Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Trifonak van egy és nagyon fasza, arra kell rámenni! ;)
Csak ugye belül más, mint egy Audi...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha 60as táblánál megy az ember 120-al, akkor feleannyi idõ alatt ér át azon a szakaszon. Ha 130 helyett megy 120-szal, akkor meg 10%-kal lassabban. Én azért lakott területen belül igyekszem tartani az 57 körüli sebességet (ez van a 60-as mutatónál), de kint azért a 110-120 körül menni kell, különben letolnak. És nincs is veszélyesebb egy idegesen engem elõzõ autónál...
Inkább én elõzök, és húzom rá a másik kocsira :D

Én az Octavia 1.8T 4x4 kombit nézegettem. Csak abból kevés van.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát 6-os átlagot max 50km-en fog kiadni, de nagyon fogod szeretni! ;)

És nekem mindenképp kombi lesz a következõ autóm.
A para csak az, hogy mondjuk egy 1.8T A4 kombi drága és nem lesz olyan fürge, mint az A3, mert jóval nehezebb...

Sala, ha ezt karácsonyra kéred, akkor mindjárt kettõt! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
kell egy fekete golf 4 kombi, kibelezve, fehér belsõvel, R32 blokkal, R32 4x4 hajtással, full sötétítve, 18" as fekete felnikkel, tetõsín nélkül, 2 recaro üléssel, becsövezve

wáwáwáwáwwáwáwáwá

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
1.8t ?! Benzinest?!:) ha azzal is az atlag kijon 6l akkor okk..dsgt dicserik minden tesztben pedig..
Kombi vs nem kombi meg a kerdes,kombajn praktikusabb lenne meg neha jo lenne de amigyis kurvara cegesauto/taxi kulseje van:)
az pl teccik h a highline felszereltseghez sinxs ormotlan 18as felni.
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Évi 2 Pestnél nem.
Ahogy évi 2 nap túlóra sem.
De ha körülbelül 80-szor mész csak Pestre, plusz egy csomó sok más helyre, akkor már nagyon-nagyon sokat...
Autóban töltöm az életem felét.
Igyekszem kiszállni belõle.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Nem értek hozzá, de mennyi idõt lehet megspórolni ha 120-al mész(mentek)? Na de most tényleg, számít?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
jó reggelt
http://www.mixcloud....g-sense-a-mikz/
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ki a picsa az a Mészáros Dóra?

Atus ha az a mi Astránk, akkor sorry, de látástól vakulásig megy a meló, Kírának csak hétvégére kellett volna az autó, de akkor megoldottuk, most meg minden nap este érünk haza mind a ketten.
De ha nem para, akkor ma beugok/ik/unk érte.
Sanszos, hogy megint csak 7 körül legkorábban.
Nem para?

Magoo, az volt az egyik, amibe belefutottam.
Volt több is, de jeleztek.
Aztán volt egy visszafelé, Balatonszentgyörgy elõtt. Korlátozó tábla, 120 körül. Na az gáz lesz...

Chicken, írj már légyszi többet a cuccról!
És ma dél körül lehet, hogy be kell ugranom Pécsre autót cserélni, akkor megpróbálom Verát, csak vegye föl!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jaja, Mészáros Dóri ;) rendesen blokkolnám na!

Chicken, detektor milyen? és milyet használsz? csak mert nekem fenntartásaim vannak vele, leginkább az, h amikor jelez, akkor már engem is látnak. nem?

lézerblokkoló lenne az igazi, megéri a pénzét még akkor is, ha elõre-hátra is rakatsz, az olyan 100 körül van, de egy trafi 30-tól indul.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Vettem macis virágmézet. Hát ez nagyon komoly. Semmit sem változott.

Magoo:
Jó kis csaj! Mészáros Dóra:)?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Imádok éjszaka dolgozni! :D
Ilyenkor nem basztat senki se, és lehet haladni.
Na de holnap mosott szar leszek az tuti.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Marci!
Lehet, hogy megérné egy detektor vagy inkább a blokkoló? Én két éve használom a detektort kb 15ezer pénz.
De blokkoló két fejjel (elõre) tudtommal már 52ezerért van (ez egy közepes gyorshajtás ára ugye).
Itthon nem tilos!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Márió passatba 1.8T-t nézzél!

én ma botykapeterden láttam trafit.
mióta megvan a melóm egész nap autózok, azóta lassabban vezetek, pont az ilyenek miatt, persze ettõl még érhetnek meglepetések...

http://api.ning.com/...D1qx2U/Dri8.jpg

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
az astra milyen ? küldhetnél rola infót
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem felejtettelek el Atus, csak nagy rohanás volt a munkahelyrõl haza, meg egy szerverért, mert hétfõre kész kell lennie pár dolognak. De jól haladok, szerintem holnap munka után elugrom hozzátok, és azt is megcsinálom. Meg viszek egy ADSL modemet is, hogy azzal teszteljétek szakad-e a net...
Még Teca is hívott már a héten, hogy menjek ki a gépét rendbetenni.
Durvul ez a hét.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Ne.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Jo ez a dsg?! Ilyan passat van kilatasban,de automatat nem vezettem meg sose,meg valahogy,de lehet h ezert nem is szinpatikus..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
DSG váltóolajcsere kipipálva!:)
Ez a 170lovas Tdi kibaszottul megy!
Kicsit elvagyunk csúszva, de remélem péntekre behozzuk. Tekerés kimarad, meg a bulik is,nem is vágyom rá!
Tomi, még egyszer be ne verd a fejed,mert megint elfelejtesz:)

Van egy fehér opel astránk eladó, friss vizsgával! kikiáltási ár 50 000Ft!:o

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó, hogy nem kell sokat visszaolvasni és nem ömleng mindenki, hogy milyen faszát tekert ebben a hihetetlen idõben! :D

Én ma belefutottam 2 trafiba, egyikbe sem lassan. :(
Még azért reménykedem, de 2-t megúszni már komoly teljesítmény lenne...

Shoshi, nem álltunk meg, mert így is hosszú volt az út, de direkt arra kanyarodtunk és nagyon szép az a környék.
Az is, ahol az autó út vezet, az egyik folyó mentén.
Jövõre tervben van, hogy megint arra felé megyünk (ha összejön) és akkor valami csúcsot meg is mászunk, meg ilyemi helyeket is felderítünk, mert ez a vízparton punnyadás nem az én világom. :P

Na pihi, holnap folyt. köv.
A péntek meg megint ultraszopás.
Ejjj, messze még a karácsony.