Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Feltöltött kép

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kikérem magamnak, én józan voltam!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Olyan álmos voltam reggel, hogy a kocsikulcsot nyomkodtam a lift elõtt, és vártam, hogy kinyíljon az ajtó:D!

És az is ugye elõfordult már sokunkkal, hogy nem a megfelelõ emeleten próbálkozott a lakásba bejutással, vagy elõbb vagy utóbb. Hát nekem úgy sikerült továbbmennem, hogy közben a szomszédaim beszélgettek az ajtóm mellett. Felmentem egy fél emeletet, arctenyér egy kicsit, majd banga, tehetetlen vigyorral a képemen visszakullogtam az ajtómhoz. Ott, akkor bele voltak merülve a pletykába, de utána biztos alaposan kiröhögtek :]

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jaja, igazavanakisniggernek.

De finom ez a zöldtea.

Olyan álmos voltam reggel, hogy a kocsikulcsot nyomkodtam a lift elõtt, és vártam, hogy kinyíljon az ajtó:D!

Talán ma eljutok a hegyre megint a monszun elõtt. És Orfûn megint fasza versenyek lesznek jövõre!

Szép napot!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Angliából nézegessél Látens!:)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
kabbe:D

pont ez a lényeg hogy akarok valamit amit megtartanék
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

arra a 2 hétre, még megtartod, pont jó! :D

:D:d:d

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Arra a 2 hétre, még megtartod, pont jó! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Reign X2 (2010) - Bikes | Giant Bicycles | United States
ez milyen lenne?!
eléggé alap cuccokkal van össze rakva,az igaz..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Npakin úr, azért nem írtam vissza, mer a kuplunkgom olyannyira csúszik hogy cserés ezuért most mérlegelni kell hogy mi csusszon.. a gumi vagy a kunplung.
és ugye a budget az budget

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Hát bszjb, amíg sült ez Nem-lehet-abbahagyni csirke | NO SALTY - receptek fotóval.,(ami gecifinomvolt) addig indítottam egy nem pont ilyennel Google képkeresési találat: http://updateljunk.freeblog.hu/files/panyolai%20szilvap%C3%A1linka.jpg, majd lefolytottam 2ilyennel Google képkeresési találat: http://cdn.everyjoe.com/files/2007/12/heineken.jpg és most így nézek ki Google képkeresési találat: http://www.esquire.com/cm/esquire/images/6-beer-guy-042209-lg-55394691.jpg :D

Ezt lájkolom!

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Lájk!:D

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Feltartás az volt, elég sokat álltunk a Zsolnay domb tetején a lámpánál, mire elkezdték elengedni az autósokat.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Hát bszjb, amíg sült ez Nem-lehet-abbahagyni csirke | NO SALTY - receptek fotóval.,(ami gecifinomvolt) addig indítottam egy nem pont ilyennel Google képkeresési találat: http://updateljunk.freeblog.hu/files/panyolai%20szilvap%C3%A1linka.jpg, majd lefolytottam 2ilyennel Google képkeresési találat: http://cdn.everyjoe.com/files/2007/12/heineken.jpg és most így nézek ki Google képkeresési találat: http://www.esquire.com/cm/esquire/images/6-beer-guy-042209-lg-55394691.jpg :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most inkább túl lassú volt, szal a feltartás mûködött! ;)
Azért voltak sokan...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zsír Atus! Már jön a többi...

Nálam már kb. három éve is csalódás volt a CM. Rohanni kellett, hogy nehogy feltartsuk az autósokat:D.

Jó talaj for president:D!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
jóhogy...
Feltöltött kép

arra fent istenkirály talaj volt! valahogy a pálya sem tûnt annyira kövesnek :)
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, valahogy nem volt az igazi...
Le is léptünk térrõl hamar és még belefért egy Dömör kapu, Torony, Tubes, Torony, Zöldháromszög és vissza kör.
Az jobb volt!
;)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Hát elég tré volt a dolog, szerintem. Megint (?) majdnem annyit álltam meg toltam (és ezt idén elõször, de nem egyedül), mint amennyit tepertem. Pár szó - "Szép... szép." - néhány fiatal sráctól, akik a vasam stírölték, azért jól esett.
A szpíker csávónak meg minden tizedik szavát értettük és azokat is csak mikor már 10 méterre megközelítettük.
Amikor a sétálóról felkanyarodott a karaván, mi levágtuk egyenesen és telezabáltuk magunkat a csajommal a mekiben :]]]
Szembeötlõen szép bringát sem nagyon láttam. Lesz mire fogni ha eztán még taknyosabb leszek, de amúgy ennyi...

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Huuuuu, hát még ez milyen fasza volt! Az elsõ körben pötyögtem,meg rázkódtam, de aztán leeresztettem a hátuljából! Na akkor volt az igazi! Kesztyû fasza, kipróbáltam. A citromos Gösszer is fasza! Meg a sok bringás egyrakáson is fasza, igaz nem voltam ott!:)
Feltöltött kép