Nem értem, hogyan lehetséges ez egy hónappal premier után, de majdhogynem kifogástalan Fury Road torrent érhető el.
Nem merem kitenni, hátha nagyobb bűn a torrent, mint egy pina.
Nem értem, hogyan lehetséges ez egy hónappal premier után, de majdhogynem kifogástalan Fury Road torrent érhető el.
Nem merem kitenni, hátha nagyobb bűn a torrent, mint egy pina.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
http://ritcheylogic....&utm_term=noBox ez para nagyon?
Ha valaki venne gépet, eladó a macbook air-em. 89 Töltés van benne, modnhatni új.
Ha valakinél kering 10s lánc+váltókar ne titkolja ![]()
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Faakem, már megint itt vannak:
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Shoshi módosította - 2015. június 21. - 21:09
Holnap?
Szóval mikor megyünk egy jó kis naplementés KisTubest?
Hadd idézzek szegény megboldogult Ol' Dirty Bastard mestertől: "Please no fat bitches I'm fucking slim" ![]()
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Én is voltam hegyen! Majdnem lekifogásoltam magam a dologról, de nem engedtem el... Kurblira jó volt!!!!
Valakinek van felesleges/eladó mikrója?
Szar napom volt. Hazaértem, mondom iszom egy sört. Aztán mivel fájt a torkom, ittam egy páleszt is. De ez az irsai pálinka kibebaszott finom. Szóval a vége az lett, hogy egy sörrel és három pálesszel voltam egy tornyot, és már jó napom van
Ehhehee
!
Émmeg itthon voltam a mára már alig hányós fiúkkal, aztán gyorsan elmentem játszani én is egyet.
Nagyon jól esett...
Szar napom volt. Hazaértem, mondom iszom egy sört. Aztán mivel fájt a torkom, ittam egy páleszt is. De ez az irsai pálinka kibebaszott finom. Szóval a vége az lett, hogy egy sörrel és három pálesszel voltam egy tornyot, és már jó napom van ![]()
jóvan. nem osztok meg veletek semmilyen technikai újítást. nem értékelitek. (mert a legjobb bázis és a legjobb csillapítás így ötvözhető)
Nem tudok mit linkelni, mert instagramra toltak fel csak egy képet, de a Vorsprung suspension csinált egy adaptert Fox 40-es villákhoz,amivel a RS Charger csillapítást bele lehet applikálni
Holy mother of fuck....
Nem tudok mit linkelni, mert instagramra toltak fel csak egy képet, de a Vorsprung suspension csinált egy adaptert Fox 40-es villákhoz,amivel a RS Charger csillapítást bele lehet applikálni
Holy mother of fuck....