert akkor megint elhanyagolom az idõmérõs programot. Pedig most megint csinálnék vele valamit. Egyenlõre csak járom körül, hogy mi kéne tényleg bele. Az excel-es táblázatot kéne kidobni a történetbõl. Bár jól mûködik a dolog, de kicsit nehézkes.
És kéne bele valami kamerás cucc is. Egyrész könnyebb lenne kiszûrni a por/levelek/faágak/hülyegyerekek által generált hamis idõket, másrész akár csak a kamera által rögzített képekkel is lehetne idõt (és akár sebességet is) mérni.

Ma ebéd után egy hajlékony ilyen szöveggel akart lehúzni:
"Kannásborra gyûjtünk, mert szõlõérzékenyek vagyunk!"

Pajtik, nézzetek utána pls, hogy 12.30-án lesz-e felétek Kispál konci! 12.29-én 30Y-ra mindenképpen megyünk, 'ztakkó jó lenne tudni, hogy mi lesz másnap. THX!

Egyenlõre semmi infó.

Ez azért na:
Kusturica az alagútban és Budapest Bár
Mármint itt Pécsen az alagútban lesz mozivetítés meg koncert...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pajtik, nézzetek utána pls, hogy 12.30-án lesz-e felétek Kispál konci! 12.29-én 30Y-ra mindenképpen megyünk, 'ztakkó jó lenne tudni, hogy mi lesz másnap. THX!

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
A zugügyvéd:)!
Hehe: http://dirtmountainb...-randoms-2.html

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jóvany, begyûjtöttem kinek tetszettek a képek... :) Sörbehajtás indul lassan. :D

Aktuális civil

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Tegnap hazafelé csak sima közúti ellenõrzés volt, nem kamera. Szóval no para. Villány felé meg nem tudom, biztos ráérnek! :D

"hugyszarszagu" NK :D

ma voltam gyógytornán ;) nos nem tudom, de vicces :) ettõl kellene meggyógyulnom, kicsit középkor feeling volt, erre gondolom kevés a támogatás aztán jó az ami tíz éve is volt, ja és 20 perc értitek... elõszedem az outit!!!
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Marciról a fotó hasonlít ennek az elejéhez a 34.mp-tõl!

Hehehe. :D
Ja, majdnem egy kategória... :P

Villány felé nem tudom mi van, de állandóan rendõrök vannak.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
jók a képek köszi!!!!
RIDE OR DIE

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Marciról a fotó hasonlít ennek az elejéhez a 34.mp-tõl!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Atus már megint etalon módon ül a bringán! Émmeg lefotózom a Zapot, csak hozza el a gépét.

És csak most nézem, hogy elég érdekes eredmények születtek a döntõben. Izgultatok, mi?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kár, hogy nem jöttetek ki többen a térre, adtam volna rosé fröccsöt!
Így marad a sör, mert ez kurva jó, hogy látszik a por, ahogy végigsüvítettem:

Feltöltött kép

Törésmentesség faszaság! ;)
Xen a megmondója.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
mi lett végül a diagnózis? nekem már a nyakzsibbadásom nagyjából elmúlt,majd talán reggle okk. comobom moeg most kezd lilulni a téma,de a csomo még megvan..nem jó..

Képeket nagyon köszi,szerintem kjók lettek!!

tapasztalat hogy csillapítás nélküli villával ne akarj világot megváltani..vagy ha igen akor minden futamban pofára esel a katlanban:D:D

Marci,köszi a fröcskölést!!

jóéjt:)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Képek baszottfaszák! Van egy kép, amitõl elszédülök http://picasaweb.goo...229015436664658! Rocsi esése elég durva!
Márió szerintem nem ezt mondtad: http://piacter.bikem...t=238755&cat=15

Voltam röntgenen, meg a lábom:) satuban, meg hugyszarszagú cigányasszony, meg focista kéztörések tucattal,meg jófej betegtologató és nõvér! De bajom az nincs, szóval királyság!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na itt vannak a képek:

http://picasaweb.goo...ikRajzasOrfu02#

Akinek tetszik, amit lõttem róla, az hozzon már egy sört legközelebb nekem, mert amíg Ti kurva jót bringáztatok egy fasza pályán, addig én egész nap fetrengtem a porotokban, rohangásztam felalá, félholtra mocskoltam a gépem, és fél10ig csináltam a képeket ahelyett, hogy csapattam volna én is. Rólam meg sose lõ senki. Szóval irigy vagyok baszki.
Akiról meg nincs jó, az hozzon két sört és akkor legközelebb lesz... :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah, most néztem, hogy szombat éjszaka kb. 10km-re jelezgettünk a hozé lámpával :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Feltöltött kép

Zsíír! És de jót csapattam hazafelé! Ls voltam téren,de Ádám nyûgi volt, szal elhúztunk haza! Azért toltam rosét Kíránál (ez félreérthetõ!:D)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Köszi mindenkinek a vesenyt jók voltatok srácok!!
RIDE OR DIE