akinek kell, elsõre is reagált volna... meg apró is van.
mzsp reklám nekem le se esett, amíg nem olvastam Dusán írását. nem igen facebookolok. amikor meg kedvem szottyan rá, nem bírok rajta kiigazodni, aztán lecsukom.
torokfájásos megfázós mifene vette rajtam kezdetét. bahh
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. September 14. - 18:02
Posted 2010. September 14. - 17:54
így harmadszor már spam!
Elnézést kérek mindazoktól, akiknek bántja a szemét. 9-ért vihetõ. Jól benéztem rendelés elõtt és jó lenne ha hamar el tudnám adni.
Posted 2010. September 14. - 17:37
Posted 2010. September 14. - 17:24
Posted 2010. September 14. - 13:06
na itt egy nagy diszlájk gomb (az állatok még azt sem tudják hogy a piros az nem like)
addict blog fényképei - Üzenõfalra feltöltött fényképek | Facebook
plusz a kommentek között valaki jól berakott valami kimásolt szöveget a fb apróbetüsböl miszerint ezlért jól meg is rakhatják õket merhogy felhasználják a jelképet vagymi
addict blog fényképei - Üzenõfalra feltöltött fényképek | Facebook
plusz a kommentek között valaki jól berakott valami kimásolt szöveget a fb apróbetüsböl miszerint ezlért jól meg is rakhatják õket merhogy felhasználják a jelképet vagymi
I don't care how it pedals
Posted 2010. September 14. - 09:42
Posted 2010. September 14. - 09:10
Rühellek korán kelni és sietni! Fáj is tõle a fejem...
Elvittem a kocsit kipufogóshoz, mert túl jó hangja van már megint az 1.6 szívódízelhez képest
Viszont sokminden szétrohadt, és már nem lehet barkácsolni. Ezek a hajlított csövek meg dobok elég drágák. Csak az alkatrész lesz 25 körül...
A legviccesebb, hogy a kipufogó végére a kb. 20cm-es csõdarab olyan 5e lett volna. Arra még a faszi is azt mondta, hogy na, azt inkább õ megcsinálja.
Elvittem a kocsit kipufogóshoz, mert túl jó hangja van már megint az 1.6 szívódízelhez képest
Viszont sokminden szétrohadt, és már nem lehet barkácsolni. Ezek a hajlított csövek meg dobok elég drágák. Csak az alkatrész lesz 25 körül...
A legviccesebb, hogy a kipufogó végére a kb. 20cm-es csõdarab olyan 5e lett volna. Arra még a faszi is azt mondta, hogy na, azt inkább õ megcsinálja.
Posted 2010. September 14. - 08:28
Szétb**ztam a vállam tegnap! Ma reggel érzem csak, de nem tudom felemelni a karom! Szná meg!
Posted 2010. September 14. - 07:50
Vissza kellett váltanom a régi fos géprem, amíg meggyógyítom a Tucana-t. Egy rakás szar!!!
Ámbátor meglepõen sok mindent tudok csinálni a tonnás seggével is. Meg a keményebb áttétel is jobban feküdt tegnap a csajom felé (8 km).
Ámbátor meglepõen sok mindent tudok csinálni a tonnás seggével is. Meg a keményebb áttétel is jobban feküdt tegnap a csajom felé (8 km).
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2010. September 14. - 01:13
Posted 2010. September 14. - 00:50

ez van
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. September 14. - 00:07
kösziköszi 
n job kormányról annyit hogy semmit...:/
elég szar hogy papírokkal stb mindennel felszerelkezve,éjjel alig aludtam,szóval kurvára rá voltam izgulva..erre nem lett belõle semmi.....:/
n job kormányról annyit hogy semmit...:/
elég szar hogy papírokkal stb mindennel felszerelkezve,éjjel alig aludtam,szóval kurvára rá voltam izgulva..erre nem lett belõle semmi.....:/
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Posted 2010. September 13. - 22:35
én azért is nem rendelek crc-rõl bringát, mert nem tudnék átszokni a jobbkormányosra! muhahaha
Mária jippijájjé faszikám!
Mária jippijájjé faszikám!
Posted 2010. September 13. - 22:25
A jobbkormányos azért jó, mert itthon tök olcsón tudsz tök erõs gépet venni.
De azért rossz, mert soha a büdös életbe nem fogsz tdni elõzni vele.

Amúgy meg pina.
Vagy 42.
De azért rossz, mert soha a büdös életbe nem fogsz tdni elõzni vele.
Amúgy meg pina.
Vagy 42.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. September 13. - 22:16
Bulldogot a Mária létrejöttének évfordulójára!
Láttam egy überállat (balkormányos) Mustangot a Konzum elõtt születésnapod alkalmából!!
Láttam egy überállat (balkormányos) Mustangot a Konzum elõtt születésnapod alkalmából!!
Aktuális civil
Posted 2010. September 13. - 21:51
boldogság!
jobbkormányos jobb! csak nem ide!
ma jót mentünk, kár h a dh pálya ennyire köves...a többi rész tuti
jobbkormányos jobb! csak nem ide!
ma jót mentünk, kár h a dh pálya ennyire köves...a többi rész tuti
Sei, soku Si.
Posted 2010. September 13. - 21:38
Bodógot Márió!
jobbkormányos szvsz felejtõs...
a nátha pedig monnnyjon le..
jobbkormányos szvsz felejtõs...
a nátha pedig monnnyjon le..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2010. September 13. - 19:28
Posted 2010. September 13. - 19:23
Posted 2010. September 13. - 16:36
A nagycsöcsû csaját dobta, és az egészen Hawai-ig repült 
A szombatom az nekem elég bonyolultnak ígérkezik. Reggel asszem megyek szüretelni régi kollégákkal, aztán ebéd után ki kéne jutni Tibihez, este meg vissza 30+ partyba. Elõzõ este meg ugye parádé a Szobában...
A szombatom az nekem elég bonyolultnak ígérkezik. Reggel asszem megyek szüretelni régi kollégákkal, aztán ebéd után ki kéne jutni Tibihez, este meg vissza 30+ partyba. Elõzõ este meg ugye parádé a Szobában...

Sign In
Create Account

Back to top