Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
a nagy kérdés az...WILL IT BLEND?
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Voltunk csajommal intim shopban, a kereskedõk háza alsó szintjén. Egyikünk sem volt még. Az eladó nagyon közlékeny volt, azon felül, hogy mondtuk, csak nézelõdünk, még simán szóba elegyedett velünk. Csajomnak bemutatott egy amolyan dupla cipõkanál szerû dolgot, ami úgy szétizgat, hogy mindenhol szétkúr és ráadásul a faszit is; nekem meg a végül megvásárolt péniszgyûrûrõl tartott kiselõadást : DDD

Feltöltött kép

:D:D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Voltunk csajommal intim shopban, a kereskedõk háza alsó szintjén. Egyikünk sem volt még. Az eladó nagyon közlékeny volt, azon felül, hogy mondtuk, csak nézelõdünk, még simán szóba elegyedett velünk. Csajomnak bemutatott egy amolyan dupla cipõkanál szerû dolgot, ami úgy szétizgat, hogy mindenhol szétkúr és ráadásul a faszit is; nekem meg a végül megvásárolt péniszgyûrûrõl tartott kiselõadást : DDD

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
az én autóm bõ 1 hét állás után is elég nehezen indult el...

mindig is utáltam, de nem is nagyon tudtam nappal aludni. azt ma kaja után ledöglöttem a tv elé és vhogy bealudtam. de olyan szarul ébredtem, fejem fáj, meg kb álmosabb vagyok mint elõtte. mindig ez van a köcsög nappal alvással. faszom.

http://totalcar.hu/m..._parkolasi_dij/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hallanád az én autómat. Már be se merem indítani olyan hangja van sebességben ;)

Fõnököm beszólt, hogy a kemények mindkét este elmennek Kiscsillagra. Mert ugye õ elmegy. Hát ezt ennyiben nem hagyhatom :D

Az Kodály-Alkotmány körforgalomban megint megindult a bringa hátulja. De most szerencsére visszafogtam kicsit a tekerést, és ellenkormányoztam, és jó lett ;)

Vettem egy hátsó csülköt, holnap majd jól elszórakozok vele. Jénai edényben sütögetem/párolom majd pár órát sörrel locsolgatva :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
A LittleSaltynak köszi az ismételt gyors rendelkezésreállást, bár kiderült, hogy "csak" az akksi volt lemerülve. Pedig olyan hangja volt az önindítónak, mint ami halálán van és az utolsó utániakat rúgja. :)

Nembaj, majd veszek újat, mint a Márió. ;) :D

Ez a borravalós téma egyébként komoly?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, jó volt reggel a napsütés, de már nem...

Azon gondolkozom, hogy holnap csülköt süssek, vagy pörköltet fõzzek?
Bringázni úgyse lehet majd...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az fasza! ;)
Csak a lendületre kell nagyon vigyázni!
Ha az megmarad, akkor átmész mindenen...

Ma van utoljára decemberi tavasz.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!
Hello napsütés!

Szép cicanaci Marci és jó a soundtrack!
Egyáltalán nem adja vissza... Olyan, mintha sima XC lenne, pedig nem olyan eccerû...

És ügyesen megvalósítottam legutóbb a tõled látott kreatív sziklakerülést;)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

julius 1 tol illegal lesz a BORRAVALO ELFOGADASA

Feltöltött kép

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Panoráma mozgókép formában.
11 perc környékétõl nagyon dúrva, ahogy Csúzli nyomja a végén a gyors részt! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=XxUbDjYuK0Q&feature=youtu.be

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Na! Nekik is mindenük megvan!:D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hát ki tudja már hol vannak a határok .. néha a fajfentartás ellentmond az ideáknak.. néha meg túlidealizáljuk amit nem kéne..
blurred
ja southparkban jó az a rész,, amikor kimondja hogy we kill animals so we can save them vagymi és kiül a kérdõjel a homlokára: )
ezt meg jó visszanézni párszor:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
ha pedig nem néz rád, csak van, akkor is ki kell lõni, mert ha túlszaporodik, föléli az életterét és kipusztul fajilag..

koleszban nem lakik ellenõr.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
South Parkból megtanultam, hogy ha támad, akkor le kell lõni. De ha rádnéz, akkor támadni akar...

Ma 3x áztam meg 4 útból. Most nincs kedvem kimozdulni, pedig tervben volt egy kis Nappali, meg Kanta, de elég lesz nekem a hétvége ismét...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Megölni nem jó.
Megenni viszont igen!

Én nem leszek itthon, de erre menjetek! ;)
https://www.facebook...16725678444238/

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
dus ráéreztél..épp errõl vitázunk most..már ott tartunk hogy se tojás se hal semmit ne...bár én ezekben szeretnék hinni de ez nem egy olyan világ azt hiszem ahol az ideák elé le lehetne borulni..:(

tulajdonképpen egészen ártatlanul induló esték alakulnak úgy, hogy gyakorlatilag tényleg nem tudom, hol lakom, taknyom-nyálam egybefolyik és korlátokba kapaszkodva közlekedem faltól falig a városban, és rájöttem, hogy mivel igazából semmi nem indokolja, és senki nem tuszkol lefele engem, én vagyok az aki lenn akar lenni, ott lenn a legmélyén, fetrengeni a majdnem tudattalan hús gátlástalan gusztustalanságában, ártani magamnak, másoknak, mert én ilyen kibaszott mini-Nicholas Cage vagyok a Las Vegas, végállomásban, és lehet, hogy az ördögtõl védve vagyok, mert talán tényleg hat a rá a C-vitamin, de önmagamtól a 32 év alatt soha nem védett meg semmi és senki, mert talán ez az én egyetlen feladatom lenne az életben, hogy sínre rakjam magam, valamilyen jóféle vágányra és kurvára ott is tartsam magam most már tényleg...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Hogy en is rakjak hozza, julius 1 tol illegal lesz a BORRAVALO ELFOGADASA.
Mar latom hogy a tetves kis senkihazi kissebsegi komplexusos elkenorok hangosan mondjaj 980 ra hogy "kosziiii " aztan mikor elrakod a huszast, elorantjak a funkciojukat
Nevetseges..
-
Megolni egy szarvast az jo?
En inkabb neznem ahogy el

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
attól tartok hogy kis országunk vezetõi is ilyen hasonló frusztrációikat élik ki rajtunk, hogy õket is ignoréra rakták egész életükben, a faszuk sem áll fel ,az asszony is lelépet, a gyerekük is szégyenli õket..hát itt jön ki..

holnap drukkolni délelõtt, kiderül hogy rendészkedhetek-e (ujjak keresztbe)

Duga jön holnap lakást nézni .)

nap egyetlen fénypontja, hogy unokatesómék lõttek szarvast és mindjárt kész a vörösboros szarvaspöri .)

jah és tagot is megcsinálja sala, szóval remélem lassan kerékpárra ülhetek..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra