Persze lehet, hogy csak szivat és hajnali 1kor elindul...

Aktuális civil
Szerintem még te se basznád el ennyire. Ezzel csak saját magát szivatja meg az ember. Többet kell gépelni, nehezebb karbantartani, átlátni, stb...
Tomi, ilyet még én is tudok írni, pedig az már elég nagy "sértés"!:D:D
Az enyémet is!Simai Tibor cimborád meg bekaphatja.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Aktuális civil
PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 0; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 1; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 2; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 3; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 4; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 5; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 6; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 7; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 8; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 9; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 10; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 11; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 12; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 13; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 14; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 15; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 16; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 17; ActionFrissites.Execute; PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := 18; ActionFrissites.Execute;Mintha nem lenne kibaszott for ciklus a világon! Áááááá! Mert ugye ez mennyivel bonyolultabb:
for I := 0 to 18 do begin PageControlKovetkezo.ActivePageIndex := I; ActionFrissites.Execute; end;
Pár napja megtörtént.. Azért az sem mai film már...Lehet leszedem HD-ban a Ronin-t és újranézem...
Aktuális civil
Zapék hogy állnak?
Aktuális civil
Fú, pedig az mekkora találmány! Gyerekkoromban imádtam azon lehúzni a sarat a cipõmrõl. Nagypapámnak nagy mániája volt ez. Minden bejáratnál volt 2db!JKötsög fém cipõtisztító a ház elõtt...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
tényleg lehozott az életrõl...
YouTube - Megasound System - Csinálhatsz bármit
addig..
Csütörtök Naga..Dus érdekel?
Pedig szerintem nagyon fasza! Mondjuk utána érdemes egy kicsit gondolat terelõként másról beszélni, vagy gyorsan megnézni valami vidámabb filmet. De amit a cég csinált a faszival, az annyira reális, hogy áááá.
Ezt
NE!
NÉZZÉTEK!
MEG!!!
Soha, semmilyen körülmények között...
Mármint nem a linket, hanem a filmet.
Buried (2010) - IMDb