Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy szeretnék kijutni egy külföldi, fundango által szponzorált biciklis táborba, ami jövõ héten lesz. sajnos nincs rá keret, de 1 valaki, akinek a fényképét a legtöbben like-olják facebookon, az ingyen mehet.

Nos arra szeretnélek kérni titeket, hogy ha lehet és belefér az idõtökbe, akkor kattintsatok az alábbi linkre és nyomjatok egy LIKE-ot a fényképre. Jelenleg én vezetek, de sajnos hosszú még a verseny és nagyon szeretnék kijutni bringázni. Sajnos nekem a biciklis szezon csak augusztusban kezdõdhetett el egy korai vállsérülés miatt és most szeretném minél hosszabbra nyújtani. Eddig is rengeteg biciklistõl kaptam segítséget ebben, most tõletek is szeretnék kicsit. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!:)
Fundango Get Rollin' fényképei | Facebook

Ezt kéne likeolni. fontos lenne, hogy ha esetleg megosztod a faladon (külön köszönet), akkor írd ki, hogy ne alinket, hanem a képet LIKE:) nagyon nagyon köszönöm!!!!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
az enyémet próbálja meg ellopni .. az elsõ sarkon neagyot néz majd ha fékezni akar: )

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
üzletkötõs voltam párszor..nem az én világom..
jó volna valami fotó/videó/média vonalon maradni, szövegíró,reklám stb..

jah ez már hányadik mostanában!? azért is van a két paraszt bringa,meg a kempimp..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Mi! Ellopta a Riska bringáját?!:)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Home bicycles Project Video - Pinkbike.com

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az hagyján, hogy itt a tolvajországban lopnak, de Kanadában is elvittek egy csomó bringát...
STOLEN: Custom Rocky Mountain Slayer Slopestyle - Pinkbike.com
many bikes STOLEN in Squamish BC by marindhrider - Pinkbike.com

Ja amúgy ez a Varga Ricsi bringája:
Feltöltött kép
A telefonszáma meg: 0670 6526 114
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Mivan??? Tömeges bringalopás?? Részleteket please.....

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Nekem is!!!

Tudok egy üzletkötõs állást,ha érdekel!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ehem. Az elõbb mondta G. Jani, hogy szombaton Tititából a nyakamban (vagy hátamon) hoztam ki egy csajt és az addig csapkodott össze-vissza, amíg el nem törte a szemüvegét. Mondjuk ha jól láttam, akkor csak egy repedés, de én se lennék boldog a helyében.
Mondjuk én nem nagyon emlékszem, hogy ilyen történt volna, de hát eh :D
Meg tegnap találtam egy videót is arról az estérõl és még nem mertem megnézni :D
Ja, és szombat este volt az is, hogy megint megpróbáltak beszervezni partyfotósnak. Most épp a pecsma.hu emberei...

Nah, Varga Ricsinek meg ma reggel ellopták a bringáját...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
kéne valami meló..valaki valami ?!

kicsit eluntam ma az ingyen dolgozást, 3 mûsorba,riporterként,szerkesztõként,szövegíróként,operatrõként,adásösszeállítóként... stb..faszom..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ez a októberi nyár engem is kikészít. Még egy csütörtöki maribori körön is gondolkodtam, mert akkor még jó idõ lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
reggel 8 körül nagyon maszkos emberek nagyon szirénázva mentek nagyon sok kocsival felfelé a petõfin..
xen mivót?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Back to Villányi...
Hétvégén kellene egy kicsit hosszabbítani cserébe a szép napos október elejei nyárért. Bár majd mehetek esõben, de lexarom.
Addig tuti lesz egy panoráma, vagy Lóri, vagy valami izgalmas.

Engem semmi sem zavar - kivéve a belvárosban gyalogosok között cikázó csikánók.
Mindenki ott gyakorol, ahol akar. Aki akar, az meg köszön, aki meg nem, az nem.
A gifek sem zavarnak, bár Ádámmal nem szabad fórumot nézetni, ha Magoo gépközelben van:)!

Élvezzétek a nyarat. Píxx.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ejj ma hajnalban arra ébredtem, hogy azt mondták nekem menjek le az ajtókért, mert meghozták õket. Erre felkeltem és kezdtem kapkodva átöltözni, de még idõben kapcsoltam, hogy eh, csak álmodtam, és nem is kell lemennem...
Utána meg csoki és keksz fallal körbevettek és alig jutottam ki a garázsból, de ezt már nemcsak álmodtam :D

De a munkába jövet egész jót tudtam sprintelni lefelé.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Gondolom ilyen minden triálos. Nem értik és nem szeretik õket... : )))

Barátnõm lánya már másfél napja kórházban õrült fejfájással, hányással, hõemelkedéssel. Fingjuk sincs a köpenyeseknek, mi baja lehet, és talán ki se derül semmi, csak a tünetek (lettek) csillagászatiak : (((

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
széchenyi téren triálozgatást én sem értem...

akkor én is panaszkodok kicsit!
magoo nem lehet nyilvános helyen fórumot olvasni miattad : )
szép mufi oké, de ezek a hc gifek..

:-D

pedig direkt figyeltem, h egyik gifben se villantsanak sunát :-P tessék egy szolid ;-)

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem kell bocsánatot kérni, én nem haragszom.
Csak nekem furcsa, aki tényleg ilyen helyen gyakorol. Szólni nem fogok soha. Szerintem ezt mindenkinek magától kell kinõnie úgy 12-13 éves korában. ;)
És nem engem kell megismerni, hanem alapvetõ jólneveltséget kell mutatni. Egy biccentés, semmi több.
Nadehagyjukis.

Bazz, akartam valami fontosat írni, de közben elfelejtettem.
Fuck.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Bocs, ha ott voltál, de nem ismertelek fel, Márton. Úgy tûnt ráérõsek, akikhez végül odamentem, gondoltam én is ráérek odamenni, oszt vettem a sört koccintani. De, hát.
Amúgy meg bárhol rám lehet szólni, ha zavar amit csinálok, és emelem kalapom, majd odébbállok, no prob.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát, én úgy vagyok vele, hogy örülök nagyon, ha a helyi fiatalok jól szórakoznak a fesztiválon, de ha nem vásárolnak folyamatosan, akkor 2 dl Portugieserért nem maradok fél órát:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
9-re?! :D
Milyen elhivatottság ez?!

Jót csapattunk, így utolsó nap, holnap megint szétnyiszálják az ujjam.
Bö.

Még jó lett volna egy Panoráma elõtte, de majd a hûvös õszben megejtjük! (‹- ez de hülyén néz ki leírva... megejtjük. jtj. pfff...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D