Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
dejó nektek.. bringázgattok, hangosan beszélgettek mindenféle teraszokon, meg ilyesmi..:D
énmeg Pécs-Somogyban nézegetem a fúrómagokat infinit.. és még csak nem is fizetnek érte:) de legalább rájöttem, át kell képeznem magam geológusnak! az ország legmélyebb magfúrása is ott leledzik, amit épp az egyetemrõl nézeget két AGY és úgy néz ki, teljesen más irányba mozdítja el a Mecsek kialakulásának idejét. jó mi? :D gondolom...:)

van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezen a nyáron nem fogok a Tomacon ülni:( talán szeptembertõl..

Feltöltött kép
fázik szegény..

talán nem kell kihagynom, de nagyon necces.. heti 500 db magládát kell rendbe hozni/átnézni, ami jó esetben csak azzal jár, hogy lemossuk a mintákról a port, sorszám, színskála, reflektor és fotó. rosszabb esetben(átszakadt, tönkrement magládák) át kell lapátolni az anyagot egyik ládából a másikba stb.. szóval a szopóroller sebességétõl függ, hogy tudok-e menni azon a héten. cserén is agyalok, csak még ember nincs, aki bevállalná helyettem azt a hetet. leginkább el kellene sunnyogni a pénteket...

az urános téma nem ide tartozik. az ércesek, olajosok saját raktárakban tartják a mintáikat, azokhoz a máfinak(magyar állami földtudományi intézet) nincs köze. pedig érdekelne, hogy miket szedtek ki.
a fúrás 2500m mély. ennél fúrtak már mélyebbre is itthon, viszont azt az olajosok nyomatták. azért érdekes ez a cucc, mert 2500m-en keresztül folyamatos szilárd kõzetet hoztak a felszínre Kaposvártól pár km-re, ami a rétegzõdését tekintve nagyon erõs hasonlóságokat mutat a mecseki mintákkal. pedig Kaposvár nemigazán Mecsek környéki település.. szóval itt valami történt, amirõl még nemnagyon tudják, hogy mi volt..
szerintem érdekes..:)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Vettem egy babakék socomot
: )
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Márinnyó, ha az is jó, akkor juicy5 van nekem, elsõ hátsó.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
50e hangos beszedert? Na tobbekkozott ezert nem megyek haza. En befonnam a szemoldokom.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Pufi vagy te ehhez!:)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Feltöltött kép

egyszer voltak kint, akkor kikapcsoltunk mindent, semmi nem szólt utána,csak a teraszon dumáztunk...szóval helyszínen nem fizettem be, írtak valami fejlejentõs papírt,amit nem fogadtam el..szóval nem tudom..

kell ez nekem? Avid juicy ultimate sl gold limited edition eladó/csere « fék / tárcsa « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Nálunk a cigányokat a téren miért nem büntetik meg? Õk éjszakánként még bendzsóznak is. Sokszor hívtam már a rendõröket mikor nem bírtam, de még sosem büntettek meg senkit. Sõt, szerintem õk kértek elnézést, hogy zavarják a spontán szervezõdött dzsemborit.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
50e? Kicsit soknak tûnik. A Szoba is csak 20e-t kapott amikor egyszer éjjel 3-4 között felmentek a rendõrök...

Minden évben van valaki, aki kitiltaná a bringásokat a Király utcából, de olyat még sose olvastam, hogy mi a fasznak megy be oda annyi autós, és miért hagyják, hogy a kocsmák akkora területet foglaljanak el? Aztán meg megy a rinyálás, hogy senki se fér el.Ha meg kihasználom a rést, és elmegyek a kocsi mellett, akkor meg azért megy a hiszti.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

50e birásg mert hangosan beszélgetünk a teraszon...az hiányzik b+ tényegl..leülüm v ledolgozom inkább..hogy roaadna rá a szomszédra egy mázsa geci hogy nem szól hogy sokat pofázunk,rögön a yardot kell hívni...de amikor kérdeztem így duma szintem -mert nagyon normálisak voltka- hogy ezt és ezt kihallgatták-e már akkor pillanatra a papíron leeett a cerka .)

Ezt nem értem (lehet, hogy csak azért mert kicsit kevesebb a mássalhangzó... :) ), de egybõl meg is büntettek, mikor kijöttek? Nem is figyelmeztetett? A rendõr is hallotta, hogy hangosan beszélgettek?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az nem Kõszegen volt? Sopronban elvileg "hivatalos" a pálya...
Jól emlékeztem: http://www.nyugat.hu...lo_kerekparosok
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Hi-Tec.

Sopronban van az a dh pálya, ahol lerángatták a vadõrök a bringásokat!?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
50e birásg mert hangosan beszélgetünk a teraszon...az hiányzik b+ tényegl..leülüm v ledolgozom inkább..hogy roaadna rá a szomszédra egy mázsa geci hogy nem szól hogy sokat pofázunk,rögön a yardot kell hívni...de amikor kérdeztem így duma szintem -mert nagyon normálisak voltka- hogy ezt és ezt kihallgatták-e már akkor pillanatra a papíron leeett a cerka .)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
új vázért sok az 1430usd? szerintem nem annyira
socomot nehéz találni ami nem L-es, bighit annyira nem tetszik, demok leharcoltak, orange nem tetszik, öööö norco se annyira, horse már volt vagy 4.. :D
régi 720 lapierrt néztem még, elég jó áron vannak már, nem tudom! de a reign úgynéz ki gazdára talált
pinkbike video nálatok is szarakodik?

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
NICE!!!

Eléggé tetszetõs...talán majd jövõre...
A mostani újítás alatt áll!Remélem mielõbb,mert már rettenetes DH hiányom van!
Kaptam sokszoros -több napos kimenõt Mariborba a kedvesemtõl!!!!!!!!
Várom már az új cuccosokat!!Ennyi..

Ma meg tekertem egyet a Nedi Ivánnal...igen-igen keményen tolta Lapisig a Fixivel...170 es pulzussal követtem végig...de jól esett!!
Csak az k...faszom elsõ felütés nem kellett volna a Piros háromszög tetején.elég szar volt haza gurulászni...

Nuke kafa szerintem,csak még drága!!

Vegyé olcsón,de jó-megbízhatót!!Socom..Big-Hit--Demo--Orange--Norco-Horse

Ennyi mára,kipurcantam!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
atis ez milyen vázez?
az itteni pizzéria tulajnak otthon van egy imprezája, csak az versenyautó. aszongya délolaszországban nem para ha becsövezett géppel mész a spárba. persze csak ha odavalósi vagy: )
itt az új karbon demo dádánszkinak
Feltöltött kép

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Ez király! Marciét megcsináljuk ilyenre!

Mûhely mai tartalma!
Feltöltött kép

Rábeszélem egy állítható Kayaba szettre!:) Elég kemény a gép, pedig csak 218LE!:o

Emmeg ilyen lett e! Csak fék kell rá és kész!
Feltöltött kép

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
elég jól megúsztuk a tegnapi vihart. szederkény és lippó környékén durva nyoma van a jégnek és szélnek

én kedden pesteztem

ez de beteg már:

Totalcar - Magazin - A Trabant az Audiban él tovább

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Vedd meg, lesz hozzá kormányod!:D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ja atis ha nem jön össze amit itt akarok, akkor otthon kell valamit, de ahogy elnézem kishazánk nem a vendéglátósok felkarolását tûzte ki céljául mostnaában.. : )
itt annyira mások a számok hogy nagyon.. pl egy átlagos helyen a legolcsóbb pizza is 5 euro, de itt nálunk 6-7-12-14 euros pizzák is vannak. viszont az alapanyag ugyanannyi vagy olcsóbb mint odahaza..
adózásba se kell megszakadni, és a hatóságok sem esznek meg pár hónapos vállalkozásokat, hanem segítenek - tanácsolnak stb. az egyetlne para hogy nem vagyok otthon és ez hosszú távon nehéz kicsit

nukeproof scalp vázról vélemény?
1490 usd lenne vivid rc2 taggal. új, garis
1690 ccdb-vel
ilyen e
Feltöltött kép

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Pozitív csalódás:

Megjártuk Pestet,mert egy ismerõst fel kellett vinni a reptérre..
Oda szopás,dugó 5 kor..
Kifelé 1h30 perc a Budai oldalig...mindenhol trafi,pályán ,utcán..álcázva kisbusz...
De sebaj!
Szerettem volna eljutni ,hamár Pesten vagyok egy extreme sport boltba,ami 7 ig van nyitva este...
GPS elkavar,trafi,nem lehet balra kanyarodni...----szét b az ideg...6.55.56.57.7:00 beérés a bolthoz...
Zárva a rács,a srácok épp elköszönésbe,bringára pattanás,aztán egy váratlan kérdés..
Mit szerettetek volna??...felvázoltuk..
Ha van 5 percetek,kinyitom nektek a boltot újra....

Na ilyenhez még nem nagyon volt szerencsém!!!!
K..fasza arc volt,mindent megmutogatott ,amit csak akartunk!!:cool2:

Dádán: Végre megjön az a maradék kis eszed!!!:D

Atus:Van.....

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: