Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2010. január 05. - 10:05
Mire kiástam az autókat...
Nincs valakinek ismerõse a Honvédban?
Vagy hol lehet megnézni, hogy a Naumov mikor rendel?
Nem hiszem el, hogy nincs egy rohdt honlapja a kórháznak.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. január 05. - 01:30
Írta 2010. január 05. - 00:43
Kezdek aggódni miattad.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. január 05. - 00:40
Írta 2010. január 05. - 00:24
Aztán van a másik véglet, aki erre készül kb. egész évben. Amikor kimegy folyamatosan oktatásokon vesz részt, és fikáz mindenkit, aki nem így csinálja.
De bármelyik típusnak mondom azt, hogy Mariborba megyek bringázni, akkor teljesen hülyének néz, hogy ott lehet olyat is, és az nem veszélyes???
Persze ettõl függetlenül tervezem, hogy egyszer majd elmegyek. De idén inkább néhány bringás hétvégét akarok felvonóval
Írta 2010. január 05. - 00:22
havas táj, no felhõ,.. vagy egy fenyvesben zúzni lefelé..
carvingról nem is bezélve
Írta 2010. január 05. - 00:21
nekem csak az egyik oldali durrant el, épp akkor indultam balatonra, ezért gondoltam a jót majd csak ott cserélem ki, de tök csálén állt úgy a csomagtartó ajtó, még a záron is állítani kellet volna
Írta 2010. január 05. - 00:07
Sztem itt párban kell, mert totál halottnak tûnik...
Írta 2010. január 04. - 23:55
Józsi eléggé sokszor nem párban cserélte a cuccokat a Passat-on
Én amúgy sosem síeltem, és valamiért nem is értem ezt a kurva nagy sí mániát Magyarországon. :chin:
Írta 2010. január 04. - 23:39
Írta 2010. január 04. - 23:05
Szó mi szó, az elõzõ felvonón nem nagyon lehetett már mit javítgatni.
Nem is mentünk a para után.
CRC?
Akkor holnap szerzek ilyen teleszkópot és kicserélem...
Hol a legolcsóbb?
Írta 2010. január 04. - 22:46
síelés is játszhat, sõt..
Írta 2010. január 04. - 22:18
királyság volt ez a hosszú hétvége! csomót kirándultunk meg bringáztunk. volutnk pár helyez a osztrákoknál is.
olyan fasza szállást találtunk, h ha legközelebb anyámékkal megyek, lehet, h én foglalok magamnak külön, mer apám kibaszottul szokott horkolni
lehet a horvátokhoz fogok járni tankolni, úgy is minden héten járok mohácson, onnan meg nincs messze. csak nemtom hol van a legközelebbi, kéne vmi orvát benzinkút keresõ, de nincs
Kokk, nálam a csomagtartó teleszkóp csere 5 perc volt egy sima csavarhúzóval.
faszásnak tûni az új felvonó, nem sokat pöcsöltek vele!
holnaptól meló ezerrel
Írta 2010. január 04. - 22:04
Csak sokszor van ott is gedva idõ.
Bár tavaly is nyomtuk mindig a retekben!
Nekem meg nemsokára egyik percrõl a másikra kurva szar lesz a lábam.
És ennek nem örülök.
Kb 3 hét megint nullán...
Aztán kezdõdik a rehab elõlrõl.
Írta 2010. január 04. - 21:59
mondjuk esni még nem estem azóta, meg lassan is megyek, DE megyek
havi egy maribor simán menõ lenne, de szerintem ez sem jön össze
Írta 2010. január 04. - 19:41
Tavaly kimaradt a sítábor,de idén februárba befigyel majd valami!:lick:
Bringázni meg kell menni sokszor-sokszor külhonba!!!Maribor pont megfelelne nekem!!
Eltörte a csuklóját és azóta csak lábadozik!!Magyarul:Fáj neki,nem az igazi még,pihentetnie kell.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2010. január 04. - 19:37
legyen mááá out of ...
mennék én is ha még nem mondtam võólna
futás nekem is hiányzik a kibeszott szemsérülésem óta a kondim kb 50%..
miaz hogy "nem bírja a bringát "??
Írta 2010. január 04. - 18:03
Szted?
Azt hiszem ma elkezdek téli alapozni és ellépek kondizni.
Furcsa lesz mozogni ennyi tespedés és kaja után!
Írta 2010. január 04. - 17:35
Nézrtem síelõs mûsort és most sírok...ehhh
Írta 2010. január 04. - 16:53
Összefutottam Ufóval.Szerencsétlen nem bírja a bringát,így futóbolond lett.:chin:
Kéne már a jó idõ!!!:sloneczni
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére