Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Ez padlóra küldött!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
tetszetõs kilátás..
Posted Image

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
kábé lefelezõdik a posztok száma ennek a szerverhibának köszönhetõen.
kedves fórumtulajok, mikó má e ?
kedves revomag tulajok, kapásból áthúzhattátok volna a mezõnyt innen úgy ahogy van, ha nem idiótáskodtok a moderációval.
rossz politika.
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
http://www.standmag....-bars-episode-1

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Köszönöm Atus a segítséget!
Nem tudom hogy oldottad meg, de el sem tudod képzelni, hogy mekkorát lendítettél rajtam...
Nem egyszerû dolog 2 ember munkáját megcsinálni. Meg egyáltalán faszán összehangolni, hogy kivitelezhetõ legyen.
Konkrétan délután már feljöttem Pestre, holnap is fent leszek, csütörtök nagyon durva, mert a holnapot is pótolni kell.
Kiakasztó...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Nem akarom elkiabálni, de szerintem marha biztos, hogy lesz helyünk gyakorolni. A Tímár utcai fizetõs parkolóban van egy iszonyú romos épület, ajtó sincs rajta, szóval azt kell szerezni és akkor zárhatjuk is. A bódés fazonnal meg az egyik bérlõvel beszéltem, nagyon laza fazonok, utóbbi konkrétan a becenevén mutatkozott be. Egy zokszó, egy feltétel, semmi negatív nem hangzott el. Áram mondjuk nincs és mivel mûemlék (!!!), talán nem is lesz egyszerû, de csak megoldom :) Holnap visszamegyünk Bencével meg Imrével. Rendbe kell szedni meg minden, tele van rommal meg szeméttel.

Persze holnap csomó fontos dolgot beszélünk meg és fixálunk le, de erõlködnöm kell, hogy ne ordítsak örömömben!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Posted Image
bódógat'
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kösz a mindent!

Posted Image

Aktuális civil

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

Ez nem tudom miért 1.4!? Ránézésre jó állapotú!
Posted Image
Panorámatetõ, 2.0 benya, JBL gyári mélynyomó!

ez nekem is teccik!

code,köszi most néztem csak, intézzük holnap.
monszun mondjon le..az utcánkba patak csorog..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Egy szerelõ mesélte, hogy voltak kint egy mérõszekrénynél, ami víz alatt volt ÉS FORRT KÖRÜLÖTTE A VÍZ!!
Nagy kár, hogy nem fotózta le.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Ez nem tudom miért 1.4!? Ránézésre jó állapotú!
Posted Image
Panorámatetõ, 2.0 benya, JBL gyári mélynyomó!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Aha: Index - Tech - 156 milliós büntetés 30 mp3 fájlért
Akkor ezek szerint mondjuk úgy minimum 200milliárdra büntetnének engem???

Elég durva ez az esõ. Mindenhol jó nagy pocsolyák, vízátfolyások. Amíg kimentem a kocsihoz, elázott a nadrágom. Jó lesz átsétálni a dohánygyárba...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az meg nagggyon szuper, thx! ;)

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Ott van Csaszinál.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jól van, jól van, nyugi... ;)
Csak kérdeztem.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Marci baszki! Dolgozom, Kata IS dolgozik! Verseny után itt cipeltem magammal, de nem jöttél! Most meg gyorsan-gyorsan....! A faszom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ebédre sem ugrik haza apud, vagy Kata nem tudja kiadni?
Mert ma még Harkányban vannak, olyan 1 körül kell indulnom Villányba, pont útba esne...
Utána nem tudom hogy és mikor tudom intézni, de már nagyon vissza kéne adnom.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Ákost!
Posted Image

Holnap tudnám lehozni, ne kelljen ezért ma hazamennem!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Atus, nekem az 5 utáni idõpontok nem igazán jók, de tényleg le kéne vinnem Harkányba.
Ma sem vitted magaddal?

Ákosnak meg jó nagyot! ;)

Posted Image

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Ákos meg EZER éves lett :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/