Az új árát figyelembe véve, nem biztos, hogy a jelenlegi pénztárcámhoz méretezték, de egy irányárat elfogadok.
15 pénz?
Az új árát figyelembe véve, nem biztos, hogy a jelenlegi pénztárcámhoz méretezték, de egy irányárat elfogadok.
nekem van egy ultraslim Nukeproof pedálom ha érdekel, nem is nehéz 390g / pár
na most jön az hogy egy mod egyberakja a két postot, : ) ezt a sort meg törli ?: )
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Platformpedál használókhoz fordulnék egy kérdéssel, van valami best-buy pedál, amit bátran megvehetek? Az új bringához SPD-s pedál járt (platformot elfelejtettem venni), egyelõre nem lesz hozzá cipõm, ezért kellene valami platform/normál megoldás. Köszönöm a tippet.
hol x3?Ja, és 17e-ért vettem Fundango rövidnacit, inget, és esõkabátot. Jó dolog az 50%
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.