Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. április 03. - 14:39

Finding Flow - Full Length Video - Pinkbike.com
akkor csak jó valamire az a telefonos gyépées:)
Atus! a héten jó lenne neked valamikor egy esti/délutáni szerelés? szünetem van, így nekem teljesen szabad a hét.
akkor csak jó valamire az a telefonos gyépées:)
Atus! a héten jó lenne neked valamikor egy esti/délutáni szerelés? szünetem van, így nekem teljesen szabad a hét.
Írta 2012. április 03. - 14:27

Írta 2012. április 03. - 14:25

Nah. Összehasonlítottam Dani, mof, meg az én mérésemet egy szakaszon. Én ugye a Lapis-Orfût mértem le. Nálam az 10km. Daninál szintúgy, és mof-nál is. Sõt lemértem térképen, és úgy is annyi. A sebességekben persze volt különbség, mert pl. én útvonalamnál a Vágotpusztára vezetõ dózerút elején nekem 60 feletti sebességet mutat... Dani grafikonján ott 45, mof-nál meg 48-as átlagot mutat. Ott lehet, hogy csalt kicsit, mert az utat se teljesen jól követi az tracklog, de az biztos, hogy ott gyorsabb voltam nálukHehh, ezek a telefonos GPSek mekkora fosok: errõl a szombati túráról volt egy 35km, egy 20, egy 16, egy nemtom mi, max sebességnek meg 40-70ig minden, pedig nagyjából együtt mentünk az elején.

Amúgy az esti futásokat mindig loggolom, és a hosszakban van 2-300 méter különbség, mert megállásnál összeszed annyit pluszban...
Egyszer elfelejtettem még a garázsajtóban leállítani, és a lakásban összeszedett még 1 km-t

Írta 2012. április 03. - 13:36

azt jól látom, hogy a vontatós még rutinból bebassza hátrafelé az ajtót miután kiugrott ??
Írta 2012. április 03. - 13:34

Valaki allmountain/enduro akar tekerni? 14:00-14:15 körül indulok!
Hívjatok, ha alkalmas!
Hívjatok, ha alkalmas!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. április 03. - 12:59

Ezt nem kicsit beszopták:
Amúgy általában akkor szed össze hülyeségeket a gps, ha állsz. Olyankor ugrál minimum 20-30m-t, miközben egyhelyben állsz. Minél tovább állsz, annál több métert szedsz így össze. Meg azért ha a gps vétel akadozik, akkor simán van benne 100m is...
Amúgy általában akkor szed össze hülyeségeket a gps, ha állsz. Olyankor ugrál minimum 20-30m-t, miközben egyhelyben állsz. Minél tovább állsz, annál több métert szedsz így össze. Meg azért ha a gps vétel akadozik, akkor simán van benne 100m is...
Írta 2012. április 03. - 12:25

megoldottam, csak fura volt itt az irodában win alatt..
6kor ma kritikus tömeg szervezõs megbeszélés ha valakit érdekel
http://www.facebook....DV4&h=4AQGMFu7i megnézénm eccer
6kor ma kritikus tömeg szervezõs megbeszélés ha valakit érdekel
http://www.facebook....DV4&h=4AQGMFu7i megnézénm eccer
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. április 03. - 12:18

na ja csak én h-p 10-17 ezt csinálom, és nem midig van annyi toleranciám, pláne hogy a legváratlanabb helyeken nem adnak elsõbbséget, stb.
na mindegy, kárpótlásul egy pájna önnön magamnak
http://www.tumblr.co...jne6998b1qdvuo5
na mindegy, kárpótlásul egy pájna önnön magamnak
http://www.tumblr.co...jne6998b1qdvuo5
I don't care how it pedals
Írta 2012. április 03. - 12:08

ájfon nem jön vissza restore-mód ból..ötlet?
mitõl került bele....sw friss jb, akks/hátlap csere ?
Sei, soku Si.
Írta 2012. április 03. - 12:04

Hehh, ezek a telefonos GPSek mekkora fosok: errõl a szombati túráról volt egy 35km, egy 20, egy 16, egy nemtom mi, max sebességnek meg 40-70ig minden, pedig nagyjából együtt mentünk az elején.
Utcai háború meg durva, ja, én 25 év alatt nem találtam rá megoldást, pedig a skála nagy részét végigjártam a bunyó kivételével. Legjobb talán a Zen-Buddhizmus, vigyorral szarsz bele mindenkibe. Rutin úgyis túlélet.
Utcai háború meg durva, ja, én 25 év alatt nem találtam rá megoldást, pedig a skála nagy részét végigjártam a bunyó kivételével. Legjobb talán a Zen-Buddhizmus, vigyorral szarsz bele mindenkibe. Rutin úgyis túlélet.
Aktuális civil
Írta 2012. április 03. - 11:29

home-on és tartod, aztán az egyiket elengeded 10 mp után, pont pár napja hallottam ezt a trükköt
hogy meliyket aztnem tudom
ha így sem, akkor van ilyen knock out software , ami kibillenti a kómából
nekem az használt anno
faceplant kemény, láttam tegnap valahol.. hát akir ilyen sebességgel megy neki az vagy triálos, vagy kibaszott béna. kisbukóért külön gratula, a fully pont megvédte volna
-
háború van az utakon, ma eddig három veszélyes szitu, közöm nem volt egyikhez sem.
autósok szemében motoros vagy bringás az ellenség.
megsértõdik mert elaraszolok mellette a pirosnál aztán padlógázzal utánam és befékez elém.. hátha.
de nem veszem fel, mert ha igen ,akkor lehet hogy akármi is megtörténik
és a végén én leszek a hunyó mert bunyózok
szép kis világ
hogy meliyket aztnem tudom
ha így sem, akkor van ilyen knock out software , ami kibillenti a kómából
nekem az használt anno
faceplant kemény, láttam tegnap valahol.. hát akir ilyen sebességgel megy neki az vagy triálos, vagy kibaszott béna. kisbukóért külön gratula, a fully pont megvédte volna
-
háború van az utakon, ma eddig három veszélyes szitu, közöm nem volt egyikhez sem.
autósok szemében motoros vagy bringás az ellenség.
megsértõdik mert elaraszolok mellette a pirosnál aztán padlógázzal utánam és befékez elém.. hátha.
de nem veszem fel, mert ha igen ,akkor lehet hogy akármi is megtörténik
és a végén én leszek a hunyó mert bunyózok
szép kis világ
Írta 2012. április 03. - 11:19

Jó hosszú arconcsúszás 
Már 2 kávét ittam, de még mindig kómásnak érzem magam...

Már 2 kávét ittam, de még mindig kómásnak érzem magam...
Írta 2012. április 03. - 10:51

az komoly volt!
Van az a Nanuska nevû tervezõ csaj akibe szerelmes vagyok, neki az egyik kedvenc képe a porfilképed .)
ájfon nem jön vissza restore-mód ból..ötlet?
https://www.facebook...8&type=1&ref=nf de itt egy kép pl:)
Írta 2012. április 03. - 09:44

ja, az lehetett, hogy zsebben volt, a futás mód meg azért maradt, mert ahogy a körversenynek vége lett, "mondták" hogy akkor most tesco parkoló, aztán ennyi.. persze ezt úgy értették hogy mostazonnal, és mire észbekaptam már 3 elindult a 4 bõl.
én voltam a 4ik, közbe még sertepertéltem a ifonnal.
de legalább nem kellett mûanyag játékfûnyírót vinnem a hátamon mint az elsõnek : )
én voltam a 4ik, közbe még sertepertéltem a ifonnal.
de legalább nem kellett mûanyag játékfûnyírót vinnem a hátamon mint az elsõnek : )
Írta 2012. április 03. - 01:05

ha lenne annyi pénzem, hogy ki tudjak menni kurvázni Pattayára..
Haverom épp egy hete ment ki oda. Azt mondta, képeken minden kicsit szebb, de így se rossz

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. április 02. - 23:48

A telefonokban lévõ gps se szereti a magas épületeket. Meg nem mindegy hova teszed magadon. Mondjuk nekem futás közben elég ha a zsebemben van.
Szombaton felraktam a telefont a hátizsák vállpántjára, aztán úgy mértem egy Lapis-Orfût: Sports Tracker
Szombaton felraktam a telefont a hátizsák vállpántjára, aztán úgy mértem egy Lapis-Orfût: Sports Tracker
Írta 2012. április 02. - 23:07

épp ezt akartam írni hogy anniy gopro van mint egy rendes stábnak, párat fel lehetne dobni..
endóba én kézzel szoktam behuzigálni és eleve ne futósra tedd.)
endóba én kézzel szoktam behuzigálni és eleve ne futósra tedd.)
Írta 2012. április 02. - 22:47

De bazz, egesz maskepp mentunk
Pl rokus utca stb kozelebe sem voltunk
Endo-nemjot-mondo
Pff
Videot szeritem a kovetkezorol csinalok egyet
Lehetne egy knee-cam amikor a kis belvarosi utcakban hasitas tortenik
Pl rokus utca stb kozelebe sem voltunk
Endo-nemjot-mondo
Pff
Videot szeritem a kovetkezorol csinalok egyet
Lehetne egy knee-cam amikor a kis belvarosi utcakban hasitas tortenik
Írta 2012. április 02. - 20:08

vasárnapi alleyrõl kép-videó nem szok készülni?
Boldogat, gyerekpezsgõt hozzá meg all in track:
Slynk - Everyday Poppa - YouTube
Boldogat, gyerekpezsgõt hozzá meg all in track:
Slynk - Everyday Poppa - YouTube
Írta 2012. április 02. - 19:58

esõ? idõkép szerint csak csütörtökön lesz. de szerintem csak arra lesz elég, hogy a port elverje..
abba a baloldali húsba beleharapnék. eléggé
kollektív kapálás sem lesz hétközben?
abba a baloldali húsba beleharapnék. eléggé

kollektív kapálás sem lesz hétközben?