Én paradicsomot karóztam, babot ültettem, fűkaszáztam, meg gazoltam gecisokat, közben megrándítottam a jobb bokámat, és most azt mondta a bokám, hogy nem megyünk a városba.
Pedig elvileg tök közel van. Kb. 200m szintesés, 2km alatt
Én paradicsomot karóztam, babot ültettem, fűkaszáztam, meg gazoltam gecisokat, közben megrándítottam a jobb bokámat, és most azt mondta a bokám, hogy nem megyünk a városba.
Pedig elvileg tök közel van. Kb. 200m szintesés, 2km alatt
voltam ma tornyot, a második körben kidurrant az első kerekem, torony után 200 méterre.
ööö. ennyi.
ez a hozé pádilla jo zenét tol..nem az a tipikus party zene de épp ezért volt jóóóóó
amig nicns fékem rákaptam a cc-re --házt hogy ebben mit lehet szeretni
kár, hogy elbasztam a szakdolgozatra szánt időt és nem adtam le a múlt héten..
viszont a mai tekercs azé' csak jól esett! most érzem, hogy mennyire szükség volt rá.
ez a hozé pádilla jo zenét tol..nem az a tipikus party zene de épp ezért volt jóóóóó
amig nicns fékem rákaptam a cc-re --házt hogy ebben mit lehet szeretni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
ja , ma kettő körül mentünk egy remete-visszát három haverral, akik közül kettő ironmant nyom évente. volt tempó felfelé rendesen.
lent a lámpánál meg instant konflikt egy autóssal, aztán 5 perc múlva megint.
ma meg voltak hülyülve az emberek a kocsikban.
Ez a bogártenger tényleg brutális.
Csukott szájjal mentem bakker...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Mettyú kb akkor ment tekerni
én viszont fél 4 körül mentem felfelé toronynál aszfelton, még a háromszöges kereszteződés előtt, amikor vki rám köszönt, aki egy kamaszkorú németjuhásszal futott. na ő ki volt?
amúgy szerintem Mettyú volt.
holnap talán egy gyors torony belefér. attól függ, hogy ma meddig bírom az éjszakázást.
holnap hegyezés, ki merre megy? intense fest? valami?
Vmi Intense forma váz volt, meg Urge bukó. Most már leesett, hogy ezért Seriff sem lehetett.
Mai tanulság: Ritchey C260 stucnikat messzirű kerülni! Nem mögy bele a speci kormány (meg úgy tippelem általában a kormányok fele sem)
toronte módosította - 2014. május 09. - 21:02
mof itthon bassza a klaviatúrát és csak smacklevesért mozdul ki. szóval nem, nem én voltam.
De lesz...
Ezt meg csak úgy:
kölyök8 módosította - 2014. május 09. - 17:26
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
cickányok!
csapattam én egyet fél3 környékén. és annyi rengeteg kis fekete bogár volt, hogy a radarképen nyugodtan lehetne zöld folttal jelölni őket. torony alatt semmi gond, de felette katasztrófa. úgy tudtam csak lejönni tubesről, hogy a kendőm segítségével álarcos banditának öltöztem. de még így többször meg kellett állnom, mert bele mentek a fülembe...remélem szúnyogokból nem lesz ennyi
én meg otthon is leláncolom!
Gyerekek! A Hans Dampf úgy gurul, hogy emelkedőn is fékezni kell... Csapatni nem nagyon tudtam, mert Mettyúval ellentétben munkábajárós hátizsákkal gyalázatosan megyek... Szombat lesz a tesztnap szerintem! De káááá jó gumma! Szeretem!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!