Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
semennyire, ha tudod mit rendelsz és van paypalod

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Elmentem Jakab hegyre az autósbringás kollégákkal elütni pár kiscserkészt!:)
Ezek pont a védett virágokon taposnak:

lol

mi lapis-vörösh1et voltunk, jól be volt nõve minden, de azért fasza volt. illetékesekkel nem találkoztunk. sok minden még réten sem történ, csak legurítottak a dombról pár bombás hordót :-)

ebayrõl mennyire necces rendelni?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
ezek meg épp wallride-ot építenek, hogy a fiatalok kerékpározással tölthessék az idejüket és ne a sztárdásztba meg a rákszböribe hánnyák össze a falat!!!
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

h.olivér

h.olivér

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!
Holnap megy-e valaki a Mecsekre, mert én most szeretnék csak kezdeni igazából dh-zni, és még a pályákat sem ismerem igazán.
Elõre is köszi

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Elmentem Jakab hegyre az autósbringás kollégákkal elütni pár kiscserkészt!:)
Ezek pont a védett virágokon taposnak:
Feltöltött kép

Strapas

Strapas

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Szevasztok!
Említette már valaki a kõszegi incidens után: hivatalos levél közttársasági elnöknek, kötelezõ válaszolnia rá, m1 a Tv ügyvédjének szintén levél interju stb. Én ugyan kezdõ vagyok még (néhányatokkal már találkoztunk ktm tributtal kezdtem márciusban). De már ennyibõl jobban ismerem és tisztelem az erdõt mint eddig pedig ezelött sem voltam erdõkerülõ sem szemetelõ. Másik: rengeteget fotozni dokumentálni a mecseki fakitermelésrõl és ezt szembe állítani azzal, hogy egy bringa keréknyom és kb 1,5m széles "pálya" mekkora kontraszban áll egy sok tonnás teherautó "áldásos" tevékenységével. Egyszóval fel kell hívni a figyelmet arra, hogy ez egy sport, szeretjük az erdõt nem károsítjuk, nem a turisták ellen vagyunk, és, hogy "fejlettebb" országokban mekkora támogatottsága van. Méghogy biciklis nagyhatalom leszünk, eszem faszom megáll...

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Ki megy a Remete rét felé és mikor? Én hamarosan indulnék egy tekerésre.. Jakab hegy, Mánfa, Vágotpuszta, Orfû, ilyesmi?

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Úgy néz ki megint végig kell járni a köcsög bürokrata útvonalakat!!

Amúgy meg be is kaphatják!!!
2 éve nem történt elõrelépés abból amit megigértek!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Beleszarok.

hehe én is.

majd megyek másfelé...

ezt a szar pécsi újságot meg nem olvassa senki

meg ott van Maribor, meg 160 km Pakrác...
Sei, soku Si.

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts

Attis telójõában cseréltem oilt, és ismét bebizonyosodott, h rs-ék nem szeretnek elég olajat tölteni a telóba összeszereléskor.

Köszi! Le is tesztelem mindjárt, hogy szürcsög :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Beleszarok.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
akkor mostmár leesett hogy mért akartam a hiradós anyagot? afszom...

remetére k ihogy? nincs netemmost
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Ne már hogy itt is elkezdik. Csak én vagyok olyan udvarias, hogy ha van valaki lassítok olyan tempóra, hogy meg tudjak állni ha elém ugrik (fõleg a gyerekeknél) és megköszönöm hogy elenged? Szerintem ezzel minden bringás így van. Egy-két pöcs, aki életében nem látott erdõt, csak odatolja a bunkó képét évente egyszer, nekiáll ugatni ha elmegy két biciklis. Teljes szélességben elállják utat ahányan vannak és azt sem tudják hol vannak. Azt persze nem mondják amikor a bringaúton csinálják ezt és még õk vannak felháborodva ha jön egy bringás (tipikus Bp). Azokból lesz ez. Mennek ugatni a hatóságnak. A munkagépek fél méteres keréknyomaittól, a lóval mélyszántásra, életveszélyesre kijárt patanyomaitól és az iszaptól ami emiatt lesz, még gyalog sem lehet közlekedni helyenként. A kijelölt kerékpáros úton sem, de bemennek lóval a gyalogos erdei ösvényekre, olyan lesz mit a mélyszántás. Tönkrevágják a talajt, hogy utána a vizet sem szívja be, azért van mocsár. Kezdjék azokkal. Méghogy a biciklis teszi tönkre a talajt. Mégha szándékosan is faralnám szét, akkor is hol lennék ezekhez. Az erdõt meg totál kiirtják. Vágotpuszta felé is egyre több a világosabb rész, tegnap is több teherautó fát vittek el a szemem láttára.. Ez nem baj, mi teszünk tönkre mindent.

Ismerek olyan biciklis csapatot, akik önként karban tartanak ösvényeket. Hogy ezek az ugató senkik ott járhassanak. Ezeket kellene összefoglalni és bemutatni a hatóságnak, médiának..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
lehet tényleg kéne vmi tv-s nyilatkozás a részünkrõl ebben az ügyben, de ki tudja mit adnak le belõle...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bazzz...

mondjuk cserkésznek vagy erdésznek nincs joga +állítania, ha csak nincs vele rendõr, amúgy baszhatja.

az a baj, h sokan (nem közülünk) tényleg szarnak mindenkire és mindenre, õ miattuk szívhatunk...

bár ha jól értem az akció nem csak ellenünk irányul, legalábbis gondolom a vandálok alatt a szándékosan padokat, pihenõket rongálókat érti.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

Pécsi Újság - Pécs - HELYI HÍREINK - Száguldozó bringások a Mecsekben: kész életveszély

Ennyit a csapatásról..

Magyarország! Mert én iigy szeretem... FUCK!:mad:

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
Pécsi Újság - Pécs - HELYI HÍREINK - Száguldozó bringások a Mecsekben: kész életveszély

Ennyit a csapatásról..
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
remete réten milyen zene lesz? mer én úgy tudtam elég dubci zene lesz, viszont arra ti nem mennétek. vagy igen?

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
JUJUJUJUJUJUJ!

A gatyámat is alig biirtam felhúzni reggel! Alvás nemigen volt! Asszem ma nem lesz csapatás!:(

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jeje! Kis buzigyerek rámszólt, hogy halkabban a koncert végén. Jah mondom, nem tûnt fel, hogy koncerten vagy? A csajok is kiröhögték...
A Parovnak a hangosítása kritikán aluli volt, de amit õk ennek ellenére lenyomtak, az gecijó!
Most alszok kicsit, aztán fûnyírás, meg utána Remete túra...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök