Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2013. February 16. - 18:49

Specialized Debuts Trick New Pro-Level Downhill Flat Pedal - Bike Rumor erre azért kíváncsi lennék..
holnpa valami gyalogos kutyulás?
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2013. February 16. - 13:19

Aztán jövõ hétvégén óvatos görgõ. Addig meg felülés, fekvõ, minden amihez nem kell stabil állás.
Kokk! Sajnos most nem tudok segíteni. Esetleg ha ülve tudok valamit segíteni, pl. falvédõt hímezni:)!
Ezt a facebookos aprót nagyon kezdem unni...
Dus: alles ok, wie abgesprochen!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2013. February 16. - 13:16

Posted 2013. February 16. - 12:56

Jah elég nagy szórás van köztük. Van pár régebbi típusú vezérlõs cucc, ami nem csak, hogy lassú, de még hamarabb is tönkremegy. Mert ugye ezek bizonyos számú írási ciklust bírnak, aztán kampó. Ezért aztán az okos vezérlõk szépen elosztják az adatot a cellák között, és így kb. egyenletes terhelést kapnak, és tovább bírják. Ezért nem szeretik, ha nagyon tele vannak. Kb. a fele kapacitást javasolják kihasználni, ha hosszabb élettartamra hajt az ember. De olvastam olyan elemzést is, hogy hát geci sokat kéne használni ezeket az eszközöket, hogy tényleg tönkremenjenek rövid idõn belül. Pl. az Intel által gyártott SSD-kre 20G/nap írást vállalnak. Az amúgy elég sok.most néztem pár videót ssd vs hdd...elkeserítõ... Tomi, mit gondolsz van szórás ezek közt, vagy mind ugyan olyan kibaszott gyors..mind hozza az 500-550MB/s sebességet, vagy azért van eltérés? tipp?
Én ha vennék SSD-t, akkor vagy Samsung, vagy Kingston között választanék, de elõtte olvasnék a konkrét típusról.
Bringázni én ma nem.
Posted 2013. February 16. - 12:26

bringázni megy ma vki? milyen lehet fent? nagyon folyós?
most már kezdek nagyon rákívánni egy olyan igazi tavaszi bringázásra. patakmeder, orfûn sörrel, vagy egy melegmány. áhhh
nem értem az ilyen kisbolt kirablókat. 6ezret vitt el, az lófasz. de legjobb esetbe is pár száz rugó van egy ilyen helyen egy kasszába. ha már egyszer ilyenre vetemedek, akkor minimum egy több száz millás rablást, vagy sikkasztás eszelnék ki :cool2:
eskü nem az én bringám
:D
Index - Gazdaság - Mi véd meg a meteortól? ezt nem hiszem el...kibaszott meteor becsapódásra él a biztosítás ha bringával eldõlök az erdõben akkor meg hazudhatom hogy autó szorított le az uttesten...fszom
amikor kilyukadt a hasam, a lakásbiztosítás fizetett, pedig a kórházi jelentésembe nem volt semmi kamu.
itt egy meteor:
http://auto.indavideo.hu/video/Orosz_meteorit_becsapodas
Posted 2013. February 16. - 11:17

most néztem pár videót ssd vs hdd...elkeserítõ... Tomi, mit gondolsz van szórás ezek közt, vagy mind ugyan olyan kibaszott gyors..mind hozza az 500-550MB/s sebességet, vagy azért van eltérés? tipp?
ez meg...hhajam visszanõ
Posted 2013. February 16. - 10:27

43-as van arany naracs kígyóban meg fekete meg mittom én..nincs sok nem nagyon hoztak inkább kisebb v nagyobbak
http://www.bama.hu/b...i-boltot-484259 eez meg.
http://index.hu/gazd...eg_a_meteortol/ ezt nem hiszem el...kibaszott meteor becsapódásra él a biztosítás ha bringával eldõlök az erdõben akkor meg hazudhatom hogy autó szorított le az uttesten...fszom
eez?
ezt meg reggeli mellé
Posted 2013. February 15. - 23:15

Igen majd 2x megnézem Barel oktatóvideóját mert elsõre úgyse értem mit mondAkkor itt az ideje megtanulni rendesen bringázni...

Szegény Stab, ezt szívenszúrták...
Posted 2013. February 15. - 23:14

Dat gearbox
ezt az ekecs megoldást bazz, ilyet még nem láttam
Posted 2013. February 15. - 23:13

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2013. February 15. - 23:12

Posted 2013. February 15. - 21:29

Elnök úr, mi lesz a gummákkal?!
A hétvégén döntsd el, mert sürgõsen el kell adnom õket!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2013. February 15. - 21:22

Posted 2013. February 15. - 21:15

Posted 2013. February 15. - 18:36

Holnap BuziPest, nagyon feszített menetrend, nagyon sok meló, nagyon korán indulás, nagyon késõn érkezés.
ÁlomSzombatFuckYeah.
Atus nélkül nem is mûhely a mûhely!
De Apud tartotta a frontot, nagyon jófej volt, thx neki eképpen is!
Aztán idd azt a mézespáleszt (fúúúúúúj), mert jövõ héten vár lefulladás, csekkendzsin, meg minden!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2013. February 15. - 17:42

Posted 2013. February 15. - 12:27

Nem elõször van/volt olyan bringám (legalábbis gyártó szintjén), mint Fabien Barel-nek, hanem másodszor!

Posted 2013. February 15. - 12:06

hugyos ötlet kiváló

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2013. February 15. - 11:49

" ..Ha választhatnál egy romantikus párizsi hétvége a csajoddal és egy rali vb futam helyszíni megtekintése között, akkor aszfaltos vagy murvás futamra mennél inkább? "
Kutya jobban van hála égnek, 3 napig nagyon szarul volt és meló miatt nem is tudtam ott lenni. De most okés.
Sanyi kamera jöhetne már
Posted 2013. February 15. - 11:25

Márió:
Azt látom, hogy jött sok cipõ, de van-e 43-as is közte?