Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Etnies Metal Mulisha körlégtalpas cipõ !!! Sóóóóóóss lépõ

nem rossz beépítve se:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Na, ebben lehet valami, mert ugye esélyes, hogy õ is annak a 30 fõs háziorvos csoportnak a tagja volt, akiknek az egyik tagja meghalt második este. És most úgy tûnik még nem ért véget a történet, mert kiderült, hogy egy gyógyszergyár vitte ki õket, és nem is volt semmilyen konferencia. Az iwiw-rõl az összes olyan képét törölte, ahol egzotikus helyeken volt.Én sem akarok beleszólni, de gondolom nem miattad törölte magát, lehet a világgal van baja. Lehet támaszra van szüksége épp...
a Ricsi? nek volt ilyen..kérdezd ki...
de ugye tudjuk azt is, hogy ha a fészbukon letiltasz valakit, az úgy fogja látni, mintha letörölted volna magad...
tehát meg kell nézni egy ismerõs nevében belépve is.
Aktuális civil
És idén mi a témája a farsangnak?
Vagy szabadon válaszott?
Tomi, egy Maribor kb 10e.
Hányszor akarsz menni, ha emiatt nem beszel vázat?
Én nemtom mit jelent, de véletlenül elég nehéz törölni magadat facebook-ról. Igazából nem tartozik nekem beszámolási kötelezettséggel, csak furcsállottam a dolgot. Mindenesetre, ha akarna valamit, még a közös ismerõsön keresztül üzenhetne. Én nem fogok utánamenni...szerintem ez még nem jelent semmit...
Magát törölte. Iwiwrõl is leszedett egy csomó képet, szóval valami történt vele Thaiföldön. Mondjuk azért írhatott volna 1 sort, hogy bocsi...
amúgy mi a helyzet a giant-el?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.