szerintem most egy darabig megint nyugalom lesz, már ha ezt annak lehet nevezni.. és talán kicsit jobban odafigyelnek majd a problémás városrészekre.. talán esetleg ODA is kellett volna térfigyelõ rendszert telepíteni, nem csak a belvárosba.. bár lehet hgoy lelopnák azt is
nem akarok beleugrani egy olyan témába hogy mi miért legális és mi miért nem, de egy biztos, ha az a majom nem c listás szintetikus felnitisztitót meg röviditalt fogyaszt, hanem mondjuk beszív egy jointtól, tuti hogy nem tesz ilyet..
az ilyen ostoba agresszív embereket kéne üldözni, nem a szerényen pipázgató hippiket leültetni évekre. de ez másik téma.
amúgy szerintem ürög nem para ilyen szempontból, mindenki ismer mindenkit és amíg ott laktam, egyáltalán nem volt az az érzésem hogy bármi megtörtnénhet.
az a másik baj hogy az emberek nagy része képtelen elvonatkoztatni a "jobb" és a "bal" oldal alkotta mémcsokroktól.
készen kapott nézetek..
ha jöttök leogangba írjatok! megpróbálok arra a napra elszabadulni, de nem sok esély van rá mert hétvége full
I don't care how it pedals