Nagyobb volt, mint egy galamb! Nagyot szólt!
Voltunk kutyával sétálni! Vidámpark-kisrét-szánkópálya-vidámpark kiskör! Csomó hóvirág volt és még annál is több medvehagyma kezdemény, meg sár!
Melyik Dalma?

Azt nem mondom, hogy elsõ ránézésre az a szép váz, de nem tûnik rossznak...
Elég sokat változott a tavalyihoz képest:
Ü!
http://www.youtube.com/watch?v=8cwyLVW-hfk&feature=player_embedded
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Hát ez gecidrága! CRC-n vannak direkt spinning cipõk, de sajna nem sok méretben, viszont a többi is sokkal olcsóbb, mint pl. ez. Érdemes lenne megkérdezni Bíró Zizit, hogy mit használ...Zsú kért tõlem segítséget spd cipõ ügyben, de én nem annyira vagyok képbe. ezt nézte ki:
Specialized Spirita Road nõi (Ruházat | Cipõ | Országúti) | Kerékpár Webshop
spiningelni kell neki