Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
nem tudok olyan progit, de a sportstracker nagyon király...
mit csinálnak az iphone-al? te is meg tudtad volna csinálni, mer egyszerû belülrõl, minden meg van számozva....

új thing nem érdekel....centipede se ;) A Sitter viszont bemutató alapján jó lehet
http://www.youtube.com/watch?v=F7DQcJLiAYA

attus elfelejtettem menni!!!!!!

Posted Image
Sei, soku Si.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
nekem olyanok kellenének,ami nem a telóra feltelepítõs hanem utólag itthonró beirogatni hogy merre voltam..

metálbrós kemény .)

szervíz két hete ül az ájfonon..lassan ott vagyok hogy veszek egy ilyen huavej vagy mi a rákot a vodánál 20e ért..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Ezt még nem láttam,a Pinkbike szerint idén történt:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Beragadtagáááááz! :D

http://www.youtube.com/watch?v=LPn_uGUgsig&feature=player_embedded#!

És ha már autós téma:

Posted Image

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

milyen webes alapú cuccal lehet berajzolni hogy merre voltam? volt nike+ om régen,de sehogy nem jut eszembe az accaunt.

Sports Tracker
Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports

elõbbit használom, kurva jó. Sports Tracker

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
A The Thing prequel engem is érdekel.
Az elsõ százlábús még nem annyira kiforrott, de a második már nekem is le van töltve és én is belenéztem, fasza lesz. Az elsõben azért a kertes hozd-ide-az-újságot jelenet, amit az elsõ ass2mouth defekálás követ és Dr. Heiter "FEED HER!" kiabálása, az valami kibaszott vicces. (már elnézést)
Meg ma fejeztem be Trier mindkét Riget-jét - nahát azokon is majd beszartam a röhögéstõl, pedig egy Trier film sem mókás, de ez az.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj, ezt az Emberi százlábús filmet lehet nem kellett volna megnéznem. Ez nagyon BETEG! Durvább, mint akármelyik Fûrész...
És van második rész is ;)
Belenéztem. HÚBAZMEG, ez gecidurva :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fuh ez az új The Thing se gyenge :D
Persze hasonlít a 82es Carpenter féléhez, de van benne annyi plusz, hogy mûködik. Ráadásul ez annak "elõzményeit" mondja el, szóval nem is annyira másolás...

Bakker most nézem a szombati képeket, és egy csomó készült rólam meg valami nõrõl, de rá nem is emlékszem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Eeeeezt hogyan??? o.O

http://www.youtube.com/watch?v=TaNBuqSuNqk&feature=player_embedded

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

És vettem friss biotejet, ami mai fejés és nem ment át mindenféle ipartelepeken a fura gépeikkel, hogy tej ízû lötty legyen belõle, hanem olyan fasza, hogy el sem hiszem.
Valami nagyon durva retek lehet, amit "tej"-ként vesz mindenki a tecsó/spár/... fosokban.

Vásárhelyen minden évben van egy Állattenyésztési napok nevû össznépi, nemzetközi kiállítás. van egy automata, ahol ha megnyomsz egy gombot, ingyen kapsz egy pohár tejet, miközben a fejed fölött hangszóró nyomatja: múúú :D
és ez annyira bio, hogyha véletlen leesik a fejõgép és beszippant egy adag kaksit, az is szépen végig szalad egész az automatáig:)
de legalább tõgymeleg.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én most végeztem a melóval, de életemben nem örültem még ennyire, hogy ilyen késõig kellett nyomnom...
Mert tettem érte, hogy elhúzódjon! :D
Inkább nem is mondok semmit. :P
FuckYeah!!!

És vettem friss biotejet, ami mai fejés és nem ment át mindenféle ipartelepeken a fura gépeikkel, hogy tej ízû lötty legyen belõle, hanem olyan fasza, hogy el sem hiszem.
Valami nagyon durva retek lehet, amit "tej"-ként vesz mindenki a tecsó/spár/... fosokban.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nah akkor Villány off jan3ig, akkor gyors leltár, és máris szabi január 8-ig! Hálihálidéééj!

El is kellene húzni egy picit valahová Dajcstamásországból... Legalább a balatoni berekbe...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
pff szép kör lehetett..mecsek nekem elég volt..párszor elindultam vissza csúszva pl a fenyvessoron..erõs volt..

még mindig nem tudok túllépni a munkaidõben lécen és bordon közlekedõktõl..

most irt egy ismerõs hogy tud 4es ájfont 60ba..mondom most indulok meg ne mozduljon! aztán itt álok már kabátba,erre szol hogy elgépelte 3as..faszom..

annyira jóó érzés szûzhóba trappolni..puszedli is kurváraélvezte..mint a nyestek ugy mozog benne, most telezabálta magát megivott két tál vizet,azóta horkol mint a retek.)

holnap meg veszek egy szánkót asszem..

meg ideje lenne éjcakai kutyás havas túra,no?

milyen webes alapú cuccal lehet berajzolni hogy merre voltam? volt nike+ om régen,de sehogy nem jut eszembe az accaunt.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Gigei sztráda, hehhh. Eskü hiányozna ez a Böhönye-Nagybajom-Gige bermudaháromszög a kivilágítatlan motorosokkal, meg az útmenti csillogószemû állatkerttel, ha egyszer véletlenségbõl beköszönne ide európa jó utakkal.

Aktuális civil

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Nagykanizsára se menjetek ilyen idõbe!!:confused:
Még oda felé napsütésben 11 kor,de 5 után vissza,-12 fok!!!
Full lefagyva minden és a Gigei sztrádán még köd,látótávolság semmi!!:mad:
Böhönyénél két nagy szarvas csapatba futottam bele,a hím akkora volt aggancsostul mint az autóm!!
Patosfánál meg a vaddisznó család csörtetett át elõttem,ezek csak az ablakomig értek!!;)
Ennyit a havas esti tájról és az állatvilágról!:D
Lassan végre jön a pi:Dhenés...

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
szép narancssárga, felujitott stb..

felháborító volt veletek a sípályán találkozni...szégenytelen brigád..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Olyankor mennek a pályák közötti felvonók is, nem csak a nagy. Az oldalukon nincs fenn?
Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
eközben mariborban:
Posted Image
még idén megyek egyet hóban, léccel. mennyi lehet a napidíj? ua mint bikepark?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ezt nem hiszem el. Az egyik fõnökömnek épp el kellett ugrania az anyjáért az állomásra, a hentesnél meg elfogyott a csülök. Szóval maradt a két bitang nagy pulykacomb. Ami szintén fasza lesz asszem ;)

Olvad minden, és potyog a tetõrõl a cucc. Elég durván.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tejóég, az elõttem levõket tök sok ideig faggatják, vagymi???
Komolyan legalább fél órát vannak bent. Mi van már? Be fog zárni a hentes amire végzek :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök