Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Én is benne lennék a dologban.

A vélemény meg vélemény, nem beszólás, ítélkezés, pláne nem felelõsségre vonás, mer' ahhoz nincs semmilyen alapom...én vagyok itt a legkisebb kutya, meg még nõnöm kell...

De nem szeretem, ha megpróbálnak megvezetni...és mások sem...(cikk íróját seggbe rúgni)

Beszéljünk!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Rendben!

Azért fenntartom magamnak, hogy ha még sötét is vagyok az atomfizikához, akkor is ide írhassam, ha véleményem van róla! Köszönöm!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

gyulaics

gyulaics

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Beszéljetek a Pántya Gáborral, és elmond nektek mindent hogy kicsit felvilágosodjatok, és ne írjatok olyanról amirõl fogalmatok sincs, hogy ez mekkora pozitívum lesz még nektek is.

Mert sajnos tényleg nem vagytok naprakészen informálódva.

Ahogy Pécsen leszek, szeretnék veletek leülni egy beszélgetésre: Pányta, Soósi,Ákos,Xenium, Zsolti, Marci stb.....addig is értesüljetek a Pántyától

Köszi

Gyulai Csabi

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Most nehogy az legyen az alapfelállás, hogy nem írhatunk ide véleményt valamirõl, mert azt valaki támadásnak veszi, mert megroggyanok baszki...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
én meg vetetm egy HH kabátot meg két aláöltözõst..durván elég ilyen hidegben is minden féle pulcsi nélkül...durva..nem gondoltam volna hogy ennyit ér a "teknikai ruházat"
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mivel tegnap bebasztam, csak most olvastam el az irományokat. így már én is úgy vagyok vele, h amit gondolok, azt leírták mások.

csak annyit, h én azt nem értem, ti TPC-sek miért vagytok meglepve a reakciókon...

én mindig is összetartó társaságnak tartottam a bringásokat, függetlenül attól, h oútisról vagy montisról van szó. jó lenne, ha ez megmaradna.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Van véleményem, de javarészt mások már leírták,
valamint egy újabb vélemény egy újabb támadásnak tûnne, úgyhogy fölösleges is...
Sajnos.

De ez a Kis Pistát leszarom, csak a saját bicikliseinknek akarok pályát dolog ez meredek.

Videók jók! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Frontflip+ barspin? azta picsa :o

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Ugye, hogy so stoked leszel tõle???

http://vimeo.com/35545481
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem értem, most ki támad kit? Észrevételek vannak, voltak és lesznek is.

Továbbra sem értem ezt a "harciasságot" és a "fikázást" sem. Nem lehet kommunikálni? Nem lehet észrevételem?
Lesz továbbra is. Ha ezt fikázásként élitek meg, azzal nem tudok mit kezdeni. Ha személyesen mondom el, akkor is fikázás lesz.

Eddig is csak reagáltam valamire, és eddig sem írtam öncélúan, ártó szándékkal véleményt sem semmilyen fórumon.
És én továbbra is becenevemen írok ide, de még mindig nem tudom, hogy az Oldboy ki.

Ez az ügy továbbra sem pár versenyzõ ügye, hanem sok emberé. Olyanoké is, akiket nem is ismerünk... Itt tanulnak, ritkán járnak fel, de vannak, még ha nincs is csapatsapkájuk, vagy versenyzõi múltjuk és ambíciójuk...

Ákosnak egy pont. PG-nek is a zárszóért, ill. a 10. pontért.
Ha még mindig nem egyértelmû, hogy mit szeretnénk, akkor késõbb sem lesz az. Rossz az indulás és a kiindulás... nem túl európai.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Kedves Oldboy!!(Nagy Sanyi)!!

Meg a többiek!!!

1:Örülnék ,ha nem minden fasz dolog mellett az én nevemet szerepeltetnétek!!Mivel nálunk mindenkinek lehetnek önnálló gondolatai!!!
2:Közösen voltunk bent!
3:Nem részünkrõl szakadt ez meg,bármit is mondanak a ti felsõbb vezetõ barátaitok!
4:Jogszabályi háttér miatt,mivel nincs erre semmi Magyarországon!
5:Még mindig azért mereszthettük a seggünket a természetvédelmi területen,bringa pályákon,mert a"mókus örs"képviselte ezt!!MINDENKI ÉRDEKÉT!!
6:Önös érdekek soha nem voltak és nem is lesznek!!
7:Bennünket mindig az érdekelt,hogy MINDENKI bringázhasson legálisan!!
8:Én szerintem elmentem,meghallgattalak benneteket,jónak tartottam!!Csak a kommunikáció maradt el!
9:Én meghívtalak téged is Sándor,hogy gyere el egy közös megbeszélésre,és mond el a dolgaitokat!!De ez nem a részemrõl maradt el!!
10:Nem féltek senkitõl semmi dicsõséget,nyomassa mindenki,DE A KÖZÖS BRINGÁS JÖVÕ FONTOS!!Nem önös érdekek!!

Ennyit a kakaskodásról!!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Oldboy

Oldboy

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
4/2009.(IV.10.) KvVM rendelet
Benne van a megoldás is.

A témához visszatérve, több riportban is benne, van hogy reméljük más egyesületek is csatlakoznak (és csatlakoztak is) a kezdeményezéshez. Aki meg normális, kérdez, az kap infót és dönthet.
...aztán akár fikázhat is.
(Ez így mûködik minden normális emberi kapcsolatban is.)

Most akkor ki húz merre?

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

kussoljál!!!!!! Fel se vagy nõve!!!!

meg amúgyis....:D de btw jó a videó amit linkeltél...

Ugye, hogy so stoked leszel tõle???

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

mondtam, hogy én csak ugatok!!!!

Mer' hülye vagyok meg még eszem sincs...

kussoljál!!!!!! Fel se vagy nõve!!!!

meg amúgyis....:D de btw jó a videó amit linkeltél...

vénembernek meg fáj a kritika....na kérem van ilyen...
Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Miért történt meg az tavaly, hogy többszöri egyeztetés után nem jelentetek meg a hivatalos szervek (BIOKOM, DDNP, KÖFE) által felajánlott nyomvonal egyeztetéseken?

Miért kérdezem ezt?

- Mert azzal, hogy ezt megléptétek leírtátok magatokat (Pántya) az összes illetékes szerv elõtt. Mondjuk ki, volt lehetõség, de egyszerûen tettetek rá.
- Mert azzal hogy a hegyikerékpáros társadalom felkent képviselõiként jelentetek meg - és megtörtént ami megtörtént -, az egész társadalmat írtátok le, nem csak magatokat.

Ezen a megbeszélésen a TPC SE is jelen volt.
Emlékeim szerint a zárszó az volt, hogy a BIOKOM nem zárkózik el, viszont a Környezetvédelmi hatóságtól függ és jogszabályt nem tud a helyzet megoldásához. Felajánlottak egy pályabejárási lehetõséget, ez valóban elmaradt, a megbeszélés résztvevõitõl (Katonabogarak és TPC SE)ez hiba volt. Jogszabályi háttérért kutakodtam, több magyar egyesületet, sõt külföldit is felkutattunk, megoldást azonban nem találtunk.

Egyébként én ennél kevésbé harcias már nem nagyon tudok lenni. :)

Aktuális civil

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Mondtam, hogy én csak ugatok!!!!

Mer' hülye vagyok meg még eszem sincs...

Oldboy

Oldboy

vendég

• fórumtag
  • 10 posts

Ezt csak a sokember(társadalom) érheti el, 10 versenyzõ nem elég hozzá... A versenyzés arra lenne jó, hogy lássák, hogy van értelme a kölködnek bringát venni, mert milyen faja dolog is aszáguldozás, mer' a versenyzés a kirakat, de a széleskörû támogatás nélkül a versenyzõ mehet a sunyiba, mer' nem kíváncsi rá senki! Ahogy jelenleg is történik...

Ameddig mindenkit leszarunk, gyalogost-kisbringást-civilt, addig nem fog a verseny sem érdekelni senkit...

Ígéretekkel meg kitörölhetjük!

Persze én csak ugatok!

Kedves Bucibéka! (és többiek)

Igazából jól látod a dolog egyik lényegét, azonban hiányzik pár "apró" részlet Gáborék kommunikációjából, ami azért sok mindent más megvilágításba helyez.
Kihasználva az alkalmat, feltennék akkor itt egy kérdést a harcias Katonabogaraknak.

Miért történt meg az tavaly, hogy többszöri egyeztetés után nem jelentetek meg a hivatalos szervek (BIOKOM, DDNP, KÖFE) által felajánlott nyomvonal egyeztetéseken?

Miért kérdezem ezt?

- Mert azzal, hogy ezt megléptétek leírtátok magatokat (Pántya) az összes illetékes szerv elõtt. Mondjuk ki, volt lehetõség, de egyszerûen tettetek rá.
- Mert azzal hogy a hegyikerékpáros társadalom felkent képviselõiként jelentetek meg - és megtörtént ami megtörtént -, az egész társadalmat írtátok le, nem csak magatokat.

Akkor most lehet elgondolkozni, és felelõsségre vonogatni....

Nem akartam ezt leírni, de az emberi butaság, és a kommunikáció hiánya az már idegesít. Aki nem tud valamit, annak legyen akkora az arca szemtõl szembe is, hogy odaáll és kérdez! Nem pedig direktbe jópofa, az ember háta mögött meg fikáz.
...és hogy összeálljon ez az egész, pont azért nem is vagytok teljes mélységben bevonva, mert ez az emberi jellemvonás, nem viszi elõre az ügyet.

Mellesleg a TPC dolgaihoz valóban nem sok köze van külsõsnek, az hogy egy mellékszál pedig esetleg törvényi módosítást is eredményez, az mindenkinek jó.

NEKTEK is!

Az újságcikk, meg a TV, index, stb. pedig egy részei a folyamatnak, ami elég sokáig tart, és valóban már most több energia lett belefektetve,mint amit a kritikusok valaha is tettek az ügy érdekében. Persze ha jól emlékszem anno, senki nem kritizálta nyilvánosan azt amit csináltatok, de ez a saját szegénységi bizonyítványa minden egyes embernek.

Fel kéne már nõni....

Szép napot!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hát azt azért remélem hogy nem egyesület tagság feltétellel lehet majd kijelölt páylán menni, mert azt én sem támogatnám.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

a TPC SE, nem a Kiss Pista nevében intézkedik a legális kerékpározással kapcsolatban, hanem csak azon, hogy aki TPC-s tag, az használhasson legálisan két kijelölt nyomvonalat. Mert abszolut nem érdekem hogy Kiss Pista vagy Pántya Gábor, legálisan bringázik e.

De igaziból ezt sem érzem köteleségemnek. Nem tudom mit vettetek ekkora támadásnak részünkrõl,

Ide is bemásolom, mert nem tudom ki FaceBookozik és ki nem. TopCycles üzenõfaán jött elõ egy hasonló érv, melyre ezt az észrevételt tettem:

"Igen, a Top Cycles egy profinak épülõ csapat, elhivatott emberekkel. Ez nagyon jó, mindenkinek tetszik és jó látni ezt a fejlõdést. Van aztán egy projekt tervezet, melyet - ha megvalósul - a Top Cycles fog valószínû vinni, ezt sem szeretné senki elvitatni. Azonban ide olyan út vezet, amely során minden bringást érintõ döntések fognak születni (jók, vagy kevésbé jók) és ez az a pont, amely a feszültségeket szüli: amit mondok az az, hogy ezen a ponton nem feltétlenül célravezetõ a saját magának intézés."

Hozzátenném sokadszor, hogy nem támadásnak vesszük. Hanem széthúzásnak. Nálam a széthúzás definiciója pl.: olyan döntésekbe, mely sok embert érint, egy kis csoport érdekeit veszem figyelembe a többiek kizárásával.
Összefogás ezzel szemben az, ha egy közös célért több csoport összefog (legyen az Mókus örs, egy család, egy haveri társaság, egy egyesület, egy sportcsapat), úgy, hogy mindegyik önállósága megmarad, így továbbra is tudja nézni saját érdekeit is.
Összeolvadás az, amikor az önállóság elveszik, így saját érdekekrõl sem lehet már beszélni.
Észrevétel pedig az, ha szóvá teszem, hogy véleménem szerint az irány nem jó mivel úgy számolok, hogy rosszul is jöhetek ki egy helyzetbõl.

Mindezt azért részleteztem, mert továbbra sem szeretnék félreértéseket (ez eredhet nem tisztázott szavakból is), az érdekem a helyzet megoldása.

Aktuális civil

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Ok!

együk meg a politikusokat