Akkor menjünk bulizni:
Disco, disco, partizani!
jó csajok vannak látom ott is
még jó, h apámnak nem engedtem, h ma a fókával menjen, mert féltem, h esni fog és most mostam le
hõtérkép jó
Akkor menjünk bulizni:
Disco, disco, partizani!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Aktuális civil
Márpedig az elektronikusan állítható telók tuti, hogy el fognak terjedni. Bár még elég kevés van belõlük, de azért annak lenne értelme. Gombnyomásra választani különbözõ beállításokat. A pálya különbözõ részein az oda leginkább megfelelõ beállítással lehetne menni. Vagy akár full automatán. Érzékeli a bringa, hogy sprintelsz felfelé, akkor teljesen lockol mindent. Ha érzi, hogy jönnek az ütések lentrõl, akkor kienged. Mérné a bringa rugózási frekvenciáját, és a csillapítást olyanra állítaná, hogy minél kisebb amplitúdóval mozogjon. Vagy mittomén...
Tehát furcsa módon igazából a gyalogosoknak nem lenne ott semmi keresnivalójuk
igazából a bovdenes rendszerhez sem kell nagy erõ, szal nálam ez 1általán nem szempont..
és +lepne ha akksival és villanymotorokkal nem lenne nehezebb az elektromos rendszer szemben 2 szál bovdennel és bovdenházzal
bringán + ne l1en már elektronika (lámpákat meg km órákat kivéve persze), az autók is azóta szarabbak mióta minden elektronikusan mûködik
Jól tudod. Asszem még a kerékvárosban volt valami cikk is errõl. Az egy sima autóút, csak behajtási engedéllyel lehet használni. Mindkét végén ott a behajtani tilos tábla, alatta a "Kivéve engedéllyel" kiegészítõ tábla. A KRESZ szerint ha van ilyen kis tábla (felirattól függetlenül), akkor bringával be lehet hajtani. Tehát furcsa módon igazából a gyalogosoknak nem lenne ott semmi keresnivalójukamúgy a király utca tudtommal nem is sétáló utca