...
Xen! Whip az idei projekt!?
Ez igaz, de most szülinapi party van, és annál nem lehet lazázniMész a picsába! Bezzeg a puncit nem hagytad ki!
Ohbasszameg! Péntek este Brains koncert lesz a ZIONban...
De most azt kénytelen leszek kihagyni. Pedig igazán jó átmozgató edzéseket szoktak nyomni
meggyógyult a kib*szott fék! sok volt mégiscsak az olaj! egyet buggyant azt nem folyt több!ezt jó jelnek vettem! látszatra mûködünk! mindenkinek kösz az ötletekér'!!!!!!!!!!!!
végeztem végre a végzet vizsgaidõszakával...
nem ismerek olyan hangulatfestõ szót mely leírná, hogy mennyire volt már elegem..
Gabesz,bocs csak pont vizsgán csörgött! Cucc összerakva,holnap egész nap szerelek,itthon leszek! Vagy Patyózás elõtt beviszem v valami..
Jövõre meg asszem rendõrtiszti...
Ki a tököm az a Zákányi Reni? o.O
Féktisztítót a dugattyú oldalára ne. Inkább fékfolyadékot(1 cseppet), hogy jobban csússzon ki-be.
Jövõre meg asszem rendõrtiszti...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Tibi te mindennek ellenállsz mostanában:)? Igazi remete lettél!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Aktuális civil
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
És úgy, hogy felül a légtelenítõ, olaj felesleget felfogó cuccot felrakod? Esetleg ferde a dugattyú, és megszorult? Vagy valami mocsok miatt szorul? Esetleg féktisztítóval lefújni a dugattyút oldalát? Aztán amíg nem párolog el fel is lehet gyújtani
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!