Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ajajajj, Tibi van gumicsizmád, vagy ladikod?

Aranyosgadányban is megkezdõdött az esõzés folyamán áradó patak elleni védekezés - írja Csilli nevû olvasónk. Az önkormányzat a közmunkásokat az áradás veszélyes szakaszokhoz irányította, jelenleg homokzsákokat helyeznek el ezeken a szakaszokon. Közben a falu másik részéhez vezetõ úton is az útra áramlik az esõzéstõl megáradt kis patak, itt a kiáradt víz szintje 20-25 cm magasságú.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ez azér para

Index - Guatemal

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hehe épp ezen az utvonolan voltam kutyával:D:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kurva jó lett a Follow me!!!
Nézzétek meg!

És most irány Villány.
Megint jó késõn fogok végzni.
Pedig nagyon csapatnék!
A film után még sárban is!
:D

Atus, Nagy Sanyi beadja majd neked a cuccot valamikor, mert mindig kerüljük egymást.
Elõre is kössz!
;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szóval a lényeg, h most már fölfelé tolásnál sem szabad levenni a tökhéjat

pamelának szerintem nagyobb csöcsei vannak, de vhogy mindenkinek õ ugrott be róla. hehe :)

lám, az elõbb kisütött a nap egy 5 percre

Pamela egy mûanyaggal kitömött roncs--nem szívesen találkoznék vele 1 sötét utcában, mert megilyednék az tuti:-))

az megijednék te hurkalé ;)

elõfizus telefon para, de ahhoz el kell lopni a lakcímkártyát is mert elvileg csak azzal együtt érvényes és gondolom a fényképet is meg kell hamisítani.

hitelhez meg kell munkáltatói jövedelem igazolás, adókártya és/vagy apeh jövedelem igazolás + apeh nullás stb... szal azt nem olyan egyszerû, bár ilyen provident féle helyeken nemtom mit kérnek el...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ez bonyolult válaszkombináció lesz, úgyhogy figyeljetek! :)

minek bejelenteni ha elveszett? én az ilyenre tökre szarni szoktam, 5 évig nem volt személyim, mert a jogsi+lakcímkártya helyettesíti. nem volt belõle semmi gondom.

PL azért mert az egyik haveromnak a lopott személyijével hitelt, elõfizetéses mobilt, stb-t vettek és aztán magyarázkódhatott

Hát csak gondoltam, hogy jó, ha tud róla a fakabát inc is, mondjuk ha O. Dzsenifer találja meg és minnyá elrohan vele csalnilopni. Okmányiroda úgy tudom csak pótol, egyébként leszar.

Érted már?

Milyen Pamela?

Tibi utólagos engedelmével javítom:

****** egy mûanyaggal kitömött roncs--nem szívesen találkoznék vele 1 sötét utcában, mert megilyednék az tuti:-))

egyben csatlakozom is. :)

Ja és én is linkelek:
Baleset

hehh, ez meg milyen már?
"Az elkövetõk egyik éjjel egy feltört gépkocsiban gyógyszereket is találtak, és bevettek a nyugtatóból, így elaludtak az autóban. Nem sokon múlott, hogy akkor nem buktak le: röviddel távozásuk után ugyanis fény derült a bûncselekményre. "

Aktuális civil

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Õrült Stone aka. Rutger Hauer az M6 átadóján :)

Feltöltött kép

és

http://galeria.index...=6&image_size=m

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Milyen Pamela?

Feltöltött kép

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

minek bejelenteni ha elveszett?

PL azért mert az egyik haveromnak a lopott személyijével hitelt, elõfizetéses mobilt, stb-t vettek és aztán magyarázkódhatott

Pamela egy mûanyaggal kitömött roncs--nem szívesen találkoznék vele 1 sötét utcában, mert megilyednék az tuti:-))

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Watch Skater Falls Off 20ft Tall Wall Video | Break.com

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
EL-B (UK, Ghost recordings, Groove Chronicles)
Ben UFO (UK, Rinse.FM, Hessle Audio)
c0p (sub.fm)
visual: con

ilyen lesz 10én estben

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jóvan meggyõztél, menjünk :)

azért ez se lesz gyenge túra:

Mong

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Valószínû érdemesebb lenne M6-M0-M1 vonalon kimenni Ausztriáig, és onnan majdnem végig autópálya. Egyedül alagúton vonatozás macerás, de az se annyira...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
minek bejelenteni ha elveszett? én az ilyenre tökre szarni szoktam, 5 évig nem volt személyim, mert a jogsi+lakcímkártya helyettesíti. nem volt belõle semmi gondom.

kurva esõ már megint/még mindig

azkemény:

http://feny.idokep.h...rgg0yppr9jh.jpg

pamelát szerintem még mindig jó páran megcibálnák

Megnéztem Google Maps-szel, és a menetidõ olyan 1 nap és 2650km. Oda-vissza a benzinpénz kb. 120e. Kell 4 ember, akkor már csak fejenként 30e. Ráadásul, ha mindenki vezet, akkor meg se kell nagyon állni ;) 6 órás váltások, 2 óránként pisiszünet, és csak a hátsó ülésen lehet aludni ;)
Ez azért a nem lenne gyenge :D

ráadásul ahhoz kb 110es átlagot kéne menni megállás nélkül, h egy nap alatt leérjünk :) kanizsa-pécs vonalon meg jó ha 75-80as átlagot sikerül menni, szal lenne mit behozni :-P

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

amúgy az elõzõben a GS az grandslalom?

Giant Slalom.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Egy ilyet találtam
E szerint ez kell:

Születési anyakönyvi kivonat, érvényes útlevél (ha van) rendõrség által felvett jegyzõkönyv elvesztésrõl, lopásról, megsemmisülésrõl

A kémény mellett elég istenesen kezd beázni a tetõ. Ma reggel már nekiállt csöpögni is. És persze amíg el nem áll az esõ, addig nem tud felmenni a jómunkásember megcsinálni a szigetelést...

Faszom elkotek meg win2000-rel szopat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Azt nem okmányirodában kell?

Hát csak gondoltam, hogy jó, ha tud róla a fakabát inc is, mondjuk ha O. Dzsenifer találja meg és minnyá elrohan vele csalnilopni. Okmányiroda úgy tudom csak pótol, egyébként leszar.

Más: Én inkább a csendesebb esõt kérném vissza, mint ezt a napsütéskezdeményt a széllel, mert az megint totál tönkreront mindent, ehh. Bár sok beleszólásom sztem nincs. :)

Aktuális civil

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Pemelából egészen jó milf let:D
bár õ szeritem mindig is az volt,csak még nem tudtuk hogy igy hivják..mármint hogy milf

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azt nem okmányirodában kell?

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Xen: elveszett személyit hol kell bejelenteni? Bármelyik rendõrörsön?

Aktuális civil