köszi az infokat!
Mof a velláddal mi a rajz?
nekem két csomag pattant vissza hong kongba, csomagot nem kereste cetlivel.
Postás elfelejtette kézbesíteni, cetli sehol, irattam jegyzőkönyvet,persze semmi...
szopo, hogy átutazza a csomag afélFöldet, aztán 400métert nem képesek kihozni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
jól tudom ha kifutsz a paypal (45 napos?) idő intervallumából amíg reklamálni lehet, akkor b@szhatod?
én most rendeltem csájna troy lee nacit, de az 4-6 hét. ha meg sem jön, akkor már reklamációs időszakból is kifutok.
Ha jól tudom pont most változott a paypal/ebay reklamációs időtartam, és a ha jól tudom, akkor a 45 nap onnan indul, hogy lejár a szállítás vállalt időtartama.
jól tudom ha kifutsz a paypal (45 napos?) idő intervallumából amíg reklamálni lehet, akkor b@szhatod?
én most rendeltem csájna troy lee nacit, de az 4-6 hét. ha meg sem jön, akkor már reklamációs időszakból is kifutok.
nem a paypal-nál reklamálok, hanem az ebay-nél van "ügyem"(case), ami március 6-án lezárul. nem tudom, hogy milyen módon fogjuk megoldani a dolgot, mert a termék után fizetett összeg náluk, a cucc sehol és nem tudjuk, hogy honnan pattant vissza.
Ha jól emlékszem, akkor Valencia, CA volt annak a csomagnak a végállomása. Az meg tényleg itt van a Donátusi úton, csak nem tudom melyik luxus villa alagsorában rendezték be azt a 140e lélekszámú szükség ingatlant. De szólni kéne az önkormányzatnak, hogy eszerint megduplázódott a város létszáma
igen-igen, valóban Valencia volt a végcél. viszont a usps csak Jersey-től mutatta a track-et, amit furcsállok kissé(csak a saját "területükön" van követés?). szóval simán lehet, hogy elhozták európába és amit most látunk track, az már a visszautat jelzi. csak azt nem értem, hol akadt el az értesítés, vagy eu-n belül a csomag..?
állítják, hogy az volt. amit nem értek, az az, hogy miért a fedex-et írták be szolgáltatónak, majd miért nem válaszoltak az első levelemre, amiben sérelmeztem, hogy az említett cég a kódra invalid-ot ír. csak a case megnyitása után foglalkoztak velem.
Ha jól emlékszem, akkor Valencia, CA volt annak a csomagnak a végállomása. Az meg tényleg itt van a Donátusi úton, csak nem tudom melyik luxus villa alagsorában rendezték be azt a 140e lélekszámú szükség ingatlant. De szólni kéne az önkormányzatnak, hogy eszerint megduplázódott a város létszáma
De ha tényleg az volt a csomag száma amit néztünk, akkor kurvára nem jött ide az a csomag. És azért nem is vehetted át, és nem is kaphattál róla értesítőt...
állítják, hogy az volt. amit nem értek, az az, hogy miért a fedex-et írták be szolgáltatónak, majd miért nem válaszoltak az első levelemre, amiben sérelmeztem, hogy az említett cég a kódra invalid-ot ír. csak a case megnyitása után foglalkoztak velem.
én most egy bukóért küzdök, amit részben a saját fasságom miatt nem kaptam még meg. ugyanis visszament a zusába az eladónak, mert nem vettem át. és kurvára nem emlékszek, hogy kaptam volna értesítőt. kissé kellemetlen..
De ha tényleg az volt a csomag száma amit néztünk, akkor kurvára nem jött ide az a csomag. És azért nem is vehetted át, és nem is kaphattál róla értesítőt...
én most egy bukóért küzdök, amit részben a saját fasságom miatt nem kaptam még meg. ugyanis visszament a zusába az eladónak, mert nem vettem át. és kurvára nem emlékszek, hogy kaptam volna értesítőt. kissé kellemetlen..
azér az ebayen elég biztonságosan lehet venni. elég megnézni a feedback-et, és megnézni, hogy miket adott el eddig. mert sokan csinálták, hogy eladott pár száz apró dolgot 1-2 dolcsiért, így lett több száz feedbackje 100% pozitívan, aztán meg megcsinálta a nagy okosságot.
eddig én kétszer jártam szarul: még az usában rendeltem egy zsír új kancsi geminit, ami akkor derült ki, hogy használt, amikor megjött. feljelentés az ebayen, pénz vissza. aztán már itthon egy hamis oakleyt bírtam rendelni, de az az én faszságom volt, mert nem néztem a csávó feedbackje mögé. ott is fenti megoldás játszott.
Kölökprojekthez innen is szurkolás!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Akkor táguljon szépen !
Jah, és aludd ki magad utoljára !
Shoshi módosította - 2014. február 20. - 08:48
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Magoo módosította - 2014. február 20. - 07:28
csak annyi történt hogy nem néztem meg preisvorschlag előtt hogy nincs paypal opció, meg hogy 6 feedbackje van 0 eladással.
késő volt, már csak fél szemmel voltam ébren. 320 euro villámárral iphone 5 használtan látszólag jó állapotban. küldtem egy 250 eurós ajánlatot amit azonnal el is fogadott hajnali fél kettőkor. már akkor tudtam hogy nyet hárásó. aztán jött az email, utaljam bankon a lóvét. azt trükköztem hogy írtam neki hogy személyesen szeretném átvenni. (valami északnémetországi város, szopóág lett volna)
erre reggel jön a hivatalos ebay értesítés hogy 3rd party unknown access meg compromised account meg unauthorized acces stb. szóval valszeg fake accountot használtak, valami varázslás volt. szerintem így ugrottak ki, mert megsejtették hogy rájöttem. szerintem iparág épült erre németországban a lenyomozhatatlan bevándorlók között..
a vázam meg elvileg holnap már feketéllik, digidig digidig
Söci barátom bringával is tudja ezt (jégen), igaz ott nem támadtak a tehenek.
33:57-nél
http://indavideo.hu/...en_Hills_SEVEN_
Chicken módosította - 2014. február 20. - 00:23
ahha, kösz.
egy haver vett nyáron magának egy armani órát vaterán, előre kellett volna utalni, de nem volt hajlandó, így megkapta utánvéttel úgy, hogy csak a postaköltséget kellett utalni. aztán pár hónap múlva kereste a rendőrség, hogy az óráját egy pesti ékszerboltból lopták el. mint kiderült, egy csomóan előre utalták az órát, és mind bukták is pénz. szóval ez mázli azér a havvernek. ez csak úgy eszembe jutott erről.
De akkor a haverod is bukta az órát, nem? Gondolom lefoglalták tőle.