Nagyon jó volt torony! Top 10-es idő fuckyeah! Hamar elértem az idei célom
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2015. March 29. - 17:11
Posted 2015. March 29. - 13:13
Posted 2015. March 29. - 12:22
Posted 2015. March 29. - 11:41
Ehh. Épp most akartam felvágni, hogy 14,17kg vagyok pedállal együtt Én azért örülök: Juhéj. Hans Dampf+Rock Razor szárazon nagyon jó! Full XC mode. Mof menned kell vele Teljes nyugi tempóban mentem personal recordokat. Nem is éreztem gyorsnak, meg úgy semmi se nem. De mégis kiadta. És még így is hulladék vagyok.
De Pancsira nem megyek. Szorri. Oda punci vagyok.
"Plussz:
-Érzékeny felfüggesztés
-Hatékony mászás segéd (propedal -a szerk.)
-Könnyű
-Hegyről lefele kezelhető geometria
Minusz:
-Magas sebességnél könnyen ideges
-Felső cső még hosszú módban is relatív rövid"
Magas sebességnél én is ideges vagyok
Ma meglátós..Mammerka 87. be van aztán lesz valami meglepi szüliapolás..és elaludtam én is pedig van pumpi bringó ..
Felsőcs. akkor lehet hogy mégis kell egy 50mm stucni..sosincsvégebaszki:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2015. March 29. - 10:58
Posted 2015. March 29. - 10:42
Posted 2015. March 29. - 10:38
Posted 2015. March 29. - 09:17
Az óra ÁTVANÁLLÍTVA! Mostantól tudok menni meló után veretni
- mozsafsik likes this
Posted 2015. March 29. - 09:02
Ma 10től délig megyünk pumpálni. Bringa van kettő, lehet csatlakozni
- Shoshi likes this
Posted 2015. March 29. - 08:50
Bár nem álmodozom róla, ma Viki dolgozik délután, szóval a délelőtt esélyes csak, vagy görgő 😎!
De hamarosan 😉!
- mozsafsik likes this
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2015. March 28. - 21:19
Szóval akkor tubes-vöröshegy-jakabhegy lett a tekercs. És rettenet jó volt.
Akartam innen linkelni egy képet, de szinte mindegyik kurva jó, úgyhogy nesztek:
http://www.pinkbike....-1-rotorua.html
- Shoshi and mozsafsik like this
Posted 2015. March 28. - 20:39
Holnap is...😃
Rekord is megvolt!😆
Edited by mozsafsik, 2015. March 28. - 20:40.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2015. March 28. - 17:24
Ehh. Épp most akartam felvágni, hogy 14,17kg vagyok pedállal együtt Én azért örülök: Juhéj. Hans Dampf+Rock Razor szárazon nagyon jó! Full XC mode. Mof menned kell vele Teljes nyugi tempóban mentem personal recordokat. Nem is éreztem gyorsnak, meg úgy semmi se nem. De mégis kiadta. És még így is hulladék vagyok.
De Pancsira nem megyek. Szorri. Oda punci vagyok.
"Plussz:
-Érzékeny felfüggesztés
-Hatékony mászás segéd (propedal -a szerk.)
-Könnyű
-Hegyről lefele kezelhető geometria
Minusz:
-Magas sebességnél könnyen ideges
-Felső cső még hosszú módban is relatív rövid"
- albertfish likes this
Posted 2015. March 28. - 17:14
Én épp kakálok, aztán elkezdem összerakni a bringám, egyelőre reverbet nélkül, mert nem tudtam elhozni a doktortól. Holnap panoráma, Jakab?
támogatom!!
Na 11kg a nagybringa
Wellhelló van ma mindenhol
PLUS
– Sensibles Fahrwerk
– Effektive Kletterhilfe
– Leicht
– Bergab wendige Geometrie
– Erlesene Komponenten
MINUS
– Bei hoher Geschwindigkeit leicht nervös
– Oberrohr auch im langen Modus relativ kurz
ezeket valaki lefordítja nekem? találtam végre tesztet a bringámról, de a google translét magyarul elég tré..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2015. March 28. - 15:01
Edited by mof, 2015. March 28. - 15:02.
- albertfish likes this
Posted 2015. March 28. - 14:22
Mit mentek nyestek?
Attis meg Dani 14:15kor indulnak pálosoktól, én pedig 10 perc múlva elstartolok, és torony-tubes felé veszem az irányt, aztán ha nincs túl kurvanagy szél, akkor vöröshegyet is megnézem! Ezalatt Lapis környékén Ákossal randi. Meg talán Daniékkal. Lájtosan megyek, medvehagymázok meg ilyenek, szóval csörögjünk össze, hátha összejönnénk vhol sokan, de semmi buzulás
Posted 2015. March 28. - 14:13
Posted 2015. March 28. - 13:22
Ez egy olyan levegőkamra a rugóstagra, amitől finomabban indul meg a tag, mintha rugós lenne, és a karakterisztika is egész lineáris lesz a végén meg felkeményedik "levegősre", de nem kell fél kiló rugót cipelned magaddal...
Nahát
Én leragadtam ott, hogy a Fox Vanilla tagot ki kell küldeni a Pushnak, meg az 5. elemet a TFTunednek és jó lesz .)
Kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok, mesélj majd, érződik-e a különbség !
Levegős tag..nem tudom én szerettem..bár mindig aggasztó ha max 300 psi-t írnak, én meg 250-el megyek...
(Nincs focis ismerős? Lenne egy kb 5x használt stoplisom neki, valami szerény áron.)
Edited by albertfish, 2015. March 28. - 13:23.
Posted 2015. March 28. - 12:58
Posted 2015. March 28. - 12:38
Ez egy olyan levegőkamra a rugóstagra, amitől finomabban indul meg a tag, mintha rugós lenne, és a karakterisztika is egész lineáris lesz a végén meg felkeményedik "levegősre", de nem kell fél kiló rugót cipelned magaddal...
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!