Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem mondjuk most tök mindegy, hogy hétfõ, vagy szombat, de ez a buzi esõ nagyon elkeserített.
És elvileg hétvégén is esni fog.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Miért esik az esõ, miért nem megy az ADSL-en a névfeloldás, miért nincs már szombat, miért, miért, miért???
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, megin milyen buzi lett a fórum?
Ejjj.
Mindig jobban tetszik a régi, aztán mindig csomó idõ kell, mire megszokom az újat és megint jön valami bénább verzió... :)

Miért nem süt a nap?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
És az is a tavasz jele, hogy tegnap aláöltözetben mentem fel toronyhoz és baszott jót bringáztam. És fél hatkor még világos volt!

És Svájc nem EU tag! Jegyezzétek meg:D! Szóval vámolnak, ha onnét veszel szajrét!

És és hétvégén bringázás! Meg kirándulás és alvás!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jesssz, jövõ hétvégétõl Párizs-Nizza! Ez már a tavasz jele!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vagy légy kreatív, és hegessz össze 2 kaszaélet, majd kókányold rá a fabiára :-P

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mondom, hogy traktort veszel, ha van eszed! Akár kis kerti trakeszt. Arra lehet fûnyíró adaptert rakni utánfutót kötni és azon levinni a faluba a malacokat, kis ekével felszántani a kertet, kapálógép adatterrel jól átforgatni, télen hóekét elérakni...
Nem praktikusabb, mint egy szaros fûnyíró? :D

Szalonnás, kolbászos, hagymás, paradicsomos bab YEAH!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Hát majdnem...azt hiszem 17.

De nincs ráírva? Az enyém 11m.

Traktort nem veszek:-) fûnyíró kell.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

chikcen ez mekkora körön fordul?! 3 méter?!
:)

Hát majdnem...azt hiszem 17.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sosem törtem vázat!!! :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
chikcen ez mekkora körön fordul?! 3 méter?!
:)

3 év múlva kép nálam:
kokk eltöri a legujabb intenst, de megússza sérülés nélkül mert valójában a Marrijo tolatja le a Q9-es terepjárójával a toronynál .
Maggo üzletkötõ lesz és cécézik max, Tomy felszedi az évszázad nõjét és kiköltözik spanyolba fotósnak. Gabenszky elindul egy versenyen de félúton rájön hogy inkább pályát tûzne, Xen autópáyla interceptor lesz és mindennyiunkat lebirságol, Zapnak 3 gyereke lezs és inkább otthon marad, SHo és Attis is közösen sörhasat növesztenek de letekerik (sho biztosan)
I don't care how it pedals

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Napkin: töröltem priviket !
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
minden haverom ezt mondja, még aki tavaly kezdte az is :D
kisebb koromban sífutottam, biztos nyomot hagyott :D

nem hinném, hogy túl nagy lesz az összeg, de majd megkérdezem tõlük.
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hehe, jól hangzik :) de ha Dusán kihozza a pizzát újhegyre, mikor már beköltöztem a belvárosba, akkor bassza meg a fûnyíróját :D

Xen, csináltasd meg számlára, abból majd cserélik a szélvédõdet, ami a számlán majd nyilván nem fog szerepelni, csak az amit tényleg megtörtek. mondjuk ez attól is függ, h mekkora a károd, mert mondjuk egy kisebb összegû kárnál nem biztos, h belefér. de a karosszériás úgy is tudja, h kell intézni ;)

http://www.indavideo...rgalom#comments

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Kicsit sítéma:
Itt talán jobban látszik: http://indafoto.hu/c...947005-9c823f8d
Ez egy lesikló carving léc, a rádiuszát nem tudom pontosan, de nem mélyhavas vagy nagyon szlalomozós léc. Amúgy nagyon gyors meg nehéz is mint a dög (mondjuk nem érzed). (Atomic SX-11).

Xen, a síelést érdemes kipróbálni, de nagyon veszélyes, mert ha egyszer próbáltad, nem nagyon tudsz leszokni. (MTB dettó)

Én itt vettem használtan (élezett, de tökéletes állapotú): http://carvingsi.fw.hu/
29 volt, újonnan 110.

Érdemes körülnézni nála, elõtte hívd fel, hogy mi kéne kb és elmondja. Korrekt srác.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
3 év múlva Tibi traktor vesz, Magoo beköltözik a városba, Márió összebútorozik valami 50 éves nõvel (aki nem a nõvére), Zapnak lesz állandó munkahelye, lesz még több kis Soós, Dusán fog szállítani Újhegyre is pizzát, Kokkknak meg nekem is elveszik a jogsinkat :D
A többit nemtom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
erre most nyomnék egy tecciket ha fácsén írtad volna..
de még az ájfont közé irnám
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
ja belém csak egy kis darab fém került...nõsültem is "már megint" :D

kocsinál most azon filózok hogy, ezzel a javítással egy füst alatt a szélvédõt is ki kéne cseréltetni cascoval, két felverõdés is van rajta +ezer apró karc
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
3 év sok idõ!
3 év alatt sok minden változik.
Pölö már nem menõ a Hold-séta! ;)

3 éve még senki sem gondolta, hogy Dusnak ennyi lovacskája lesz, hogy lesz legkisebb Sóos, hogy Gabesz egyiptomi nyaralást nyer, hogy Tomi elköltözik és felmond a szopatós helyén :D, hogy Zapat és Tibur a szomszédos államba költözik (legkisebb Bánkossal), Magoo öltönyben rohangál benzinkútra reggelizni, hogy Xen "már megint" rendõr, hogy Márinnyó végre vesz autót :D:D:D, hogy belém tesznek egy csomó fémet, majd ki is veszik és hadd ne soroljam még...!
Szal 3 évente illik fénygépet cserélni!

De bazz, mi lesz 3 év múlva?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Megnéztem, hogy kb. mennyibe fájna azoknak a kocsinak a kötelezõ biztosítása amiket nézegetek. És meglepõ módon negyedévente csak 3e-rel drágább a jelenleginél. Kurvajól hangzik ez is! :D

Amúgy annál a fényképezõ gépnél még a sorozat is rohadt jónak tûnik. 10 kép/s teljes felbontáson legalábbis nagyon jó :)
Mondjuk tesztképeket még nem nagyon lehet találni róla, meg aggódnak az emberek, hogy az optika a két végállapotban vajon mennyire torzít. Mindenesetre ez tényleg olyan gép amire le fogom cserélni a 6500fd-t. Érdekes, hogy kb. 3 évente cserélek fényképezõt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök