Na visszajött a nyaraláskirály! Nyáron remélem már nem mész sehova, mert akkor már nagyon fogunk utálni;)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2010. március 04. - 21:56
Mondjátok utánam: medvehagymát akarok! Még, még, még! Tecánál kaptam a tésztához és isteni finom zsenge! Picik még, de olyan jóóó! 
Na visszajött a nyaraláskirály! Nyáron remélem már nem mész sehova, mert akkor már nagyon fogunk utálni;)
Írta 2010. március 04. - 21:41
vót, de lemaradtál.. most még 1 hét tél aztán megint hey!
így megy ez .. az elnököknek mindig jó dolga van! egyiptom meg utána síelés ,, sok lesz!
jó lenne már kitolnád a vasat kiváncsi voak rája !
így megy ez .. az elnököknek mindig jó dolga van! egyiptom meg utána síelés ,, sok lesz!
jó lenne már kitolnád a vasat kiváncsi voak rája !
I don't care how it pedals
Írta 2010. március 04. - 21:26
Üdv!
Megjöttünk sízésbõl!Kafa volt!
De miért nincs már itthon 7 ágra sütõ nap??!!
Megjöttünk sízésbõl!Kafa volt!
De miért nincs már itthon 7 ágra sütõ nap??!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2010. március 04. - 20:48
Hogy száradna le a kezük!
Ja. Mr. Pierre jöhetne nagyon!
Ja. Mr. Pierre jöhetne nagyon!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. március 04. - 20:30
Eh, megint lemerült a kocsi akksija. Most megforgatni se tudta az önindítót. Úgyhogy megyek bringával. De amire megtaláltam a 10es kulcsom, az akksi kiszedéséhez... Ejj bazz, nagyobb rendet kéne tartani a kocsiban is 
Hosszában félbeszikézve??? Az remek! "Mer úgy nem robbanik!"
A Lapierre az ugye francia? Mer az asszem kéne
Hosszában félbeszikézve??? Az remek! "Mer úgy nem robbanik!"
A Lapierre az ugye francia? Mer az asszem kéne
Írta 2010. március 04. - 20:30
Írta 2010. március 04. - 19:59
csapim nincs sajna.
van viszont troy térdvédõ hosszában félbeszikézve, zsákostul. a' la magyar vám. köszönjük.
Heheh neked megérne alapítani 1 magán fuvarcéget -eenyi szívás:-) v. :-(
Az Elco-ban is hányszor bontották íly módon föl a raktárban az anyagot ihhajj a sok IQ harcosa:-)
Írta 2010. március 04. - 19:51
na
megnéztem múltkor az éli könyvét, nekem nagyon bejött!!! páromnak nem, aztmondta uncsi
most ez az angyalos izé lesz soron
kocsiból nem tudom mi lenne jó franciák...nem nyerõk..amerikaiak sem áh nem tudom inkább hagyjuk..kispolák és kész
Sei, soku Si.
Írta 2010. március 04. - 19:51
csapim nincs sajna.
van viszont troy térdvédõ hosszában félbeszikézve, zsákostul. a' la magyar vám. köszönjük.
Írta 2010. március 04. - 19:42
Miért kell ezen meglepõdni? Most is esik még!hóesésen azért meglepõdtem reggel
Jah, mondjuk föntrõl könnyebb elbaszni a féktávot, és átcsúszni. Mondjuk ha nem fékezett volna annyit, hanem gázzal korrigál, akkor talán nem frontálisan megy neki a másiknak. De ezt egy nehézkes terepjáróval azért elég necces kivitelezni. Valószínû inkább borult volna, mint fordul...
Na most megyek Tecához emaileket letölteni
Legalább vacsorázok is.
Írta 2010. március 04. - 19:41
pahero nekem is tecc..egészen eddig a pár éves cicaautóig..vagy egy diszkó..az kocka:D
ford explorer is bejön és alig kerül többe mint egy haszánlt swift
ford explorer is bejön és alig kerül többe mint egy haszánlt swift
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. március 04. - 19:07
Azért inkább a pajeroban ülnék...
Ilyet akarok most!
A kis film is tök jól meg lett csinálva:
Most lett volna Csikósnak elõadása a Dóm múzeumban, le is vitettem magam, erre csúszott minden program és elmaradt.
Ejjj faszom.
És ugye ez is az EKF része volt, szal ennyit a szervezésekrõl, programokról...
Tinimuncit én is akarok, ha még jut!
Magoo, beteg vagy?
A Citroen is bagett autó!!!
Hogy a picsába tetszhet, egy francia fos???
Most már tuti, hogy buzi vagy!
Ilyet akarok most!
A kis film is tök jól meg lett csinálva:
Most lett volna Csikósnak elõadása a Dóm múzeumban, le is vitettem magam, erre csúszott minden program és elmaradt.
Ejjj faszom.
És ugye ez is az EKF része volt, szal ennyit a szervezésekrõl, programokról...
Tinimuncit én is akarok, ha még jut!
Magoo, beteg vagy?
A Citroen is bagett autó!!!
Hogy a picsába tetszhet, egy francia fos???
Most már tuti, hogy buzi vagy!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. március 04. - 17:12
Írta 2010. március 04. - 16:22
régi saab azért más tészta. asszem már írtam egyszer, h bolondulok az öreg svéd gépekért
Tomi, nemtom melyik ment át, nem lehetett megállapítani. pajero jött föntrõl, másik lentrõl. ezért inkább a pajerora tippelek
hóesésen azért meglepõdtem reggel
Tomi, nemtom melyik ment át, nem lehetett megállapítani. pajero jött föntrõl, másik lentrõl. ezért inkább a pajerora tippelek
hóesésen azért meglepõdtem reggel
Írta 2010. március 04. - 15:51
Végül is nekem is van hátsóagyam csak 10mm és nekem 135x12 es kell!
Kösz pro de az nagy lásd ^
Kösz pro de az nagy lásd ^
Sei, soku Si.
Írta 2010. március 04. - 15:09
akkor mári nkább a régi saab ..
xen van 150x12 funn ha kell uj csapágyqakkal
xen van 150x12 funn ha kell uj csapágyqakkal
Írta 2010. március 04. - 14:25
Melyik ment át a másik oldalra?
Amúgy végülis látszik az igyekezek a Citroen-ék, mert rallyban elég szépen eltötymörögnek a kocsijaik. Az a béna béla Lõb is tekeri bennük a kormányt rendesen. De nekem valahogy kívülrõl se tetszenek. Hiába minden igyekezetük. Még a legszebb Citroenjük se tetszik, pedig az tényleg állat egy autó volt:
Citroen DS
Amúgy végülis látszik az igyekezek a Citroen-ék, mert rallyban elég szépen eltötymörögnek a kocsijaik. Az a béna béla Lõb is tekeri bennük a kormányt rendesen. De nekem valahogy kívülrõl se tetszenek. Hiába minden igyekezetük. Még a legszebb Citroenjük se tetszik, pedig az tényleg állat egy autó volt:
Citroen DS
Írta 2010. március 04. - 13:10
e
nekem csak x7 van, de van hátsó agyam is
viszont egy x9 nekem is jól jönne, a mostanim már többször lett kiegyengetve
citroennél centíroztattam reggel, mer nyertem oda ajándék utalványt. közben meg nézegettem a szalonban a kocsikat. azért meg kell hagyni, h az új citroenek rendben vannak, végre belül is tök faszák és rendesen össze vannak rakva. komolyan jó párat +kívántam! reméljük megbízhatóak is lesznek, mert kurva jól sikerültek.
mánfa elõtti hajtûkanyarban pajero vs cinquecento frontál. mentõhelikopter, teljes útzár. remélem megmaradnak, mer mindkét kocsi szarul nézett ki!
nekem csak x7 van, de van hátsó agyam is
citroennél centíroztattam reggel, mer nyertem oda ajándék utalványt. közben meg nézegettem a szalonban a kocsikat. azért meg kell hagyni, h az új citroenek rendben vannak, végre belül is tök faszák és rendesen össze vannak rakva. komolyan jó párat +kívántam! reméljük megbízhatóak is lesznek, mert kurva jól sikerültek.
mánfa elõtti hajtûkanyarban pajero vs cinquecento frontál. mentõhelikopter, teljes útzár. remélem megmaradnak, mer mindkét kocsi szarul nézett ki!
Írta 2010. március 04. - 12:37
Azthiszem síel.
Az tinipunci
nekem x9 van
de hátsóagyam nincs!
Az tinipunci
nekem x9 van
Sei, soku Si.
Írta 2010. március 04. - 12:29
x9-et akarok, jó idõt és tinipinát!
ajm biing sziriász!D
ajm biing sziriász!D