Budapesten a Rise Against
Mé' nem jönnek le Pécsre is? Vagy mondjuk pár nappal elõbb fishingonorfû-re? Úúúú, az milyen kemény lenne!
Welcome Gabesz!
Nigger lettél?
Na, indulás...
Para van!
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
én meg voltam melózni, aztán metroba, ahol vettem lisztet, tejet meg ablaktörlõt. aztán szkvassolni, most meg összecuccolok holnapra mer minnyá itt a Zsófi. úgyhogy itt nem állta meg az idõ.
egyre faszább idõ van! ma már sokkal kevésbé fûtöttem a kocsiba, mer melegítette a nap!
az csúsznék te buzi![]()
a8 itt is van e:
http://totalcar.hu/t...suhano_nappali/
nekem akkor is az s merga kéne!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
És rohadtul csúsznák kb. 3 napot valahol 1500 és 2000 m között!
Más: nálatok történik valami? Itt olyan, mintha megállt volna a Föld a forgással, vagy énnemtom, annyira nincs semmise...