mit csinálnak az iphone-al? te is meg tudtad volna csinálni, mer egyszerû belülrõl, minden meg van számozva....
új thing nem érdekel....centipede se

http://www.youtube.com/watch?v=F7DQcJLiAYA
attus elfelejtettem menni!!!!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
milyen webes alapú cuccal lehet berajzolni hogy merre voltam? volt nike+ om régen,de sehogy nem jut eszembe az accaunt.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Vásárhelyen minden évben van egy Állattenyésztési napok nevû össznépi, nemzetközi kiállítás. van egy automata, ahol ha megnyomsz egy gombot, ingyen kapsz egy pohár tejet, miközben a fejed fölött hangszóró nyomatja: múúú
És vettem friss biotejet, ami mai fejés és nem ment át mindenféle ipartelepeken a fura gépeikkel, hogy tej ízû lötty legyen belõle, hanem olyan fasza, hogy el sem hiszem.
Valami nagyon durva retek lehet, amit "tej"-ként vesz mindenki a tecsó/spár/... fosokban.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Aktuális civil
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: