Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60705 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg ma szoptam Pesten, voltam az Obi-ban (országos borminõsítési intézet), ahol villányi nap volt, jött Vylyan, Wunderlich, Polgár és elõttem pont egy valamilyen Norbi a Telekitõl, 15 vizsgálni való borral...
Az ideg szétbaszott, annyira tetûlassúak, ennyitõl meg a szíjat is ledobták és besokaltak!

Erre haza jövök és 6-kor derül ki, hogy a saját bódénkat nem engedik kirakni, mert van egyenbódénk és nem lehet kettõ.
Miután egy hete szenvedek, hogy összejöjjön minden, le volt fixálva, hogy ki árul, megvannak a munkaszerzõdések.
Na és most is szétbasz az ideg, hogy a jó kurva anyjuknak nem tudnak egy héttel elõbb variálni.
Nagyon sorry Dus, mondd Eszternek, nem is én hívtam, mert nem lettem volna túl szalonképes.
De ígérem, hogy jöhet még, lesz sok alaklom és rögtön szólni fogok!
Meg küldök neki bort, nem túl nagy kárpótlás, de ég a pofám...

Erre kiderült, hogy egy cég, ami tartozik sokkal és ugye áfát kell fizetni, mert negyedév van, már 2 hete felszámolás alatt van és az is bukta.

Nem tudom mi jöhet még...

Ja és ma Csúzli összebunyózott egy vaddisznóval.
Én kurvára összefostam magam.
Szerencsére Csúli is, aztán fölmérte, hogy para van és gyorsabban futott.
Sosem hallottam még így ugatni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Greatbigfu**ingLOL!:D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Bucibéka haverod is szedett egy kicsit a hazai muskátlisba!!
Meg is trágyáztuk a második körbe magunkat egy kis friss,fröcsögõs kutyafossal!!!
Olyan szagunk volt hajtûnél,hogy alig bírtuk!!!
De jó volt!!

Xen: Neked meg holnapra egy raklappal!!!!

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
csaj odabasz!
tegnap szedtem virágföldet! :D
ma meg chill...
holnap csavar extrakt!

na

Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
Áh, az túl ritkásat csinál! Bár mondjuk talán ha elmagyarázom neki, hogy olyan sûrû kell, mint amibe a tojásait csomagolja. Csak nehogy nekem tojásokat is rakjon a fülembe, mert akkor végem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Eressz be egy keresztespókot, azt fon bele hálót...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás

én elmennék orvosho, nekem eis annak idején kis fóliát raktak rá amikro a hörpintõbe pofapacsiztunk és kaptam egy kkora fülest hogy beszakadt a dobhártyám : )

Voltam orvosnál. Sõt kettõnél is ;)
Mindkettõ azt mondta, hogy a fólia nem pálya, mert túl nagy a lyuk. Szóval most várakozás van, hogy mit dolgoznak a nanorobotok a fülemben...
Sztrájk esetén meg majd valamelyik doki megszereli.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Attus,hiívtál de csak késõõbb láttam...

pest nem jó hely ezt meg kell állapítani mindig...viszont fent a hegyen krvakomoly pecók vannak..teraszról szemben a parlament jobbra fordulsz gellérthegy...bekaka..

meg hivatalaosan is meex dolgozó lettem
szóval ha bármi utat/rendezvényt kell szervezni szóljatok.
síelés bringás "tábor" stb..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

Vajon 1 hét alatt tényleg rendbejön magától a dobhártyám? Vagy csak az fog látszani, hogy már majdnem jó, és kb. 2 hét amíg teljesen rendbejön? Mondjuk inkább gyógyuljon be magától, minthogy mûtsenek...

én elmennék orvosho, nekem eis annak idején kis fóliát raktak rá amikro a hörpintõbe pofapacsiztunk és kaptam egy kkora fülest hogy beszakadt a dobhártyám : )

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Vajon 1 hét alatt tényleg rendbejön magától a dobhártyám? Vagy csak az fog látszani, hogy már majdnem jó, és kb. 2 hét amíg teljesen rendbejön? Mondjuk inkább gyógyuljon be magától, minthogy mûtsenek...

...vagy hozzászoksz, hogy 1 füledre 40%-os vagy...mert hozzá lehet szokni...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
Gondolom költséget akartak spórolni, és váltottak a beszállítót. Mármint a vágódeszkagyárban. Jövõre amúgy simán esélyes, hogy hasonló, de jobb minõségû gépet kaphattok. Pl. ott vagy az iPad, és annak a hasonmásai. Persze azok még mind drágák. Mondjuk egy netbook megvan 80-90e-bõl, ezek meg inkább a 150e-t karcolgatják.
Vagy van olyan gép, hogy kihajtható teljesen a kijelzõ, és ugyanúgy tabletpc-ként használható, de van hozzá "rendes" billenytûzet is.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Na az már valami! Nem semmi érdekeltségek lehetnek a háttérben, hogy nem dobják ki az egészet a picsába...

az a baj, h ilyenekben az osztrákok döntenek...de asszem van vmi szerzõdés rájuk 3 évre, ami jövõre jár le. utána mini laptopok lesznek, mert már mindenkinek elege van ezekbõl a kakikból.

leggyakrabban a kijelzõjük szarik be, de egyszerûen érthetetlen, h ha van egy gép amit több éve használnak (nem csak a mi cégünknél), akkor ahhoz hogy a picsába bírnak olyan alkatrészt gyártani, ami ugyanolyan szar, és mindig újra elromlik?! hülye jenkik vazze

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Letörött a vionat tükre!

Tomi! Mi van a hártyáddal?!

Nem bringáztam nem tudom mióta! Nem tudom meddig bírom! A takonnyal tele a faszom!
Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
Na az már valami! Nem semmi érdekeltségek lehetnek a háttérben, hogy nem dobják ki az egészet a picsába...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
most is éppen több mint 40 fosott be a cégnél...de azt mondták, h kb 25 mindig fönt van szervizen...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
És ezek a vágódeszkák másnak is ilyen szarok, vagy csak te vagy ilyen tehetséges? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
40ezer?! én 20ér +csináltam volna neked ;-D

Persze most nem linkel semmit se, mert kapott egy színes vágódeszkát, amivel nem tud semmit se csinálni :D

színes vágódeszka lol. amúgy megint beszart...

Feltöltött kép

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Gigaüberlájk the vélemény!

Tök mindegy ,hogy hova megyünk,csak minél magasabbra és el innen,ahol van felvonó!!!!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Tök mindegy ,hogy hova megyünk,csak minél magasabbra és el innen,ahol van felvonó!!!!

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg Pesteztem, de letörték a tükröt, pedig az autónak Erdélybe kellett mennie, haza vonatoztam, holnap mehetek le másik autóért Villányba és vissza Pest.
Televanafaszomszmájli...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D