Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én meg õvele álmodom

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Legyen nyugodt éjszakátok:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
CRC-n "FACEBOOK?40K" kupon 48 órán keresztül -10%, ha esetleg valaki.
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
heh. én meg láttam, h jön a csúl és inkább elmentünk szkvassolni. de pálosok fölött láttam fölfelé menni 4-5 bringást, igaz már akkor is esett egy kicsit :-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha kell, haza doblak dobozossal.
Úgyis el kell mennem valamikor a "programért"... :P

Fishinnyó, kõkemény vagy! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mikor merjek hazaindulni? Bringával jöttem, esõkabátom van, de azért azt most kicsit kevésnek érzem...
Szopó van :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
õõ picit sár van fent..és picit megáztunk:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
kisgépépítés. a nagyból már csak a teló van.
totem solo air valaki?
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jippí! Király! Legalább az megmarad...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
fent leszünk f5-5tõl hegyen ,ha van kedv komon,kispálya stb
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Ennél szarabb már csak az Orfûre érkezõ kis ösvény szétbaszása lehet, bár azt még nem láttam.

Szerencsére az tényleg nincs szétbaszva, csak ott a köves rész felett megy keresztbe majd a bringaút, de majd kell róla fasza beugrót építeni és akkor jobb lesz, mint volt. :) Szóval csak a bringaút szélességével rövidült az a rész...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nemnem, szerencsére a lelépõs ösvényt nem baszták szét. Az út vége a barlangászok által használt Mecsek-házához ér ki. Mondjuk a kis ösvényt meg senki se tartotta karban, és mivel évek óta nem volt autóverseny arra felé, ezért szét se taposták rendesen a népek. Bezzeg annak idején, amikor felment az a pár száz autóbolond, és szépen méteresre kiszélesítette minden évben az utat :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, a belógó fákat én is néztem a partoldal mentén, még pár nap esõ, és hullanak majd be rendesen.
A kis ösvényt pedig nagyon sajnálom, azon jártam már jó pár éve minden télen alapozáskor. Nagyon fasza kis technikás ösvény volt.

Tegnap kis YZ0-val voltam, kis gummákkal, és eléggé visszafogott helyenként a talaj. Már salakos a nagy része... Most elég szar lehet.

Ennél szarabb már csak az Orfûre érkezõ kis ösvény szétbaszása lehet, bár azt még nem láttam.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát Orfûre ki még mindig legjobb a Tubes-Lapis-Büdös-kút-Orfû, vagy Lapistól Vágotpuszta-Patakmeder :D
De csajozós kibringázásra mindenképpen jó lesz az az út...

Megint jönnek a munkát keresõk. Megint ki kell õket kérdeznem. Kicsit tompa, szétfishingel aggyal érdekes lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
igen, az a tecától remetéig tartó rész még jó lehet. aszfaltozó gépet mi is láttunk múlt vasárnap, az erdészház után nem sokkal fölfelé. lefelé pedig legjobb büdöskútnak menni ;-) (bár én fölfelé inkább a fahidak fele mennék)

no, de ha már így alakult remélem tisztességesen megcsinálják és sokan mennek majd rajta...mivel az erdõnek és a kisszerpentinnek már mindegy :-(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Amúgy szerintem Teca és Remete között még esõ után is járható jelenleg is. Remete és Orfû között már nem annyira, mivel ott tényleg csak le van jelenleg dózerolva. De Remetéig már több réteg kavics alap van leúthengerezve. Múltkor még egy aszfaltozó gépet is láttam az erdõ közepén, csak épp az aszfaltcsíkot nem húzta.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Köszönöm az útbaigazítást! Talán a jövõ héten már érdemes lesz elindulni, a sarat nem kedvelem (és a Race King gumiköpenyek sem).

Olvastam valahol, hogy milyen mértékû pusztítást végeztek. Kissé túlzásnak tartom - így látatlanban is -, kisgyerekes kirándulásnak véleményem szerint nem éppen aktuális a szint miatt. Teljes mértékig egyet értek a véleményeddel!

Ez megint csak egy jó kérdés, hogy mi lesz a forgalommal és a nem hobby kerékpárosokkal... Remeteréttõl menekülõútnak ott van Lapis, talán ott nem lesznek annyian.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ha elindulsz tecától fölfelé azon a széles úton, akkor úgy is rátévedsz. vagy a légaknához vezetõ beton út elején (a vadászháznál), a sorompónál bemész jobbra. de még nincs kész, csak le van gyalulva. most biztos tiszta rittyó.

múlt héten Ákossal mi is azon mentünk föl. elég elkeserítõ volt. ahol eddig erdõ volt és egy keskeny szerpentin, ott most kb 4-6m szélességben mindent kiirtottak. ráadásul lesz még egy csomó fa, ami kidõl vagy ki kell vágni, mert a gyökereit elvágták. értem én, h ez sokkal biztonságosabb lesz azoknak, akik eddig a malomvölgyi tóhoz tekertek csak ki, és a gyerekekkel kitekerõknek is jó lesz. de leszarom, ennyit nem ért az õ kényelmük és kész.

plusz egy csomó konfliktus fog szülni, mert az országútisok nem fognak bemenni a bringaútra, h kerülgessék a jónépet. már látom is a cikket a bamám, h a köcsög bringások most is az autóúton mennek, akik pedig a bringaúton mennek, azok közül sokan fittyet hányva száguldoznak a családok között. tök jó lesz!

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Jó reggelit!
Hétvégén kétszer is mentem az épülõ bringaúton Égerbõl Remetéig. Néhány helyen kemény szintek vannak, nem tudom, hogy országútival, vagy kevésbé felkészülten hogy fognak járni rajta. És érdekes, hogy szinte lefelé gurulsz be Remetére...
Mindenesetre nagyon látványos lesz, és jó érzés menni rajta.

Szia!

Éger-völgyben hol indul a bicikli út? Voltam fent egy hete talán, de még akadt szépen sár, nem is erõltettem a kérdést. Ha végre kicsit szárazabb idõ lenne - amire nem sok esély van még a hét elején -, kipróbálnám én is az új utat. Köszi!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
fúú gecc! rendesen +fejelte... biztos nem büdösödõ bukója volt, mert akkor tuti azonnal levette volna :-)

barkas királyság!