Biztos Orfûben gondolkodtál:)!
Tizenkibaszottkét fok van? Befagyott a seggem... Elõ kell venni az aláöltözõket, meg a melegítõket!
Hétvége killáj volt, bár vasárnapra koncentrálódott. Atuék über kaját rittyentettek, nagyon jót sétáltunk.
Csapatást kihagytuk, majd a héten talán.
És mindig kiakadok, hogy nyolckor már sötét van.
Gee szépen odatette magát.
Megnéztük tegnap a Driftert és hát igen a válasz...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2010. augusztus 30. - 07:31
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2010. augusztus 30. - 07:22
Tökéletes így kora reggel:
Dirt TV: Windam Saturday bonus // Mountain Biking Videos
Valóban nem egytizenöt a pálya, nem tudom honnan vettem?4
Dirt TV: Windam Saturday bonus // Mountain Biking Videos
Valóban nem egytizenöt a pálya, nem tudom honnan vettem?4
Írta 2010. augusztus 30. - 05:32
Köszi a tippet!
Bár csak a Sirály közig jutottunk, mert elõtte a városban is volt tekerni valónk, de a héten megejtem!
Írta 2010. augusztus 29. - 22:43
hé
csapatás fullfullos volt, ahogyan az 3 posttal lejjebb is írva vagyon
bringaúton a korlát tényleg érthetetlen. eddig ott egy 20cm széles nyomon zúztunk lefelé, ami sokszor még oldalra is lejtett, de most a sok balfasznak kell a korlát a 2m széles aszfaltra vagy mi van? és tényleg elég puccos darab
ejj, idegesítõ amikor ilyen miatt nem lehet tekerni, gyógyulást
csapatás fullfullos volt, ahogyan az 3 posttal lejjebb is írva vagyon
bringaúton a korlát tényleg érthetetlen. eddig ott egy 20cm széles nyomon zúztunk lefelé, ami sokszor még oldalra is lejtett, de most a sok balfasznak kell a korlát a 2m széles aszfaltra vagy mi van? és tényleg elég puccos darab
ejj, idegesítõ amikor ilyen miatt nem lehet tekerni, gyógyulást
Írta 2010. augusztus 29. - 21:18
Szintén jártam az új bringaúton, leszámítva, hogy kicsit kevés lett visszafelére a rövidnadrág és póló kombináció, jól esett.
Írta 2010. augusztus 29. - 20:07
Ûber kalandos hétvégém volt.
Talán holnap le is tudom írni.
De egy hajó mentésénél segítettem, kurva nagy para volt a viharban és az egyik kötél mindent lenyúzott két ujjamról, szal legalább egy hétig nincs bringa, mert semmit nem tudok megfogni és kibaszottul fáj.
Talán holnap le is tudom írni.
De egy hajó mentésénél segítettem, kurva nagy para volt a viharban és az egyik kötél mindent lenyúzott két ujjamról, szal legalább egy hétig nincs bringa, mert semmit nem tudok megfogni és kibaszottul fáj.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. augusztus 29. - 19:42
Ma rendes polgár módjára Péter cimborámmal kerékpároztunk egyet az új kerékpárúton, mely csodás, így végre aszfalton is le tudtunk jutni Orfûre, nem kellett azokon a veszélyes, rázós erdei utakon haladnunk..
LÓFASZT!!!
Akkora gecijót csapattunk Büdõskútfelett-Büdöskút-Orfû útvonalon, hogy fájt már az arcom a ráragadt vigyortól. 20 fok, napsütés,nedves kanyarok, köves ugrálások, ehh, elmondhatatlan.
Visszafelé meg Vöröshegy-Patacsimezõ-Égervölgy felé balra, amerre régen voltunk. Ott meg voltak kurvanagykövek nagyon gyorsan, meg párhuzamos vízmosások, szóval isten volt!!! Ja és Badacsony úgy látszott Vöröshegyrõl, mintha itt lenne.
Ennyi.
Ja és bringaúton egyébként olyan korlát épül, hogy beszartok. Villáknál nem láttok olyat.
LÓFASZT!!!
Akkora gecijót csapattunk Büdõskútfelett-Büdöskút-Orfû útvonalon, hogy fájt már az arcom a ráragadt vigyortól. 20 fok, napsütés,nedves kanyarok, köves ugrálások, ehh, elmondhatatlan.
Ennyi.
Ja és bringaúton egyébként olyan korlát épül, hogy beszartok. Villáknál nem láttok olyat.
Aktuális civil
Írta 2010. augusztus 29. - 17:46
deatahcode vagy már annyi? : )
Határeset, még egy darabig 29 vagyok :]
Ma böszme nagy fára másztam a két 14 éves lánnyal Pécsbányán és vagy egy órát beszélgettünk osztálykirándulós/iskolás kalandokról.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2010. augusztus 29. - 13:36
Írta 2010. augusztus 29. - 13:08
Írta 2010. augusztus 29. - 12:48
Írta 2010. augusztus 29. - 12:21
alakul a kezem,lassan tudok megint fogni rendesen..tegnap voltam fent kicsit kutyával romatikás esõzés,de alig tudtam a kétlittyós vizet fogni..:/
na poirozásra ráteszem magam holnap!
ja meg soha nem iszok házipáleszt többet:D
na poirozásra ráteszem magam holnap!
ja meg soha nem iszok házipáleszt többet:D
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. augusztus 29. - 11:39
mi lagziba voltunk tegnap. és már 10kor azért küzdöttem, h ne csukódjanak le a szemeim, alig bírtam ébren maradni amíg haza nem mentünk. pedig nem lett volna rossz, nemtom mi volt velem. aztán fél4kor bedõltem az ágyba, de fél9kor fölébredtem. faszom.
ma viszont igazi bringázós idõ van!
polírozást én inkább szakemberre bíznám
ma viszont igazi bringázós idõ van!
polírozást én inkább szakemberre bíznám
Írta 2010. augusztus 29. - 11:05
Írta 2010. augusztus 29. - 11:03
Bringa takarítás elõtt lehet, hogy kellene egy kanyart menni még ma (jobb idõ nem is kell), mert keddre nagy mennyiségû csapadékot ígérnek. Sajnos.
Írta 2010. augusztus 29. - 10:10
Bringát figyeljük.
Milyen fasza hegyi levegõ volt itt reggel, mintha Schladmingban lettem volna! Remélem délután 22fok lesz!
Milyen fasza hegyi levegõ volt itt reggel, mintha Schladmingban lettem volna! Remélem délután 22fok lesz!
Írta 2010. augusztus 29. - 09:39
Írta 2010. augusztus 29. - 08:48
Írta 2010. augusztus 29. - 00:08
Sziasztok, 1 kérdés:
Merre érdemes tekerni Mecsekaljáról, ha nem akarok túl sok szmogot szívni?
Merre érdemes tekerni Mecsekaljáról, ha nem akarok túl sok szmogot szívni?
Írta 2010. augusztus 28. - 21:16
Sajnos ismét történt egy bringa lopás aki látja segítsen
Bence Bogdán: MA ELLOPTÁK A BMX-EM!!! AKI TUDJA HOGY NÉZ KI ÉS LÁTJA
VALAHOL VAGY RÚGJA LE RÓLA AZT AKI RAJTA ÜL VAGY HÍVJON FEL!!!! 06 20
286 9286 EGYÉBKÉNT FEKETE AZ EGÉSZ, KÉK HÁTSÓFELNI, FEHÉRHÁTSÓAGY ÉS
BORDÓ VILLA AZ ÜLÉSEN NAGY FEHÉR "UNITED" FELIRAT!! ELÕRE IS KÖSZ MINDEN
SEGÍTSÉGET :S
Bence Bogdán: MA ELLOPTÁK A BMX-EM!!! AKI TUDJA HOGY NÉZ KI ÉS LÁTJA
VALAHOL VAGY RÚGJA LE RÓLA AZT AKI RAJTA ÜL VAGY HÍVJON FEL!!!! 06 20
286 9286 EGYÉBKÉNT FEKETE AZ EGÉSZ, KÉK HÁTSÓFELNI, FEHÉRHÁTSÓAGY ÉS
BORDÓ VILLA AZ ÜLÉSEN NAGY FEHÉR "UNITED" FELIRAT!! ELÕRE IS KÖSZ MINDEN
SEGÍTSÉGET :S