Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Láttam, hogy nehézkesen szakadsz ki a világodból!:) Golyó akkorát és olyat kakkantott, a wallridet alatti kanyartól lejjebb, hogy iszonyat! Dusán nem érezted?:D Tök jót sétáltunk! Megtaláltuk az elveszett macskát is! Trüffel cukiban nyomattunk fagyit! Hát ott nem húzzák le a kanalat!:o
Ma nem mentem tekerni, defektem van elöl!:)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
én Atisékat láttam a megérkezõnél, de nem volt idõm megállni.. nehezen rakta össze az agyam a képet, Atis fej, meg kutya?! de semmi bicaj? Pont addigra sikerült feldolgozni és összerakni ,mire melléjük értem..
aztán a kövesen hájking maderfakkerek miatt kellett lassan menni.
elsõ fékem dísz csak, hátsó meg 160.
totem 270 fontért jessz

sho, go singlespeed, just like the I! : )

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én nem láttam senkit, de baszott jó az erdõ.
Szuadóban sütött a nap!

Valakinek felesleges kanala (közép vagy rövid) X.9-es váltóhoz? Valami odavágott a váltásomnak rendesen...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Láttunk két bringást a Dömörkapu/Tettye között.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Arkad arancipo elott pont epp sikerult megallapitanom hogy az a7 sportback eleje kibaszott jo, de a hatulja ultra stilustalan, mikoris a padon kolyokkel ulo fiatal cigo csaj te(l)jesen kidobta a bal mellet es eros szoptatasba kezdett. Nem tudom.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
csajbók réka fészbúkon..jóég...fuj...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

de ugyan ez a márka? mer akarok én én is, a tiédet pedig már tettük fel az én autómra és jó volt.

Nem ugyanaz a márka, meg nem is teljesen úgy néz ki, de ha az elv ugyanaz, akkor minden ótóra fel lehet rakni, csak ne legyen mûanyag, amire ránehezkedik...

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
égertetõ alatti pumptrack pály télleg nagyon jóóó! de azt nem lehet így elmondani, h merre van. én legalábbis nem tudom.

picsa mód +fájdult a torkom reggelre, asszem nem is m1ek ma sehova, inkább +csinálom a lyrik oilcserét.

Olyan, mint a második, vagy legalábbis kivitelezési különbség van csak köztük.

de ugyan ez a márka? mer akarok én én is, a tiédet pedig már tettük fel az én autómra és jó volt.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

A Tettyén a farkaskutyás, göndörhajú, bringáról lerángatós faszi megvan? (Gabesz, Atus: nektek tuti).
Na, vele találkoztam tegnap Patacsi-mezõn, bringával!!!! Megtért az öreg úgylátszik... :D

Jégervölgy meg lassan eléri Szellem szintjét, szóval ha ugyanazt erdõben akarjátok... :) Csak lestünk, hogy mi van ott.

Biztos focimeccsre ment kerülõvel!:D

Az merre van tényleg? Andrissal "kerestük" , de nem találtuk!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
assta

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ja, hol?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Jégervölgy meg lassan eléri Szellem szintjét, szóval ha ugyanazt erdõben akarjátok... :) Csak lestünk, hogy mi van ott.

Ott hol???

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Fújsz bele levegõt!:)

Jaajjjj! Kicsit fáj a fejem! Azt hiszem nekem egy jó darabig elég volt ebbõl az éjszakázásból! :o

Akkor iszunk nappal! :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
A Tettyén a farkaskutyás, göndörhajú, bringáról lerángatós faszi megvan? (Gabesz, Atus: nektek tuti).
Na, vele találkoztam tegnap Patacsi-mezõn, bringával!!!! Megtért az öreg úgylátszik... :D

Aktuális civil

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

Levegoosnel hogy lehet tudni ha mar itt tartunk?

Ez az mc kebap egesz jo. Olt

Fújsz bele levegõt!:)

Jaajjjj! Kicsit fáj a fejem! Azt hiszem nekem egy jó darabig elég volt ebbõl az éjszakázásból! :o

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
robogó burkolat alá vállig benyúlni, gyertyapipát vakon visszarakni zéró helyen. weird.
nehogy rövidgatyában menjek ma hegyre

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts

Itt:
Mojo Suspension Hoodoo Ltd: The UK's Only Authorised Fox Racing Shox Warranty & Service Centre

Levegoosnel hogy lehet tudni ha mar itt tartunk?

Ez az mc kebap egesz jo. Olt
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Itt:
Mojo Suspension Hoodoo Ltd: The UK's Only Authorised Fox Racing Shox Warranty & Service Centre

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Hali! Tudna valaki segíteni, hol találok a fox dhx 4.0 tagomhoz olyan súly táblázatot, ami megmondja hányas rugó kell nekem. jelenleg 2,8x500 as van benne és a súlyom 70 kg. Ez gyengének bizonyul. Köszi!