Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Fasza volt Tomi/Ákos, köszi! Hillnek gratula, de Steve Smith odapörkölt volna, ha nem 0 lábazik egyet!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát, istenes volt ez a vb nézés.
Most lecsapatom valami musical/horror cuccal, hogy ne akarjak bringázni :D
Most lemértem, 250cm-es képátlót néztünk. Tényleg exclusive kivetítõ ;)
De legközelebbre szerzek egy egyberészes felsõ merevítõt, mert a 2db felmosõ rúd nem az igazi :D

Ja vagyis asszem legközelebb egy VAST vetítést próbálnék be a Szobán. Akár most a héten. Idõpontilag valszeg az este 7-8 körüli kezdés reális, de a napra jöhetnének ötletek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó volt, kössz, Tomi! ;)

A végét elmosta az esõ, Hill jött ki belõle jól...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hogy áll a vb srácok?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
azért agyalok mert a bighit az S-es volt és hát nem volt pici..attól félek hosszú lesz vagy magas...
Zsolonak M-es van és kb egymagasak vagyunk..
most már bánom hogy tegnap versenyen nem néztem meg mekkora ami volt a srácnak...
eóhh
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
szerintem jó lenne, ha jól emlékszem fél fejjel feljebb van a headed teteje
-
valamint szeretném elmondani hogy a nõk különös érzeékkel képesek úgy megválasztani a sebességet elõtted hogy az pont ne legyen jó.. gyors hogy elõzz lassú hogy menj mögötte
I don't care how it pedals

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
L-es sx trail váz nagy lenne nekem?!
tökre nem tudom eldönteni hogy m v l kell.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ja.. persze,,, nagyon hayes kis darab
folyton singlespeed dh bringákkal álmodok, kéne már egy kis fellendülés hogy tudjak építeni is egyet.

ébredéshõ

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
De. Gabesznál ittatok:)

Atus felszívódott, mint a fing! A tegnapi napot próbáltam törölni:)

Fék szerintem ilyen, nem nehéz kitalálni:
Feltöltött kép

Rakottkrumpli!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mondjuk annyit hozzáteszek, hogy ez a VBnézés szervezés egyel korábban kezdõdött, mint a végleges helyszín a Tominál...

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
kárikittyom!

tegnap egy lámpásat voltunk. csak lapisig. fahidas részt vki megtisztította, most fasza, nincs dzsindzsa. jó volt e.

az új bringautat meg keresztezi az egyik ösvény amin csapatni szoktunk! para lesz

mondjuk én csak olyan helyre szoktam menni, ahova hívnak...olyan helyre nem szokás bekéredzkedni, ahol nem is ismernek

milyen csaj?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ujra : MIIIIjjeeeennn féééékeeett veeetéééélll?? he?? :) ))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Milyen csaj?
Hova állsz be?
Tomi: :D

Jó az idõ.
Kutyázás, meg délután bringa szerelés.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Beszállok én is Zap!!

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Tomi bazz.mi történt?:D

én végre itthon:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát nemtom miért nem közvetlenül nekem írtál, hogy kiafasz vagy, és hozol sört, meg rágcsát, és hova menjél, meg mittomén. Ha már eddig kurvára nem találkoztunk élõben. Legalábbis sört még nem ittunk együtt az kurvaélet!
Meg simán jöhettél volna úgy, hogy bazmeg valakivel aki tudja, hogy hova kell jönni, azzal együtt jössz, akkor egy picsa szavam se lett volna. De ezek szerint mindenki csak annyit tud rólad, hogy milyen a bringád, meg mi a keresztneved. Mert itt paráznak nekem, hogy jajj mi lesz most? Amúgy újhegyieket kérdeztem, és senki sem ismert..
Pl. az elsõ világkupát, amit még fizetõsen lehetett csak nézni, azt én fizettem, és Zap-nál néztük. És amikor beszéltél a VB-rõl, akkor egy szóval se említetted, hogy nem egyedül akarod nézni. Innentõl meg kurvára mindegy, hogy ki-mikor-mit akart, mert tök különbözõ dolgokról beszélünk. És nem akarom most azt kinyomozni, hogy ki írta nekem elõször, hogy nézzünk közösen VB-t. Már csak azért sem, mert ezt te sosem hoztad fel ;)
Köszönöm a figyelmet, és további jó éjszakát, vagy jó reggelt, kinek mit dobott a gép...
Amúgy én jártam már pórul, és nem akkor amikor geciztem, hanem amikor jófej voltam.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Jajj fáj mindenem. Megint hajnalodott amikor lefeküdtem, és 11tõl már csapkodtam a bozótvágóval az ágakat. Aztán meg hasítottam a rönköket. De kurvageci módon elfáradtam. Egy jó fürdõ, egy jó vacsora, és indulhat az éjszaka! ;)

Sajnálom, de ez egy privát klub ;)
Geci vagyok tudom, de ez van...

Mondjuk most nem igazán találok szavakat, hogy milyen "jóféle" csávó vagy... Én voltam az elsõ, aki rajta volt a vb témán... Dehát most kiderült, hogy van, akivel nem kell gecizni, mert az ember pórul jár... IIgy jártam... Hasonló jókat!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj fáj mindenem. Megint hajnalodott amikor lefeküdtem, és 11tõl már csapkodtam a bozótvágóval az ágakat. Aztán meg hasítottam a rönköket. De kurvageci módon elfáradtam. Egy jó fürdõ, egy jó vacsora, és indulhat az éjszaka! ;)

Sajnálom, de ez egy privát klub ;)
Geci vagyok tudom, de ez van...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
komló jó volt,néha fura idõkkel,az ugró jó volt

Attus,hova tûntél?:)

Este meg est asszme:D

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Holnap kora délután megmutatom az új bringának a Jakab-hegyet, ha valaki csatlakozna, szóljon. :)