Ez a Kokk ez mond valamit. Hova költöztök?
Gabesznak boldog bolondoknapja másnapot!
Ez a Kokk ez mond valamit. Hova költöztök?
Gabesznak boldog bolondoknapja másnapot!
Aktuális civil
Egy szedánnal necces, de a haverok összes kombijával már nem annyira...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Az egyik verzió, hogy veszek valami régebbi kombit olcsóért, amivel a pincéhez járok ki, meg amolyan tartalék autónak.
Vagy veszünk Katával egy nem annyira régi kombit amit mindenre használunk. Ez a verzió is felmerült már régebben, csak akkor még úgy volt, hogy megmarad a Passat.
Már előre sajnálom Atust, mert fogjuk zaklatni rendesen
Ráadásul a májusi költözéshez egy szedánnal nekiindulni elég necces...
ha beülsz egy jól felszerelt passatba, simán van highline ugyan ennyiért, szerintem utána nem nagyon akarsz más autóbelsőt magad körül. egész más a tapintása, a kidolgozása, úgy a minősége mindennek. az 1.9tádét még én sem tudtam megölni 272.xxx kilóméter alatt.
hatalmas a csomagtér, a6-ban is volt hogy 3estét 3an aludtunk hátul lehajtott üléseken és egész kibírtuk. kombinak meg gondolom síkba hajlik le az ülése..szóval szerintem egyértelmű.
valami tipp, hogy miért nem fog a fékem hátul? lehet hogy a vázzal van valami nyűg? Ez a 3. szett fék raja és ez is olyan, mintha olajban húzogatnék egy üveglapot..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Én simán bevenném a képbe a régebbi Focus kombit is. Benzinest. 1.8-ast. (ár/érték arányban nekem best in slot tippem)
Beszélj Babbal, ő nem rég ment ugyanezen keresztül.
Most vegyek egy ilyet?
http://www.hasznalta..._cl_tdi-7769115
Vagy ilyet?
http://www.hasznalta..._td_gle-7446838
Vagy inkább legyen egy kocsink, és ilyen?
http://www.hasznalta...z.konyv-7739728
Ááááá!
Gabesznak bringás "MILF"-ek:
Ádámnak meg Lago monti:
Srácok!
Van egy zsírúj kantáros bringás gatyóm. Nekem kicsit nagy! Valakit érdekelne? 7000 Ft...
Ádámnak legboldogabb 5éves napot, Gabesznak boldogság szintén!
Shoshi módosította - 2014. április 02. - 10:20
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Ejj, nem valami jó hetem van.
Hétfőn eltemettem a kutyámat, most meg gondolkodhatok, hogy mi legyen a Passat helyett. Persze mindkettő öreg volt már, és várható volt, hogy egyszer csak eljön ez a pillanat, de hát ez így most kicsit sok.
Ráadásul májusban költöznénk, szóval kéne valami nagy kombi. Eh.
Még jó, hogy a bringával minden rendben van...
Bírja azt is, ha odabaszom a patakmederbe a látvány kedvéért:
tomidny módosította - 2014. április 02. - 10:20
Gabesznak!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
http://www.decathlon...id_8208373.html
Ez a felfüggesztés design megvan? (némileg drágább vázban alkalmazott megoldás)
that awkward moment amikor hátizsákot meg mittomén mit rendelsz crc-ről és két napra rá jut eszedbe hogy 3 hónapja kéne fékbetétet venni kb.
...
aztán megveszed ebayen, olcsóbban:)
ja a bamás videó tényleg elég ferikém lett
dhog módosította - 2014. április 01. - 09:16
Soproni sztori nekem is játszik! Menjünk!
Ma sikerült elcsenni egy kis időt! 4 után összejött egy kis tekercs! Ká Jó volt! Szerintem most hétvégéig semmi!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
a csomaggal jött egy 5fontos voucher, de én egy darabig nem szeretnék rendelni, szóval akinek kell szóljon és viheti. két héten belül föl kell használni.
nagybukó in da háuz! szóval mikor lesz az a soproni kiruccanás?
hát én a mai napra egy jóféle tekercset terveztem! jó munkát mindenkinek
Soós Autójavító -> Donátusi 18. = 35 perc gyalog...és még csak nem is siettem. Nemúgy mint azok, akik a 6-oson egymásbasiettek és odabasztak az amúgy is bedugult városnak.
Most egy kis olaj a láncra, aztán begurulok a dolgozni.