Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2011. november 18. - 12:29

na mutogassad csak azt a bébiszittert:)
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. november 18. - 12:26

asszem bebároztam 
inkább fekszek
jajjmilyenképekvannak

inkább fekszek
jajjmilyenképekvannak

Írta 2011. november 18. - 11:13

na tesógép .)
ez a bandázsolás nem is egyszerû dolog..de ltt szép oldszkúl narancssárga már csak ezzel a kék vázzal kéne valamit kezdenem mert nem túl szép..
csoki nekem kutyával csajjal játszhat, vagy ricsike vanilláját vállaljam be?!
kurva szép a mecsek voltam reggel kutyával..
Attus ha jönnétek, Marci Gabesz akkor szombaton nyomhatnánk egy zsongorkõs tecás kutyást..akár még süthetünk is ..hmmhmh??
telón nem vagyok ,nem jó a hangszórója..:/ megint..
délutánig nem merek kimozdulni mert erõspistást ettem, de hülye fejjel egy fél littyó kakaót ráittam..most várom újsággal hogy mi lesz
ez a bandázsolás nem is egyszerû dolog..de ltt szép oldszkúl narancssárga már csak ezzel a kék vázzal kéne valamit kezdenem mert nem túl szép..
csoki nekem kutyával csajjal játszhat, vagy ricsike vanilláját vállaljam be?!
kurva szép a mecsek voltam reggel kutyával..
Attus ha jönnétek, Marci Gabesz akkor szombaton nyomhatnánk egy zsongorkõs tecás kutyást..akár még süthetünk is ..hmmhmh??
telón nem vagyok ,nem jó a hangszórója..:/ megint..
délutánig nem merek kimozdulni mert erõspistást ettem, de hülye fejjel egy fél littyó kakaót ráittam..most várom újsággal hogy mi lesz

Írta 2011. november 18. - 08:37

Nice!
Laposabb fejcsõ szöge van, mint a socomnak...
Én valahogy mennék ma valamit.
Laposabb fejcsõ szöge van, mint a socomnak...

Én valahogy mennék ma valamit.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. november 17. - 22:47

váltó se nem lesz rajta! de a többi igen : )
hátra 185 , elõre 203 holnap,
hayes egyelõre, de fék prject in prgoress
hátra 185 , elõre 203 holnap,
hayes egyelõre, de fék prject in prgoress
Írta 2011. november 17. - 22:29

Szevasztok!
Vasárnap délelõtt lesz nálunk egy kis verseny, úgyhogy dobjátok össze a félkész bringákat, szerezzetek felsõcsõpótlót, vegyetek fel meleg ruhát és gyertek!!
VASÁRNAP CSOKIKUPA
Idõmérõ: 10:00-tól.
Pálya: Komló, Újtelep
Nevezés: 9:00tól
Nevezési díj: 1db csoki
BUKÓSISAK HASZNÁLATA KÖTELEZÕ!!!
Aki 2004 tájékán indult az újtelepi DH-n az tudja mire számítson. Kb 90%-ban azon a nyomon fogunk menni. Semmi extra, csak néhány csikicsuki, kisebb ugrók, egy letörés (simán vállalható, de kerülhetõ is) és egy gyökeres szakasz.
A rendezõ srácok még kicsit kezdõk, ám annál lelkesebbek. Chickennel megpróbáljuk gatyába rázni õket, hogy ne kelljen sokat fagyoskodni és minden flottul pörögjön. Szóval gyertek el, jó lesz!
Vasárnap délelõtt lesz nálunk egy kis verseny, úgyhogy dobjátok össze a félkész bringákat, szerezzetek felsõcsõpótlót, vegyetek fel meleg ruhát és gyertek!!
VASÁRNAP CSOKIKUPA
Idõmérõ: 10:00-tól.
Pálya: Komló, Újtelep
Nevezés: 9:00tól
Nevezési díj: 1db csoki
BUKÓSISAK HASZNÁLATA KÖTELEZÕ!!!
Aki 2004 tájékán indult az újtelepi DH-n az tudja mire számítson. Kb 90%-ban azon a nyomon fogunk menni. Semmi extra, csak néhány csikicsuki, kisebb ugrók, egy letörés (simán vállalható, de kerülhetõ is) és egy gyökeres szakasz.
A rendezõ srácok még kicsit kezdõk, ám annál lelkesebbek. Chickennel megpróbáljuk gatyába rázni õket, hogy ne kelljen sokat fagyoskodni és minden flottul pörögjön. Szóval gyertek el, jó lesz!
Írta 2011. november 17. - 22:29

Huhhúúú, hát durva lesz!
Semmi baj Dus! Bazmeg!
Én nem megyek sehova ilyen hidegben, esetleg kutyázni!

Semmi baj Dus! Bazmeg!

Én nem megyek sehova ilyen hidegben, esetleg kutyázni!
Írta 2011. november 17. - 21:18

Csao srácok!
Van valakinek eladó 185-ös Elsõ adaptere? pm-to-pm
Esetleg tárcsa is hozzá?
Van valakinek eladó 185-ös Elsõ adaptere? pm-to-pm
Esetleg tárcsa is hozzá?

Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:
Írta 2011. november 17. - 21:16

Jó lenne szellemezni, idén alig jutottam el párszor, de úgy vagyok vele, hogy ugrálni nem jó hidegben.
Márpedig hétvégére fos idõt mond.
Csapadék nem lesz, de köd, meg hideg, az igen.
És nem megy annyira ez a repkedés, hogy ne hibázzak, ha meg hibázok és le vagyok merevedve, akkor szopás.
Olyankor inkább tekercs.
Megállás nélkül, akkor nincs megfázás, és ha egyszer bemelegszel, úgy is maradsz.
De még aktualizáljuk, mert ettõl függetlenül jó lenne ugrálni!
Dus, képet!!!
Jó az félkész állapotban is.
Márpedig hétvégére fos idõt mond.
Csapadék nem lesz, de köd, meg hideg, az igen.
És nem megy annyira ez a repkedés, hogy ne hibázzak, ha meg hibázok és le vagyok merevedve, akkor szopás.
Olyankor inkább tekercs.
Megállás nélkül, akkor nincs megfázás, és ha egyszer bemelegszel, úgy is maradsz.
De még aktualizáljuk, mert ettõl függetlenül jó lenne ugrálni!

Dus, képet!!!
Jó az félkész állapotban is.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. november 17. - 20:48

engem nem izgat ha a váz kopik...nem országúti ez. csak sehogy nem bírom feltenni, úgyhogy kénytele leszek venni
Írta 2011. november 17. - 20:39

A felsõcsõpótló amúgy is jobb ám, mert nem a vázat aggatod a tartóra, ezért az nem kopik!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2011. november 17. - 19:52

vettem végre bringatartót. egy nyamvadt felsõcsõpótlót még kell vennem hozzá, mer így bazmeg 1általán nem bírom felrakni.
kár, h nem elõbb mondtad. mer akkor beújítottam volna egyet és ma nem kellett volna hazajönnöm fosni.
Jó Reggelt!
Menstruáció tampon, betét és vegyszerek nélkül - intimtölcsérrel | bama.hu BAMA
kár, h nem elõbb mondtad. mer akkor beújítottam volna egyet és ma nem kellett volna hazajönnöm fosni.
Írta 2011. november 17. - 19:22

Írta 2011. november 17. - 19:11

Írta 2011. november 17. - 18:54

Írta 2011. november 17. - 18:48

azabbaj hogy nekem is csak pár olyan dolog kéne ami már nem is kell, de nem volt 20 fontnyi az egész.. (megvettem fitboysban - Csaszinál)
Attis, láttam kerestél,, nem aktuál már, van minden köszi
valamint szeretném elmondani hogy ismét van kerékpárom.
hétvégén ride n roll
Attis, láttam kerestél,, nem aktuál már, van minden köszi
valamint szeretném elmondani hogy ismét van kerékpárom.
hétvégén ride n roll
Írta 2011. november 17. - 16:40

Holnap szabin leszek, és ha nagyon nem bározódok ma nagyon be, akkor asszem elmegyek valamerre õszt fotózni... Persze ebben a szmogban sok kedvem nincs felfelé tekerni, de inkább fel, mint a városban össze-vissza.
Írta 2011. november 17. - 12:37

óvjon az ég az untakozó mérnököktõl/informatikusoktól/brit tudósoktól 
Dus,nekem kõ szelep..
jah Evicséknél 8tól szombat tejfakasztó party...

Dus,nekem kõ szelep..
jah Evicséknél 8tól szombat tejfakasztó party...
Írta 2011. november 17. - 12:32

Hmmm, számolgattam.
Most jóval drágább a dízel, mint a sör. Vajon mennyibõl lehetne sörrel közlekedni? Mármint pl. bringával, és csak annyi sört vedelni közben ami az elégetett kalóriák fedezésére szolgálna...
Szóval. Elvileg (a Sports Tracker szerint) ~60kcal égetek el bringázás közben. A jobb fajta sör kalóriatartalma 40 kcal/dl.
Egy liter sörrel elvileg 6.6km tudok ezek szerint megtenni, és 15liter fogyna 100-on. Ha drágán venném ezt a sört, mondjuk 200-ért fél litert, akkor egy kilométer 60Ft-ba kerülne.
Egy ~7 litert fogyasztó autóval a jelenlegi árak mellett ~30Ft egy kilométer.
Szóval 100Ft-os sörrel lennék nagyjából ugyanott. Hmmm....
Most jóval drágább a dízel, mint a sör. Vajon mennyibõl lehetne sörrel közlekedni? Mármint pl. bringával, és csak annyi sört vedelni közben ami az elégetett kalóriák fedezésére szolgálna...
Szóval. Elvileg (a Sports Tracker szerint) ~60kcal égetek el bringázás közben. A jobb fajta sör kalóriatartalma 40 kcal/dl.
Egy liter sörrel elvileg 6.6km tudok ezek szerint megtenni, és 15liter fogyna 100-on. Ha drágán venném ezt a sört, mondjuk 200-ért fél litert, akkor egy kilométer 60Ft-ba kerülne.
Egy ~7 litert fogyasztó autóval a jelenlegi árak mellett ~30Ft egy kilométer.
Szóval 100Ft-os sörrel lennék nagyjából ugyanott. Hmmm....
Írta 2011. november 17. - 12:05

Jajj, ennek a kocsinak a látványától kedvem lett valami autós játékkal játszani napokig: Totalcar - Magazin - Megjött a középmotoros Corvette
Holnap szabira kéne menni.
Holnap szabira kéne menni.