Ilyet szól az egy éve sem itt dolgozó kollegina: "12 éve dolgozol itt??? Hány éves vagy? .... Nem csoda, hogy idegbeteg vagy..."
Az ám baszki, te is ilyen leszel, sőt, te nő vagy, sokkal rosszabb leszel!
Ilyet szól az egy éve sem itt dolgozó kollegina: "12 éve dolgozol itt??? Hány éves vagy? .... Nem csoda, hogy idegbeteg vagy..."
Az ám baszki, te is ilyen leszel, sőt, te nő vagy, sokkal rosszabb leszel!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Szólok:
Szeptember első hétvégéjének szombatján, azaz szeptember 6-án, nálunk odahaza, olyan jellegű bulit tartunk, ahova mindenkit szeretettel, és kajával elvárunk! Piát hozzatok! Később még irkálok emlékeztető jelleggel!!!!
Edited by bucibeka, 2014. July 31. - 21:17.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Az elozo postot. Amugy faszak a videok, bar a sotet reszeken mar konkretan semmi sem latszik.

Jó tudni, hogy az ám-mal kezdődő mondatok mást is kiakasztanak. Olyan, mintha orrtúrással kezdődne a mondat.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Vettem egy Fox Flux bukót. Tök normál a hirdető, tud irni, valaszol is időben, nem kezd am-al mondatot stb..
hát lényeg hogy kaptam egy alibazaros kinai szart..persze a fotókon nem ez votl..most ideges vagyok..
följelentés. most.
amúgy a hülyegyerek oldalon találtad? https://www.facebook...rch/?query=flux
Edited by mof, 2014. July 31. - 19:05.
Vettem egy Fox Flux bukót. Tök normál a hirdető, tud irni, valaszol is időben, nem kezd am-al mondatot stb..
hát lényeg hogy kaptam egy alibazaros kinai szart..persze a fotókon nem ez votl..most ideges vagyok..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Hát, ez olyan..olyan...olyan...megható: http://www.redbull.c...y-mansion-video
És mintha nem lenne jobb dolga ott, bringázik ![]()
"ezt az oldalsó kis baszt én most kinyitom" gondolta Stirlitz. és jéébaszki, ott a mini-usb, meg az sd. jóvan Feri, ma is tanultál valamit.
Edited by mof, 2014. July 31. - 16:13.
nemtom át tudod-e játszani wifin. kártyaolvasó működhet. amúgy vmi szabvány micro usb sztem. annyira nem vészes, hogy hadirokkantat játszak.
Köszcsy. Reggel jól meglepődtem, hogy alig tudtam lábra állni. Tegnap még hazajöttem rajta. Mostanra jobb, de sztem hétvégére kilőttem a bringázást. Viszont egy élmény volt úgy hazajönni, hogy rámsötétedett az erdőben
Még szerencse, hogy nem vagyok fosós ilyen téren, de lófaszt nem láttam.
Videjók jók lettek? Felöltöd vhova? Elküldöd a linket?
fáslizd, tartsd széken/viszonylag magasan, meg mondjuk fekete nadálytő kencével kínáld meg. videót nem tudtam megnézni, lévén nincs hozzá kábelem, más módon meg nem próbáltam. wifin látja a gép? na minnyá megnézem.
Köszcsy. Reggel jól meglepődtem, hogy alig tudtam lábra állni. Tegnap még hazajöttem rajta. Mostanra jobb, de sztem hétvégére kilőttem a bringázást. Viszont egy élmény volt úgy hazajönni, hogy rámsötétedett az erdőben
Még szerencse, hogy nem vagyok fosós ilyen téren, de lófaszt nem láttam.
Videjók jók lettek? Felöltöd vhova? Elküldöd a linket?
Hát, ez olyan..olyan...olyan...megható: http://www.redbull.c...y-mansion-video
no, nekem kurvajó volt, de Adrián sajnos kicsit odaverte magát, így gondolom ő más véleményen van:( jobbulást!
Ma még nem sajna, de pénteken mtb!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.