Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Van, de nincs!
Az mi, hogy a 500g-os sertészsír, valójában 430 dobozzal együtt??!!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
van oylan hogy nyakat cserélek a villába? szerintem van. akkor?
.
aranyos játék:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
melót én is félretettem jan. 3.-ig :-)

kocsit szintén lemosattam. kb fél órát vártam itt az újhegyi mosóba. aztán full belsõ tisztítást +csináltam itthon én. faja lett.

Alex, hogy van most a trafipaxolás? mer jött most egy a fókára, de a baranya megyei rendõrségtõl (pedig úgy tudtam mindent a vas megyeik rögzítenek) így neten nem is tudjuk +nézni a fotót. ráadásul ma kaptuk + és azt írja, h be kell menni +nézni a fotót, de dec 23-27-ig szünetel az ügyfélfogadás...plusz jött egy egy nyilatkozat, amin arról kell nyilatkozni, h ki vezette a kocsit. most akkor nem objektív felelõsség van és az üzembentartó fizet? mert én utoljára így kaptam. rohadtul nem értem ezt az egészet

foxraider94

foxraider94

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
beza ,iszonyat jót nyomtunk Atussal ,nagyon jó a talaj ,bár kicsit még száradhatna

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rohadék... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Háát basszátok meg! A dh pálya nem is köves! Mint a repülõ szõnyeg! 15fok volt fent, napsütés sár minimális, az is tapadós,mint fröcsögõs! Geccijó volt:D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Elmegyek sarazni! Kipróbálom a kecskét:D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Nekem lett:) Még mindig nem hiszem el!
A mai nap levettem melósruhám és jan3.ig nem veszem elõ az tuti;) Hállelúújjááááá!
Letöltöttem a z egész albumot, nagyon fasza! Lehet rá konyhában tevékenykedni! Kosheenos, de annál sokkal jobb;)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
fox ténleg jó áron van,csak egy olyan váz kellet volna amibe befér :D bár tudok normál nyakut is enyiért,igaz egy évvel régebbi

valamelyik este valami forraltboros téma?

idén nem lesz már bringám..:(
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pont ez benne a lényeg, hogy nem. Mert hogy a többivel nem csinál semmit, csak átvariálja õket, és a maradék terület ugyan annyi, csak a formája más, így viszont nyer egy üres kockát.
Autóval nem voltál még így? Hogy elfogyott a hely, kivettél mindent, más sorrendbe raktad be és akkor befért??? :D:D:D
Volt erre egy másfél oldalas bizonyításom is, de kurvára nem vágom hogy volt pontosan és elõ nem keresem neked karácsonyra, az tuti! ;)

Autót akartam mosni, de úgy tûnik a férfiak többsége szereti, ha tiszta, mert a rittyó idõ ellenére kurva sokan voltak a mosóban...

A Fox tényleg durva. És bizonyítás sincs rá.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Négyzetbõl csinál téglalapot.

Én ezt még mindig nem értem. :)
Lerajzoltam, de egyre jobban nem.

Az oké, hogy a téglalap alakítgatásával nõ, ill. csökken a területe, az kijött. De hogy tud nõni a területe úgy egy résznek, hogy közben az egész területe állandó marad (merthát ugyanabba a keretbe passzolta be). Valamelyik másik rész területének csökkennie kell ugyanennyit nem? Vagy hol vesztem el? :)

Fox teló ennyiért ugyanennyire lehetetlen. :D

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
fox 174 fontért?
kár hogy 1.5
Fox Suspension 32 Float RL | Buy Online | ChainReactionCycles.com
--
de rég volt már hogy iskolába jártam és gondolkodni kellett ilyeneken. szóval ha ezek gránitlapok akkor nyet stimmel..

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Ez jó, fõleg az utolsó kanyarodás! Kéne egy olyan zöld kétkerekû is!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, itt az év vége, van legjobb film is...

http://www.pinkbike.com/news/sam-oakes-2010-film-recap.html

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ha építkeztek, szóljatok át hozzánk is! sokan nem leszünk,de annál lelkesebbek :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szerintem meg nem.
Négyzetbõl csinál téglalapot.
Mondjuk ha 3 négyzetrácsra jön ki, akkor a négyzet területe a^2=9.
Ahogy átvariálja, elvesz az egyik oldalából és hozzáad a másikhoz, a téglalap terülte axb=2x4=8.
És pont marad egy üres egység...
A hülye kocka matekszak, mi?
:D
Ez a belefeszeget, meg beleesik ez nem tudom honnan jött, de ipari baromság! :D

Atus gépe meg élõben baszott szép!
Ilyen gép kéne itthonra mindnekinek!
Az a piros, az nagyon piros!
;)

És építkezzünk!
Ideje lenne már és jó lenne csapatépítõ tréningnek is!
Viszünk szerszámokat, kutyákat, meg pálinkát.
Xen, én építek veled baszott nagy eldobót!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

rajzoljátok meg négyzetrácson (most nem látom, hogy hányszor hányas esetén jön ki, meg nem is emlékszem rá)
a lényeg kb annyi, hogy az idomok tetejének meredeksége változik, amit itt is lehet látni, az egyik esetben csak lefekteti a másikban viszont bele kell feszegetnie.
négyzetrácson meg kijön, hogy a két felrakás nem is azonos.

Szerintem meg egyszerûen a 2cm2 területû kis négyzet, ha 30centi vonalra kell elosztani, akkor az fél milliméter. Azaz minden vízszintes, ha fél milliméterrel szorosabb, kiadja a négyzetet. Kell egy laposabb szélesebb és egy magasabb keskenyebb elem, a ferde ahhoz kel, hogy ezt így be lehessen osztani.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó kis bmx-es videó:
PP2G.TV | N.E.R.D. - Lapdance

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
építkezni én is mennék, de 1,2 méternél alacsonyabb eldobó építésében nem vagyok hajlandó részt venni
Sei, soku Si.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

Épiitkezzünk!!!!!!!!!!

Há építkezzünk!;)