ennek a nõnek a feje vagy agyon van photoshoppolva vagy csak simán ártány ronda?
durex szeirntem átbaszás, adnak egy halom gumit , menj haza dugjál sokat ,a ztán az ajándék is ujabb adag gumi lesz..
mi ebbeen a jó?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2010. július 07. - 12:18
Írta 2010. július 07. - 11:43
Írta 2010. július 07. - 11:40
Az hagyján, hogy 15e a jegy, de még így is teltház van! Ez a nemsemmi!
A Paulushoz csak délután lehet menni, szóval még nem késtél el te sem
Amúgy strandolni lehet esõben is. Csak napozni nem...
De szombaton lemehetnénk csak úgy a Balatonra.
A Paulushoz csak délután lehet menni, szóval még nem késtél el te sem
Amúgy strandolni lehet esõben is. Csak napozni nem...
De szombaton lemehetnénk csak úgy a Balatonra.
Írta 2010. július 07. - 11:25
Mert buzik.
Elmentél paulushoz? Hostetsek közremûködését nem kérheted?

Tegnap elakartunk menni strandoli, megnéztük volna Hertelendet és persze, hogy nem bírja ki esõ nélkül! Az ideg megbaszott!
Balatonsoundra is elmennék, de hogy nem rohad ki a szemük a 15ezres jegytõl?!!
Aszfaltoznak a ház elõtt. Úthengerrel nyomatja a Józsi, ami rezegtet is, a poharak zörögnek a szekrényben!
Elmentél paulushoz? Hostetsek közremûködését nem kérheted?

Tegnap elakartunk menni strandoli, megnéztük volna Hertelendet és persze, hogy nem bírja ki esõ nélkül! Az ideg megbaszott!
Balatonsoundra is elmennék, de hogy nem rohad ki a szemük a 15ezres jegytõl?!!
Aszfaltoznak a ház elõtt. Úthengerrel nyomatja a Józsi, ami rezegtet is, a poharak zörögnek a szekrényben!
Írta 2010. július 07. - 11:24
valaki jön-megy pestre a héten? egy apró dobozt kéne elhozni nekem, megköszönném.
Írta 2010. július 07. - 10:49
Kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezõk menjenek a Paulushoz! 
Tegnap érdekes módon hiába raktam a chilisbabba egy szép darab piros jalapenot szeletelve, mégse lett gecicsipõs. Hiába, a habanero sokkal jobb ilyenre
Reggel meg lefelé elõzgettem a kocsikat, mert azok nem mertek átcsapatni a felkapart aszfaltgödrökön. És elõször nem értettem mi a faszért lassítanak már megint a buzik
Tegnap érdekes módon hiába raktam a chilisbabba egy szép darab piros jalapenot szeletelve, mégse lett gecicsipõs. Hiába, a habanero sokkal jobb ilyenre
Reggel meg lefelé elõzgettem a kocsikat, mert azok nem mertek átcsapatni a felkapart aszfaltgödrökön. És elõször nem értettem mi a faszért lassítanak már megint a buzik
Írta 2010. július 07. - 07:26
Morning!
Nem tudom, hogy mi a pollenhelyzet, de tegnap délutánra annyira készen lettem, hogy le kellett feküdnöm egy kicsit... Lehet, hogy valami kajával együtt támadott meg. Ma már kicsit jobb.
Most eszembe jutott valahogy, hogy mennyire isten volt kisiskolás koromban, amikor Anyukám mindig megvette a legújabb Kockás magazint, és hazahozta. Kurva jó kis Pif-es képregényeken rágódtam napokig, Rahan meg maga volt az õsi McGyver!
Lehet, hogy megvannak még valahol, legalábbis nem emlékszem, hogy kidobtuk volna õket. Elõ kellene szedni, ha maradt még valami belõlük!

Papa meg épségben megérkezett, jó kis east coast turnét nekik!
Nike honlapon lehet olyat, hogy írsz üzenetet 40 karakterrel, és felnyomják a Tour pályájára. Ha elkészült, kapsz GPS adatokat, hogy hova festették fel!
Nem tudom, hogy mi a pollenhelyzet, de tegnap délutánra annyira készen lettem, hogy le kellett feküdnöm egy kicsit... Lehet, hogy valami kajával együtt támadott meg. Ma már kicsit jobb.
Most eszembe jutott valahogy, hogy mennyire isten volt kisiskolás koromban, amikor Anyukám mindig megvette a legújabb Kockás magazint, és hazahozta. Kurva jó kis Pif-es képregényeken rágódtam napokig, Rahan meg maga volt az õsi McGyver!
Lehet, hogy megvannak még valahol, legalábbis nem emlékszem, hogy kidobtuk volna õket. Elõ kellene szedni, ha maradt még valami belõlük!

Papa meg épségben megérkezett, jó kis east coast turnét nekik!
Nike honlapon lehet olyat, hogy írsz üzenetet 40 karakterrel, és felnyomják a Tour pályájára. Ha elkészült, kapsz GPS adatokat, hogy hova festették fel!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2010. július 06. - 23:59
Névnap hej dejó a Kockában. Kár hogy hétköznap.
Péntek rokmaraton?
Péntek rokmaraton?
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2010. július 06. - 22:23
ez jó
-.-
az m1 úgy döntött hogy az uucscó 4 percet nem endedi megnézni a meccsboõl
I don't care how it pedals
Írta 2010. július 06. - 21:59
vagy így 
How To Convert a SIM to a MicroSIM with a Meat Cleaver!
amúgy ez a global egy 100 dolláros kés
How To Convert a SIM to a MicroSIM with a Meat Cleaver!
amúgy ez a global egy 100 dolláros kés
Sei, soku Si.
Írta 2010. július 06. - 21:28
Írta 2010. július 06. - 21:15
Apple - iPhone 4 - Size, weight, battery life, and other specs
és akkor most ez micro SIM mint az ipad?
és akkor most ez micro SIM mint az ipad?
Sei, soku Si.
Írta 2010. július 06. - 18:10
Soha többet nem rakok össze szívességbõl senkinek számítógépet, még magamnak se.
Egyik gépen bad sectoros vinyó, másikon egy nem vezérelt chiphûtõ ventillátor az elmúlt hét kínai termése...
Viharos idõ már tök régen volt, jó, hogy újra.
Egyik gépen bad sectoros vinyó, másikon egy nem vezérelt chiphûtõ ventillátor az elmúlt hét kínai termése...
Viharos idõ már tök régen volt, jó, hogy újra.
Aktuális civil
Írta 2010. július 06. - 12:24
itt nem volt olyan vészes. max 10 perc és a nap is kisütött.
pedig akartam ma csapatni, de nemtom lesz e még ilyen
pedig akartam ma csapatni, de nemtom lesz e még ilyen
Írta 2010. július 06. - 11:33
Esik. Illetve gecimód szakad. Remélem nem gondolja komolyan...
Írta 2010. július 06. - 10:48
Írta 2010. július 06. - 10:31
Ejj, Bro-t nem ismertem személyesen, de a fotós/videós munkáit szerettem...
Mondjuk az érdekes, hogy egy 22 éves srácnak saját repülõje legyen.
Mondjuk az érdekes, hogy egy 22 éves srácnak saját repülõje legyen.
Írta 2010. július 06. - 10:00
Írta 2010. július 06. - 08:00
Jaja, Tour és rák témája.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére