Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hát akkkor egyelõre berhelem arobogót,emg a defektet a bringán..aztán addig csak esik vagy nem :D

juhhéé..imádni fogom:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Tomi,mikor lesz az a Parov...????koncert???:D

Reggeli 7 órás tekerés királyság!!Az erdõ gyönyörû zöld végre!!

Valaki du,Orfû esetleg???:cool2:

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akkor menjünk bulizni:
Disco, disco, partizani!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Bama kicsit benézte ezt a témát.
Igen Márió, oszthatod, még lassítanod sem kell hivatalosan. :)

Dusán: videók meg faszák!

Elektromos kütyü hülyeség, Sam Hill akkor is gyorsabb lesz nálad.

Minden más törik és szar, mindenki más meg hülye. Sõt, hüje. :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fog esni. Kérdés mikor és mennyi. Mondjuk most esélyes kis csöpögés, de kb. 2 óra múlva több is eshet. Mondjuk az remélem eláll 6ig, és nem kell esõben hazatekernem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

Márpedig az elektronikusan állítható telók tuti, hogy el fognak terjedni. Bár még elég kevés van belõlük, de azért annak lenne értelme. Gombnyomásra választani különbözõ beállításokat. A pálya különbözõ részein az oda leginkább megfelelõ beállítással lehetne menni. Vagy akár full automatán. Érzékeli a bringa, hogy sprintelsz felfelé, akkor teljesen lockol mindent. Ha érzi, hogy jönnek az ütések lentrõl, akkor kienged. Mérné a bringa rugózási frekvenciáját, és a csillapítást olyanra állítaná, hogy minél kisebb amplitúdóval mozogjon. Vagy mittomén...

azé van a felvonó.sprinteljen meg pedálozzon felfelé a faszom.: ) légrugó, olajcsilla. ennyi. lockout suckz (bár a totemen a floodgate gyakorlatilag lockol :D)

amugy igen ,az AM, mega enduro ágon bizots el fog terjedni az a elektromágneses elvû folyatdék tulajdonság buheráló akármilyen cucc ami a kocsikban is már van egy ideje.. csak csillirád forint lesz. illetve euro vagy dállör. de a full automata szerintem utópia.. gondold el , rongyolsz lefelé a rokgardenben erre rosszul kapcsol a teló és törik minden.

király utcában egy kis agykerregtetés megoldja a nyomvonalválasztást

dodges durva

a vadásznak meg még mindig a kurva anyját basznám meg puskatussal
I don't care how it pedals

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
most akkor esni fog vagy nem?
végre nem 8kor végeztem,erre ilyen esõ lábas idõ van..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Csak óvatosan mert jönnek a vadászok és lelõnek, mint valami kóbor kutyát...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
akkor hazafelé nyugodtam oszthatók le midnnekit hogy ez hivatalosan sem sétáló utca?:)
juhiiéé

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
haha, hülye pöcs:

YouTube - Dodge Viper Crashing a Van!!! CRASH!!! NEW VIPER CRASHED

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
akkor az bovdenessel lehetne csak 7kg, és akkor a grammfejûek úgy is azt választanák ;)

én az elektromos telók elterjedésében sem hiszik, de majd elválik mi lesz

Tehát furcsa módon igazából a gyalogosoknak nem lenne ott semmi keresnivalójuk ;)

na, hát ennyi :)

ez tetszik:

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

igazából a bovdenes rendszerhez sem kell nagy erõ, szal nálam ez 1általán nem szempont..

és +lepne ha akksival és villanymotorokkal nem lenne nehezebb az elektromos rendszer szemben 2 szál bovdennel és bovdenházzal

bringán + ne l1en már elektronika (lámpákat meg km órákat kivéve persze), az autók is azóta szarabbak mióta minden elektronikusan mûködik

ha lehet belõle 7.1 kilós montit csinálni, akkor nagyon nehéz nem lehet :)

Bikerumor

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

amúgy a király utca tudtommal nem is sétáló utca

Jól tudod. Asszem még a kerékvárosban volt valami cikk is errõl. Az egy sima autóút, csak behajtási engedéllyel lehet használni. Mindkét végén ott a behajtani tilos tábla, alatta a "Kivéve engedéllyel" kiegészítõ tábla. A KRESZ szerint ha van ilyen kis tábla (felirattól függetlenül), akkor bringával be lehet hajtani. Tehát furcsa módon igazából a gyalogosoknak nem lenne ott semmi keresnivalójuk ;)

Ebben a pdf-ben a 3. oldalon van az az írás, amit említettem.

Az mekkora ciki már, hogy a You say party! We say die! zenekar dobosa pont egy koncerten lesz rosszul, és utána meghal a kórházban? Õk szombaton koncerteztek volna itt Pécsen, de most ezért nem jönnek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márpedig az elektronikusan állítható telók tuti, hogy el fognak terjedni. Bár még elég kevés van belõlük, de azért annak lenne értelme. Gombnyomásra választani különbözõ beállításokat. A pálya különbözõ részein az oda leginkább megfelelõ beállítással lehetne menni. Vagy akár full automatán. Érzékeli a bringa, hogy sprintelsz felfelé, akkor teljesen lockol mindent. Ha érzi, hogy jönnek az ütések lentrõl, akkor kienged. Mérné a bringa rugózási frekvenciáját, és a csillapítást olyanra állítaná, hogy minél kisebb amplitúdóval mozogjon. Vagy mittomén...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
heh, jó kis vid :)

örök probléma:

Biciklisek kontra gyalogosok: k

szokásos okoskodó kommentelõk is +vannak..

amúgy a király utca tudtommal nem is sétáló utca

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
hát elektronyos nekem se kéne,, egyszer hibásodjon meg amikro pedálni kell.. sztem az életbe nem fog elterjedni, csak a fanatikus outisoknál max. de tán még ott sem..
ma link napot tartok:

I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
igazából a bovdenes rendszerhez sem kell nagy erõ, szal nálam ez 1általán nem szempont..

és +lepne ha akksival és villanymotorokkal nem lenne nehezebb az elektromos rendszer szemben 2 szál bovdennel és bovdenházzal

bringán + ne l1en már elektronika (lámpákat meg km órákat kivéve persze), az autók is azóta szarabbak mióta minden elektronikusan mûködik

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Volt régebben a sûrített levegõs rendszere is a símanónak, de az is eltûnt mostanra. Akiknek fontos az minél kisebb erõvel való váltás meg ilyenek, azok inkább agyváltóznak. Elektronyos agyváltó, na az kéne inkább. Bár én olyat se vennék...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát én már próbáltam ilyen elektromos dura-ace-szel szerelt országútit a kiállításon. engem simán meggyõzött. gyorsabb, és nem kell erõ a kar nyomásához.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Elektronyos lófasz: Shimano Electronic Shifting

Szerintem felesleges faszság--a jól bevált végigvezetem a (hosszanti szálas) bowdenházat az elejétõl a végéig nálam ezer éve karbantartásmentesen mûködik dzsuva és víz mellett.
...és iszonyat sok beteg ember van errefelé:-) ...és már láttam egészen jólkinézõ leszbi bringáscsajokat smárolni--izgató látvány, hogy mit ne mondjak:-)))

Kutyás dolog felháborító--meg ez az egész vadászósdi az "odaállok a vadászlesbe 2m-re a vaddtól és beledurrantok" stílus...áááá